Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonlar liginden gelecek parayı hesaba katarsak ve ayrıca çok büyük bir takım olarak dünyada tanınmak ve kalıcı olmak istiyorsak
    ilgilenmemiz gereken oyuncular

Defans: Serdar Taşçı(Stuttgart),Ömer Toprak(Leverkusen),Subotic(Dortmund),Hummels(Dortmund),Cheillini(Juventus),Skrtel(Liverpool)

Solbek:Juan Manuel Vargas(Fiorentina),Filipe(Athletico Madrid),Cissokho(Lyon)

Sağbek:Bosingwa(Chelsea),Rafael(Manu)

Defansif Ortasaha: Sissoko(Juventus),Mikel(Chelsea),Song(Arsenal),Diaby(Arsenal)

Merkez Ortasahalar:Hamit(Real Madrid),Muntari(İnter),Anderson(Manu),Hernanes(Lazio),Montolivo(Fiorentina),Modric(Tottenham)

Marek Hamsik(Napoli),Gökhan İnler(Napoli)

Ofansif Ortasahalar:Van Der Vaart(Tottenham),Diego(Atletico Madrid),Ronaldinho(Flamengo),Jovetic(Fiorentina)

Kanat Oyuncuları:Lennon(Tottenham),Walcott(Arsenal),Valencia(Manu),Navas(Sevilla),Arshavin(Arsenal),Amrabat(Kayseri)

Forvet:Lisandro Lopez(Lyon),Cavani(Napoli),Podolski(Köln),Adebayor(Tottenham),Doumbia(Cska Moskova),Petric(Hamburg)

Lavezzi(Napoli),,Mauro Zarate(İnter),Fabiano(Sao Paulo)
    Yabancı sınırlamasını da kaldırdık mı tamamdır... Liste güzel ama yarısından çoğu Trabzonspor için şu anda hayalden öteye gidemez.
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• * Valla hergün Allahım iyiki bu takımı tutuyorum diye dua ediyorum , Allah hepsinden razı olsun ...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Henrique Benfica maçlarında daha atletik gelmişti bana. Sizce de hantallık yok mu üzerinde ?

Canlı izlemiştim ve fiziğine göre baya süratli demiştim ama televizyondan pek öyle göremedim onu sakatlıktan sonra. Sakatlıktan dolayı olabilir mi kilo falan da almış herhalde.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Şampiyonlar liginden gelecek parayı hesaba katarsak ve ayrıca çok büyük bir takım olarak dünyada tanınmak ve kalıcı olmak istiyorsak

Defans: Serdar Taşçı(Stuttgart),Ömer Toprak(Leverkusen),Subotic(Dortmund),Hummels(Dortmund),Cheillini(Juventus),Skrtel(Liverpool)

Defansif Ortasaha: Sissoko(Juventus),Mikel(Chelsea),Song(Arsenal),Diaby(Arsenal)

Merkez Ortasahalar:Hamit(Real Madrid),Muntari(İnter),Anderson(Manu),Hernanes(Lazio),Montolivo(Fiorentina),Modric(Tottenham)

Ofansif Ortasahalar:Van Der Vaart(Tottenham),Diego(Atletico Madrid),Ronaldinho(Flamengo),Jovetic(Fiorentina)

Kanat Oyuncuları:Lennon(Tottenham),Walcott(Arsenal),Valencia(Manu),Navas(Sevilla),Arshavin(Arsenal),Amrabat(Kayseri)

Forvet:Lisandro Lopez(Lyon),Cavani(Napoli),Podolski(Köln),Adebayor(Tottenham),Doumbia(Cska Moskova),Petric(Hamburg)

Alabilecegimiz tek oyuncu - AMRABAT.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Transfer döneminde duran toplarda etkili bir takim olabilmek icin 3 bölgeye de bunu düsünerek trasnfer yapilmasi gerektigini defalarca dile getirdim ama sonuc?

Duran toplarda etkisiz bir takim olusturdular bize, kim? YÖNETIM

Sucluyu baska yerlerde aramayin, bakin size yol gösteriyorum...

Senol Günes Süpermen degil, anlayin artik!!!!!!!!
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bu arada sene başından beri neden topun başına geçen hiç bir futbolcu doğru dürüst orta yapmıyor ?

Acaba antrenmanda bir şeyler deniyorlar, hoca mı söylüyor öyle yapmalarını. Yoksa imkansız yani 13 haftadır topu aynı yere gönderemez bütün topçular. Colman,Adrian,Sapara hepsi aynı yere, ön direkte bulunan rakip futbolcunun kafasına atıyorlar topu direk. Ayıptır Beşiktaş'lı Fernandes nasıl kesiyor topları birisi sürünse gol oluyor ya çok mu zor şu topları kesebilmek.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Üst düzey bir Stoper sart bu takima. Arti Burak'in yükünü hafifletecek bir isim.

Benim bu mactan bir beklentim yoktu zaten ama baski altinda oynayamiyoruz arkadas buna bir cözüm bulunmali. Arti duran toplari bu kadar kötü kullanan bir takim yok herhalde ligde.

Tek tesellim Henri ve Volkan'in gol atmalari.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yuh abi barça ve real'in transfer listesini yazmışsın bu ne

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Valla hergün Allahım iyiki bu takımı tutuyorum diye dua ediyorum , Allah hepsinden razı olsun ...
                    ..kesinlikle öyle,aynı duyguyu şahsen yenildiğimiz maçtan sonra bile tadıyorum ama takımımızın başkanı ve asbaşkanının daha basiretli olmasını isterdim
                    .....

Yorum

• Taraftar Paketi olan arkadaslar....Sizdede 40 dk. gec mi acildi mac ???

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak özveriliydi bugün beğendim ben

Yorum

• taraftarımızım açtığı yazıyı çözebilen yok mu ya....o yazıdan sonra sivas zibneleri çok küfür etti bize...ben tv den okumaya çalıştım ama anlıyamadım...soğuk felan bişey okudum sadece
                          .....

Yorum

• sivaslı grosicki,pedriel ve defanstaki murat iyi adamlar,olası bir düşme olursa gelsin bizim yedekte otursunlar
                            ermal bile bizdeki çoğu futbolcudan daha akıllı oynuyor
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• şimdiye kadar bizim takım kadar duran toplardan orta açamayan kornerlerden orta açamayan kenarlardan orta açamayan sıfırdan orta acamayan başka bir takım görmedim bu kadar özürlu olamaz bir takım yuh diyorum Valla

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burak özveriliydi bugün beğendim ben
                                aynen çok istedi gerçekten...helal olsun,böyle olsun da gol atamadığı da olsun ve zaten olacak ta...bi pozisyonda çok güzel verkaça giriyom numarası yaptı ve sivas defansını peşine taktı ama maalesef sapara mı adrian mıydı unuttum,işi çözemedi,süper fırsattı
                                .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X