Gel Avrupai selçuk efendi gel bakalım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk İnan için , Dolarların üzerine resimlerini yapıp sahaya atmak lazım.
Bu fikir için arkadaşlar birkaç resim yapabilir.
cografya hocan keklemis seni selcuk. istanbul triskadan avrupa
seklinde veya benzeri bir pankart da fena olmazdı hani
Yorum
-
bu selcugun forumda bir mahalle arkadası vardı. ha bire ufuruyordu, selcuk delikanlı cocuktur ımzalarım dediyse imzalar .suan sadece takımın basarısına konsantre oldugu icin imzayı sezon sonuna bıraktı falan filan habire kesiyordu. o arkadas nerede simdi acaba? o da gs forumuna mı transfer oldu merak ettim.
Yorum
-
Benden cagri lütfen basilsin ve 61. dakikada atilsin.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Multimedya ekibi is basinda
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Galatasaray dan nefret ediyorum da yapmayin Dünyanin en serefsiz Takimi fenerbahcedir.
Engin Baytar bu Macta yüzde bin kirmizi kart görür.Adam sinirlerine Hakim olamiyor 1-2 kere Taraftar Engine selam söylese cildirir
Selcuk mümkünse 90 dakika sut ceksin.Kendisi Sut cekebildigini saniyor ama sifir.
Dünyanin en agir olan en cok pas hatasi yapan Ceyhun Gülselam yasiyormu?
Melo fazla simardi ZOKORA diyorum sadece
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
------------------Tolga---------------------
----------Giray----------Glowacki-----------
-Celustka-------------------------Cech------
--------------------------------------------
----------------Zokora---------------------
--------Serkan---------Colman--------------
--Henrique---------------------Halil---------
-----------------Burak----------------------
Sahadaki 11 bu olmalı. Kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum. Onları o çimlere gömeceğiz. Ama taraftara büyük görev düşüyor. Şerefsiz oğlu şerefsiz 5 kuruşluk adam selçuk inan o sahada doğduğuna pişman olmalı. Protesto neymiş herkes görmeli. Adi selçuk'a bunu yapmazsak yazıklar olsun bize.
Yorum
-
Hakem çok önemli 3 maçtır canımıza okuyan hakemlerden gınageldi.Taraftara büyük görev düşüyor..Sinyore çakma imparatoreye ezdirilmemeli Hakem...."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Burak'in kendine gelme maci"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
bu kadroya imzami atiyorumİlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle------------------Tolga---------------------
----------Giray----------Glowacki-----------
-Celustka-------------------------Cech------
----------------Zokora---------------------
--------Serkan---------Colman--------------
--Henrique---------------------Halil---------
-----------------Burak----------------------
Sahadaki 11 bu olmalı. Kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum. Onları o çimlere gömeceğiz. Ama taraftara büyük görev düşüyor. Şerefsiz oğlu şerefsiz 5 kuruşluk adam selçuk inan o sahada doğduğuna pişman olmalı. Protesto neymiş herkes görmeli. Adi selçuk'a bunu yapmazsak yazıklar olsun bize.
ortasaha bizim elimizde olmasi lazim
gayselerde bizim gibi maci ortasahada top yaparak oynuyor kanatlarda etkisiz,
ortasahayi ele geciren avantajli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum