şampiyonlar ligi maçlarından sonra lig maçları çok yavan geliyor rakip kim olursa olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
inşallah bu maçtada kapalı tarafında olurda bi iki laf derizİlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 numaralı yardımcı hakem (Yani Kapalı'nın önünde görev yapacak olan) Ekrem Kan. Geçen yıl İnönü'de Şenol Güneş'i tribüne yollatan dombili...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekler maalesef acıdır..
Karga ya yavrusu şahin görünür derler, bizde maalesef kendimizi çok abartıyoruz,
Eksikliklerimizi görmüyor ve habire gazlıyoruz kendimizi, öyle ki; Sırf başımızda şenol hoca var diye bütün futbolcularımızı messi ve ronaldo ayarında görüyoruz..
Futbolcularımızı istanbul basını büyütüp abartıp bir yerlere transfer etmeye çalıştığında bu haberlere kızıyor ama esasında biz taraftarlarda onlar gibi düşünüyor ve onlaın eksikliklerini görmezden geliyoruz..
Burak , Colman gibi oyuncularımız rakip tarafından markaj edilip üzerinde bir saat çalışlıldığında sahada top göremiyorlar bile, Ne acıdır ki, Bu tip durumlarda takımımızın ıkıncı B planı yada C planımız yok, Bunu yapması gereken Şenol Hoca maalesef onunda bunu yapacak kadaroda oyuncusu yok , Hal böyle olunca da '' Lille maçı sonrası , Gücümüz bu kadar dı demeyi çekınmeden dillendirebiliyoruz''
Bütün olanları anlayabiliyorum, Yeni kurulmuş ve çok fazla maç yapan bir kadronun yorgunluğunu da anlayabiliyorum ama Bu kadarounun bu zorlukları yaşayacağını bilerek '' cılız ve sadece paf takım kadrolarında oynayacak kalitede yedek futbolcularımızı transfer edip '' çok geniş bir kadromuz var '' yalanını yutturanlara dır kızgınlığım..
Bu aynen şuna benzer
Kolonları kesilmiş bir binanın depremde yıkıldığında '' Allah'tan gelen felaket, ne yapalım, başımız sağolsun, allah fgeri kalanlara sabır versin '' şeklinde kı mazaret ve hamasi nutujlar vererek, Esas sorunun çürük binalar olduğu gerçeğini görmezden gelmek gibi birşey..
Yada
Metrobus yolunun Tüm teknık birimler ve Mühendis odalaır tarafından ''güvenli yol değil, her an kazalara mahal verecek şekılde yapılıyor, yapılan bariyerler kazalara davetiye çıkartıyor '' diye rapor vermelerine rağmen, Sırf metrobusun verdiği rahatlıkla problemleri ve kazaları görmezden gelmeyi en son dun akşam tam evimin onundekı büyük kazada bir kez daha yaşadım..
velhasılı
Once gerekli çalışmaları ve kaliteyi kuracaksın,
Ligden düşmüş Bucadan alınan SERCAN
ikinci ligden alınan AYKUT
Kaos içinde dağılan Ankaragücünden alınan SAPARA ve VİTTEK
lerle bu iş buraya kadar olur..
Cale den kurtulduk derken , Piotr laa ve Cechlere kaldık
Yurtiçinden kalite transfer yapamayan bir takımın Yurt dışından daha kalitelisini yapmasını beklemek de hayalcilik olur zaten..
Bir iki kişiyi ayırıyorum hatta sadece zokora yı ayırıyorum
İnşallah bu laflarımı yerim, İnşallah ben yanılırım..
Ama gerçekler üzerine inşa olmazsak maalesef üzülen olacağız..
aynen renkdaş imzamı atıyorum yazdıklarının altına...ben de yanılırım ama görünen köy kılavuz istemez..cale ile cech arasında fark asla yok...ama ben cale yi savunan ve beğenen biri olarak cech e de sahip çıkarım her daim..cale yi seviyordum 34 maçın 3ünde oynamazdı o da kart cezalısı olursa..diğer maçlarda 90 dk her maç oynardı..ve oynadığı üç sezon boyunca önünde bir tek sol açık olmadı..engin,jaja,alan,umut,burak önündeki sol açıklar bunlardı...herkes hücuma çıkmamasını eleştirir ben ise adam akıllı derdim..cech de ilk geldiğinde iyi idi sonra bocaladı son 3 maçtır fena değil ama cale gibi sürekliliği olursa bence iyidir..önemli olan ona musa nizam,hasan ali gibi yedekler alıp arada dinlendirmek.aynı glowacki de olduğu gibi..bir aykut demir,kemal tokak, hüseyin tok olsa bu takımda giray da dinlenir glo da...maalesef takım olarak yetersiz takımız.top oynamıyoruz.geçen yıl top oynuyorduk pozisyon üretiyorduk bu sene ise ceza sahasına giremiyoruz...serkan bizim sağ açığımız bunun varlığı bile başlı başına beni ürkütor..serkan sadece iyi bir yedektir benm gözümde ama gel gör ki bu sene değişmez oyuncumuz neden çünkü topçu kalmadı elimizde...engin gibi çalım atan ada eksilten bir adamı rakibimize verdik...ve engin en çok şey beklediği oyuncu gs nin.fatih terim neden istedi engini top oynamak için futbol iyi topçularla oynandığı için...bizim yönetim ise engini şampiyonluk yolundaki rakibe verdi..ver samsuna, antalya ya da almanya ya neden gs..bu bizim ne halde olduğumuzu anlatmaya yeter..aradığımız adam selçuk,egemen, ceyhun değil..aradığımız adamlar engin, jaja ve umut ve biz onları kendi ellerimizle teslim ettik başkalarına hadi umutu dışarda tutalım ama engin i ve jaja yı arıyor bu takım...ben göüryorum sahi sizler bunu göremiyor musunuz?
Yorum
-
Aynen abicim, bunun yanında sadece JAJA diyorum başka da birşey demiyorum...İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen renkdaş imzamı atıyorum yazdıklarının altına...ben de yanılırım ama görünen köy kılavuz istemez..cale ile cech arasında fark asla yok...ama ben cale yi savunan ve beğenen biri olarak cech e de sahip çıkarım her daim..cale yi seviyordum 34 maçın 3ünde oynamazdı o da kart cezalısı olursa..diğer maçlarda 90 dk her maç oynardı..ve oynadığı üç sezon boyunca önünde bir tek sol açık olmadı..engin,jaja,alan,umut,burak önündeki sol açıklar bunlardı...herkes hücuma çıkmamasını eleştirir ben ise adam akıllı derdim..cech de ilk geldiğinde iyi idi sonra bocaladı son 3 maçtır fena değil ama cale gibi sürekliliği olursa bence iyidir..önemli olan ona musa nizam,hasan ali gibi yedekler alıp arada dinlendirmek.aynı glowacki de olduğu gibi..bir aykut demir,kemal tokak, hüseyin tok olsa bu takımda giray da dinlenir glo da...maalesef takım olarak yetersiz takımız.top oynamıyoruz.geçen yıl top oynuyorduk pozisyon üretiyorduk bu sene ise ceza sahasına giremiyoruz...serkan bizim sağ açığımız bunun varlığı bile başlı başına beni ürkütor..serkan sadece iyi bir yedektir benm gözümde ama gel gör ki bu sene değişmez oyuncumuz neden çünkü topçu kalmadı elimizde...engin gibi çalım atan ada eksilten bir adamı rakibimize verdik...ve engin en çok şey beklediği oyuncu gs nin.fatih terim neden istedi engini top oynamak için futbol iyi topçularla oynandığı için...bizim yönetim ise engini şampiyonluk yolundaki rakibe verdi..ver samsuna, antalya ya da almanya ya neden gs..bu bizim ne halde olduğumuzu anlatmaya yeter..aradığımız adam selçuk,egemen, ceyhun değil..aradığımız adamlar engin, jaja ve umut ve biz onları kendi ellerimizle teslim ettik başkalarına hadi umutu dışarda tutalım ama engin i ve jaja yı arıyor bu takım...ben göüryorum sahi sizler bunu göremiyor musunuz?
Yorum
-
avrupada oynadığımız tüm takımların bizden kadro kalitesi olarak çok güçlüydü. fransada Llille ilk yarıda bize karşılı bariz üstün oynadı,onun dışında bize üstünlük kuran takım yok.bazı arkadaşlar takımdaki eksikliklerden bahsediyor.evet doğrudur burak tek kalınca B planımız yoktu.fakat henriqe artık forvette, sıkıntı yaşamayacağız.demek istediğim şudurki kendi takımımızı çok eksik görmekten biraz geri duralım.zira oynadığımız takımlarda osurukspor değil yani.hazard snow dombia wagner love snijder zarate milito gibi forvetlerden 6 maçta 5 gol yemişiz.
biz iyi takımız,evet eksiklerimiz var ama biz çok iyi bir ekibiz.eksiklerimizi yazarken takımımızın olağan üstü çabalarınıda görmezden gelmeyin.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Beğenmediğimiz Stoperlerimiz Sow' a top göstermedi.Sadece Hazard ı tutarken Zokora çok zorlandı ki normaldir...
Sorunlarımız Belli.
Stoperlerimiz mükemmel mücadele ediyorlar.Ancak oyun kuramıyorlar ve saçma sapan top kayıpları yapıyoruz.Defans-Orta Saha-Forvet kurgusunu oturtamadık.Her topu Burağa vermeye çalışıyoruz en büyük handikapımız Vittek olsaydı oyun anlamında çok farklı olurduk.(Brozek olmadı malesef).Duran topları kullanamıyoruz..Kafa golümüz yok..Barış Özbek ne durumda bilmiyoruz..
Yani transferde Orta Saha ve Forvet şart..Oyun Kurabilen 1 stoper ballı kaymak olur.Ancak bulmak mesele.Eğerli Giray ve Glowacki ile aynı tip bir stoper alınacaksa hiç uğraşmayalım.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Adrian'dan çok ümitliyim ben bu maç için,biraz öz güven eksikliği var gibi geliyor bana buda sürekli oynamamasından kaynaklanan bir durumdur sanırım.Alanzinho'nun yerine ilk onbir başlamalı ve sağda solda değil tam burak'ın arkasında ve ona yakın oynamalı.Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
Nietzsche
Yorum
-
benn jaja gitti gideli diyorum aynı şeyii bu takım yıllardan sonra çok iyi bir topcu aldı vee bana göre de çok iyi maçlar çıkardı gecen senelerde büyük takımları yenerken adam eksilte bilen oyuncumuz vardı her nekadar kötü densede ki bu genelde kötü ibaresi hep saha dışı olarak algılandı bence saha içinde ellerinden geleni yapan iki futbolcuydu jaja ve engin şimdi onların yerine maaalesefki adam bulamıyoruz para kazndık diyoruz bakalım şuan ligten anadolu takımlarından kaliteli kaç tane adam alıcaz mesela grosicki mesela ambarat türklerden genclerden aykut soner kayseriden hasan ali eskişehirden alper potuk alınması gerekenler bakalım bizim o çok sağduyulu yonetimimiz herkesin gördüğünü yine görmezden gelip adı sanı duyulmamış futbolculara okadar paralarmı dökücekler bekleyip görücez ...İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen abicim, bunun yanında sadece JAJA diyorum başka da birşey demiyorum...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum