Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol hoca ne yapıyo ben anlamıyoum ya öne geçiyoruz oyunbelli gidiyo değişiklik yok halil süpermen mide 10 dka kala oyuna koyuyorsun ya beşiktaş maçıda aynı yetr ya
    aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

• İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Sadece Kendi Takımımla Olan Bölüme Cevap Vereceğim.. Biz Hiç Bir Şekilde Beraberliğe Yatmayız Beşiktaş Deplasmanında ve Galatasaray Deplasmanında Atak Oynamış Takımz Gs'yi son 10 dk'da kendi sahasına hapsettik.. Fenerbahçe Maçında Önde Bastık Galibiyet İçin Oynadık ve Nitekim Galibiyeti Aldık.. Bu maçtada Tek Düşüncemiz Galibiyetti.. Asla Vakit Geçirmedik Beraberliğe Yatmadık 2-2 yaptıktan sonrada 5-6 dakika biz baskı yaptık.. Hakeme Gelince Sizin Aleyhinize Herhangi Bir Yanlış Düdük Çalmadı Çaldıysa Söyleyin Nedi Bu Hakeme Kızmanız Nedeni Nedir ? Bizim %90 gol olacak pozisyona ofsaytla alakası olmamasına rağmen ofsayt çalan bir hakem var marek cech'in eli açık ve topu kornere gönderiyor penaltımız verilmiyor.. Siz Diyorsunuz Ki kötü hakem oyunu bizi etkiledi Yapmayın ya yazıktır.. günahtır..
      * Doğru siz direk yenilmeye yatarsınız , hatta kendinize okadar çok güvenirsiniz ki stadın yarısını rakip takıma bile verirsiniz değilmi...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• FAtih, çok iyi kapanan takım ortasahadan derinlemesine dikine bir pasla o golü yemez. Yani Şenol Hoca hata yapmıştır demek çok mu zor? Tek ortsaha ile maça başlanmaz, 2-1 iken Aykut alınır.2-2 iken değil, her galibiyette ŞEnol Hocayı futbolcuları göklere çıkarıp mağlubiyet ve beraberliklerde yönetime sallamak pek adilane bir davranış değil. YAnlış anlaşılmasın yönetimin savunulacak tarafı yok

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dolmadi diye eldekileride dogramayalim ben seni anladim sen transferden dert yaniyosun ama bi kerede sahiplenmeyi deneyelim diyorum bende bunca zaman astik kestik ne kazandik bi kere sahiplenelim bakalim ne kaybetcez o zaman hep beraber gorelim

asalım keselim demiyoruz "eleştiriyoruz" farkı anla bi zahmet. Bu takıma doğru düzgün bir transfer politikası istiyorum hepsi bu. 5.5 milyon verip polonyadan messi mi alıyorsun, vs vs.

Yorum

• JAja iyiydi ama gitmeliydi.

Ligi fırtına gibi bitirmişiz , ara oldu JAJA ALANZİNHO yu da ayartıp kaçmadılar mı brezilyaya ? Antremanlar başladı hala gelmediler. Takımı bozdular devre arası. Gelincede hemen form tutamadılar takıma zarar verdiler.

JAJA maçta gol atıyordu ama çok top kaybedip kontra yememize de sebep oluyordu.

Bunlardan önemlisi o fırtına gibi esen takıma devre arasında sorun getirmeleriydi. Takımı bırkaıp kaçtılar.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * İçten yorumun için teşekkürler , en son böyle futbolun anasını avradını diye başlıcan zannettim ama neyse gelelim şu meseleye , bu takım şuan ayaktaysa disiplin vardır temelinde , jaja'yla iki maç kazanırsın ama en sonunda Colman ve alanzinho'yuda kaybedersin , herkes kadeh tokuşturur ışıklarda vs..anladınmı kardeşim boşver jajayı ve bu takımdan zevk al keyif al...
              Sen şakamı yapıyosun yoksa mazoşitmisin 13 macta 18
              Puan kaybeden ve berbat oynayan bu takımın neresinden zevk alaçagım 28 sene geçti bu senede olmayacak birkere olsun bu takımın şampiyonlugunu göremeyecekmiyiz herkes bu takım geçen sene şampiyon olmuş gibi davranıyor biz gecen sene şampiyon olmadık ve o köpekler bizi şampiyon ilan etmeyecekler bunu konfiçyus güneş ve usta güldürücü şenerde adı gibi biliyor hal böyleyken yeni nesil ne zaman şampiyonluk görecek bursanın şampiyon oldugu bir ligde şampiyon olamamaktan utanıyorum.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bu takıma JAJA lazım başkan hocamız ve yöneticiler inat etmeyip alıp gelmeleri lazım

Yorum

• İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Sadece Kendi Takımımla Olan Bölüme Cevap Vereceğim.. Biz Hiç Bir Şekilde Beraberliğe Yatmayız Beşiktaş Deplasmanında ve Galatasaray Deplasmanında Atak Oynamış Takımz Gs'yi son 10 dk'da kendi sahasına hapsettik.. Fenerbahçe Maçında Önde Bastık Galibiyet İçin Oynadık ve Nitekim Galibiyeti Aldık.. Bu maçtada Tek Düşüncemiz Galibiyetti.. Asla Vakit Geçirmedik Beraberliğe Yatmadık 2-2 yaptıktan sonrada 5-6 dakika biz baskı yaptık.. Hakeme Gelince Sizin Aleyhinize Herhangi Bir Yanlış Düdük Çalmadı Çaldıysa Söyleyin Nedir Bu Hakeme Kızmanızın Nedeni ? Bizim %90 gol olacak pozisyona ofsaytla alakası olmamasına rağmen ofsayt çalan bir hakem var marek cech'in eli açık ve topu kornere gönderiyor penaltımız verilmiyor.. Siz Diyorsunuz Ki hakemin kötü yönetimi bizi etkiledi.. Yapmayın ya yazıktır.. günahtır..
                  Hakem hatalı kararlar verdi, skora etki edebilecek hatalar yaptı. Bizim lehimize ya da aleyhimize... Bugün her iki takımda yenebilirdi. Ama maç berabere bitti. Sahada hangi takım daha iyiydi diye sorarsak mücadele olarak sivas daha iyiydi. İki takıma da bir puan hayırlı olsun...

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadro bu ligde şampiyon olabilir mi bilmem ama tek bildiğim bu kadronun bu puandan çok daha fazlasını çok rahat alabileceği.

Şenol Güneş hala takıma uyum sistem oturtamadı.

Sistemimiz şu

Pas atmanın en kolay olduğu adama pas at , top dönüp dolaşıp sana gelene kadar bekle.

Boşa kaçma

Oyun kurma ( girayla serkan kurar)

Issız adam Burak mucize yaratır diye bekle.

10 kornerin 9 unu ön direkteki rakip adamının kafasına at.
                    imzamı atarım .. doğru teşhis..
                    ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız Ünal Karaman'ın maç öncesi mecnun başkana selamı ve özlendiğini söylemesi hiç hoşuma gitmedi...
                      öyle bir sey mi var ? ayip etmis gerçekten
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FAtih, çok iyi kapanan takım ortasahadan derinlemesine dikine bir pasla o golü yemez. Yani Şenol Hoca hata yapmıştır demek çok mu zor? Tek ortsaha ile maça başlanmaz, 2-1 iken Aykut alınır.2-2 iken değil, her galibiyette ŞEnol Hocayı futbolcuları göklere çıkarıp mağlubiyet ve beraberliklerde yönetime sallamak pek adilane bir davranış değil. YAnlış anlaşılmasın yönetimin savunulacak tarafı yok
                        Bana mı diysın Nihat Abi?

Şenol Hoca hata yapmamıştır demiyorum ki golü bireysel hatadan yedik diyorum o golü yemesek kontradan 1-2 gol daha bulabilirdik oyuncu değişikliğinden geç kaldı belki ama golü Şenol Hoca yüzünden yedik demek bana mantıklı gelmiyor.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          superligi sl den ustun tutanlar var demek istedim acikcasi
                          bosvermek olmaz kaldi ki daha bisey olup bittigi yok hani son maclar oynaniyor olsa bu tepkileri anlarim ama daga durun bismillah yani sabir biraz destek olmak lazim iyi gunde destek kotu gunde kostek yerrden yere vurma bunlar yakismaz buyk bir camianin taraftarina bi macla teknik direktoru carmiga germek kaldi ki senol gunesten bahsediyoruz burda herksten daha trabzonspor lu birisine saygisizlik ediyoruz kanaatindeyim
                          O dediğin kişi ben değilim Ben sadece ilk gördüğüm mesajında süper ligi boş verin demeye getirdiğini zannettim ondan yorum yazdım. Yoksa kimseyi asıp kesmiyorum. Mesela Jaja'yı istemiyorum, Adrian bence daha iyi olacak. Selçuk'u istemiyorum Zokora ve Aykut bana kalırsa onun işini yapar. En azından defansif kısmını Egemen konusunda hem fikiriz çünkü kimse alınmadı yerine. Şenol Güneş'i eleştiriyorum. Bakın asıp kesmiyorum sadece kendi düşüncemi söylüyorum. Eren, Aykut, Sercan, Onur şans bulmalı. Onlarda oynasa 21 puan alırdık bu ligde. Hiç değilse ben ve benim gibi düşünenler için bir maç oynasın bu çocuklar. Gerçekten rezil olursak susup oturalım. Ama bu adamlar oynamadıkça her maç aynı eleştiriyi yapacağım...
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çıkmazsa da gönderilmiş olmasından memnunum. Yerine vasat oyuncu alındı diye prensiplerimizden vazgeçecek değiliz.
                            prensip : yerde yalandan yere yatip top geldiginde bir anda canlan topa kos
                            mu ?
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bu neistir arkadas ya biz bu sivasi bile yenemiyosak vay halimize
                              disaridan birini getirsek su maci izletsek desekkki bu takiùcl. de oynuyor hayatta inanmaz

Yorum

• adrian ı kim bize 5 milyon euro ya okuttuysa helal olsn valla başka bişiy demiyorum
                                特拉布宗冠軍

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X