Galip gelmemiz zor. Şayet çirfek Fatih, çirkef oyuncuları ile bir şekilde maça yatmaya gelecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Öyle deme.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu futbolla fark yemezsek iyidir, gerçi oynadığımız futbol falan değil.
İnter maçından önceki Mersin maçında bundan çok daha kötü oynamıştık.
Ben de kabul ediyorum, ligi çok boşluyoruz ama ne yapalım..
Yorum
-
selçuku dimi hüseyin üstadımİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcugu bagrimiza basalim...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Celutska yı ne ettun?İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞL maçının sonucu bu maç için çok önemli.
----------Tolga------------
Serkan-Giray-Glowacki-Cech
----------Zokora-----------
------Colman---Adrian------
Volkan--------------Henrique
-----------Burak------------
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Direk kırmızı kartın cezası 2 maç olmuyor muydu?İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelutska yı ne ettun?
Yorum
-
Necmi her mesajinda takimi kotuluyorsun..İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu futbolla fark yemezsek iyidir, gerçi oynadığımız futbol falan değil.BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirek kırmızı kartın cezası 2 maç olmuyor muydu?
2 maç kesin aldı mı şimdi? İtiraz etmedi mi bizim basiretsiz yönetim..Elmander direk sakatlamaya yönelik hareketten 1 maça indi cezası bu ülkede futboldan tiksindim..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç kere yazdık son adama yapılan normal bir faulle, gole giden topa yapılan elle müdahale sonrasında verilen direk kırmızı kartlarda PDFK'ya sevk edilmiyorsunuz. Dolayısıyla 1 maç cezası vardı onu da doldurdu...
Eyvallah bende böyle biliyordum..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum