Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen şakamı yapıyosun yoksa mazoşitmisin 13 macta 18
    Puan kaybeden ve berbat oynayan bu takımın neresinden zevk alaçagım 28 sene geçti bu senede olmayacak birkere olsun bu takımın şampiyonlugunu göremeyecekmiyiz herkes bu takım geçen sene şampiyon olmuş gibi davranıyor biz gecen sene şampiyon olmadık ve o köpekler bizi şampiyon ilan etmeyecekler bunu konfiçyus güneş ve usta güldürücü şenerde adı gibi biliyor hal böyleyken yeni nesil ne zaman şampiyonluk görecek bursanın şampiyon oldugu bir ligde şampiyon olamamaktan utanıyorum.
    * Geçen sene Şampiyon olmadımı bu takım , yahu öyle laflar ediyorsunuz ki sanki 15 senedir uzayda yaşayıp bugün yeryüzüne inmiş astronot gibisiniz ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sene başından beri oynanan maçlar stres seyahat yorgunluk baskı ve yeni bir kadro ile bu kadar olur

bence harika Trabzonumuz

eleştiri oyuna olsun yönetime transfer yapılmadı diye olsun ama oynayan oyuncu ve teknip ekibe kendi adıma teşekkür ediyorum

hiç bir maç ezilmeyen mahkum olmayan bir TS var

birkaç iyi transfer ve takımın birbirine uyumu ile daha güzel şeyler olacak

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakem hatalı kararlar verdi, skora etki edebilecek hatalar yaptı. Bizim lehimize ya da aleyhimize... Bugün her iki takımda yenebilirdi. Ama maç berabere bitti. Sahada hangi takım daha iyiydi diye sorarsak mücadele olarak sivas daha iyiydi. İki takıma da bir puan hayırlı olsun...
        En Güzel Yorumu Bana Göre Bu Kardeşimiz Yaptı Maçta Hangi Takımın İyi Olduğunu Objektifçe Bakıp Görmüş Galibiyete Biz Daha Yakındık.. Yorum İçin Tebrikler.. Hakem Yorumuna da Katılıyorum..

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu neistir arkadas ya biz bu sivasi bile yenemiyosak vay halimize
          disaridan birini getirsek su maci izletsek desekkki bu takiùcl. de oynuyor hayatta inanmaz
          sivas taş gibi takım kimse kusura bakmasın adamlar hadlerini bilip oynaması gerektiği gibi oynuyorlar,sahada bu adamın burda ne işi var denecek adamları yok,kimse kaçak güreşmiyor
          başkanları olacak kafasız yüzünden boşa oynuyorlar orası başka.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En Güzel Yorumu Bana Göre Bu Kardeşimiz Yaptı Maçta Hangi Takımın İyi Olduğunu Objektifçe Bakıp Görmüş Galibiyete Biz Daha Yakındık.. Yorum İçin Tebrikler.. Hakem Yorumuna da Katılıyorum..
            Serkana bile küfreden Sivas taraftarına hayret ettim!!

Yorum

• arkadaşlar gördüğüm kadarıyla hoca oldukça formsuz, ama bu formsuzluğunu da anlıyorum, transferler son gün geldi, 3 günde bir maç oynuyoruz CL hiç aışık olmadığımız ve hazırlık yapmadan katıldığımız bir lig, tüm oyuncuların aklı orda olabilir, duran top organizasyonu yapamıyoruz, ikili üçlü paslaşmalar bile çok zayıf zaten hoca geçen maçta devre arasına kadar bu sıkıntılar devam eder dedi..

uyum sıkıntısı çok bariz arkadaşlar biraz zaman lazım, tek şu lili maçını alalım 3 günde bir değil haftada bir maç yaparsak takım çalışmak için daha çok zaman bulacaktır ve yavaş yavaş düzelecektir kanımca...
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana mı diysın Nihat Abi?

Şenol Hoca hata yapmamıştır demiyorum ki golü bireysel hatadan yedik diyorum o golü yemesek kontradan 1-2 gol daha bulabilirdik oyuncu değişikliğinden geç kaldı belki ama golü Şenol Hoca yüzünden yedik demek bana mantıklı gelmiyor.
                HE sana diyrum

Ben de Aykut 2-1 iken oyuna alınsa o golü yemeyebilirdik diyorum, tabi garantisi yok

Ama benim aklıma takılan 1 defansif ortasaha ve 5 hücum özellikli oyuncuyla maça başlamak, hem de 4 gün sonra hayati bir maçımız varken ve en diri kalması gereken oyuncumuz Zokoranın üzerine aşırı yük bindirmek pahasına...

Yorum

• Bu Adrianı 3 maç üstüste izleyen kimse almaz, demek ki bizimkiler bu adamı videolardan takip etmişler. İzledikleri falan hikaye.

Yorum

• yahu şu sixvaslıyı atın forumdan yatmamışlar bırakın bu işleri 1-0 ken maçın 5-6 dakikasını yediler hala utanmadan yatmadık diyor..
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Sadece Kendi Takımımla Olan Bölüme Cevap Vereceğim.. Biz Hiç Bir Şekilde Beraberliğe Yatmayız Beşiktaş Deplasmanında ve Galatasaray Deplasmanında Atak Oynamış Takımz Gs'yi son 10 dk'da kendi sahasına hapsettik.. Fenerbahçe Maçında Önde Bastık Galibiyet İçin Oynadık ve Nitekim Galibiyeti Aldık.. Bu maçtada Tek Düşüncemiz Galibiyetti.. Asla Vakit Geçirmedik Beraberliğe Yatmadık 2-2 yaptıktan sonrada 5-6 dakika biz baskı yaptık.. Hakeme Gelince Sizin Aleyhinize Herhangi Bir Yanlış Düdük Çalmadı Çaldıysa Söyleyin Nedir Bu Hakeme Kızmanızın Nedeni ? Bizim %90 gol olacak pozisyona ofsaytla alakası olmamasına rağmen ofsayt çalan bir hakem var marek cech'in eli açık ve topu kornere gönderiyor penaltımız verilmiyor.. Siz Diyorsunuz Ki hakemin kötü yönetimi bizi etkiledi.. Yapmayın ya yazıktır.. günahtır..
                      maçın 25. dakikasında topu çizgiye kadar çekip adam basana kadar bekleten benim kalecimdi herhalde. ayıptır ya rıza hoca birde hakeme laf diyor yuh artık adam bütün takdir haklarını sivasa kullandı. burağa son dakkada yapılanın faülün 10 kat basitini sivasa çaldı. yuh artık. bunları söylerken maça mazeret aramıyorum herkese hakkını vermeye çalışıyorum. o yüzden bütün bunları çıkarırsak maç sivasın hakkıydı trabzon top oynayamadı.

Yorum

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adrian ı kim bize 5 milyon euro ya okuttuysa helal olsn valla başka bişiy demiyorum
                        merak etme devre arasında bi kaç teşekkür daha edecez onlara bekiroğlu gene polonyada topçu bakıyomuş...
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• takimiza sahip cikalim hele ki senol hocaya herkese iyi aksamlar hadi kactim ben kalin saglicakla
                          dipnot: bir galibiyetle sampiyon olunmuyosa, bir maglubiyetle de kume dusmeyiz
                          Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• aldığımız maçı fuzuli bir çıkış yüzünden verdik.amatör kümede yapılmayacak hatayı bizim bir numaramız yapıyor.

Yorum

• Bardağın dolu tarafını görmek gerekirse, ben sivas- febeş maçını da izledim. Arada dağlar kadar fark var, ama lider onlar. İddia ediyorum bu Cl olmasaydı biz şu an sıralamada bir numaradaydık, her şeye rağmen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X