Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş Lig tvdeki konuşmasına "Allahtan 2 gol attık" diyerek başladı, daha doğrusu 3. cümlesi falandı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Başkan Lille maçına gitmesin, direk oyuncu aramaya gitsin. Hava alanına gittiğindede ilk olarak Adrian,Sapara,Brozeks lere bilet alsın. Tek gidiş !
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu maçı yorumlamak bile istemiyorum o kadar rezil bir maçtı .
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          superligde 10 yil ust uste sampiyon olsan ne kazanacaksin?
          10 yıl üst üste takımımı Şampiyonlar Ligi'nde izleyeceğim.
          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Colman-Celustka...

Geri kalan 9'lu gitse itiraz eden varmı???

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne demek nerede oynuyor abi? kim yolladı o adamı oraya sizler? Jajanın çokta umrunda parasına bakıyor adam ama oynuyordu maç açıyor maç alıyordu top kaptırıyormuş idmana geç geliyormuş kampa geç geliyormuş kampa erken gelenler ne b.k yiyor? idmana erken gelenler ne b.k yiyor jaja sarhoş oynasa adriandan saparadan alandan daha çok katkı yapar.Burak dahil herkes jajanın beş katı top kaptırıyor ama maç trafiği yok bilmemne fln filan olur öyle şeyler modundasınız gazete manşetlerinin gazına gelip katlettiniz adamı selçuk egemen hikyeydi onların yerine adam bulursun ama jaja gibisi nah gelir daha
              * İçten yorumun için teşekkürler , en son böyle futbolun anasını avradını diye başlıcan zannettim ama neyse gelelim şu meseleye , bu takım şuan ayaktaysa disiplin vardır temelinde , jaja'yla iki maç kazanırsın ama en sonunda Colman ve alanzinho'yuda kaybedersin , herkes kadeh tokuşturur ışıklarda vs..anladınmı kardeşim boşver jajayı ve bu takımdan zevk al keyif al...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ya as takımı bu kadar yormayacaksın, ya bu kadar yorduysan maçı alıp geleceksin ki ben hep ilkinden yanayım. çok lazım değildi sivas maçı. benim 11 im: onur-barış ataş-mustafa-aykut-ferhat-volkan-adrian-sapara-eren-pawel-henrik olurdu bu maç için mesela. ama madem ideale yakın çıktık durduk yere şans golüyle de 2-1 öne geçmişken maçı almalıydık. ama genel olarak bakarsak da maçın hakkı beraberlikti.
                ne zaman biraz tökezlesek hemen hakem konuşmaya başlıyoruz bu arada. bugün bana göre hakemin en büyük hatası burak'ı direkt kırmızı kartla atmamasıydı. burak da atılmaya hazırlamıştı galiba kendini ki pozisyon sonrası eldivenlerini çıkarmış gidiyordu bile. neyse hakemi çok konuşmaya başladıysak iyi futbol oynamıyoruz demektir benim anladığım bu.
                #7 King of Kings

Yorum

• Yarın güleceğimiz için bu akşam üzüldük.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    senol hocaya kizanlar acaba senol hocanin elinde messi mi varda oynatmiyor elimizde kactane stoper var adam akilli stoperimiz olsa giray ilk 11 giremez. En büyük kötülügü yönetim yapiyor
                    Bu soruyu inatla sormak istemeyen cooook var..sinsi sinsi bekliyorlar!!!

Lille macini kaybedelimde, sunlara bir saydirayim bekleyen kac kisi vardir???
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman-Celustka...

O kalitesiz yabancilar SL'de alti Puan topladi ve direkler önlemese 10 olacakdi.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Colman-Celustka...

Zokora !
                        Cech sol taraf adam gördü yıllar sonra, soğuk kanlı akıllı paslar atan bi adam.
                        Henri de kalmalı 22 yaşında ve sakatlanmasa bence 10 golü bulmuştu.

Kalanlar defolsun gitsin !
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tanıyan var mı bu arkadaşı.
                          Bu arkadaşın şu an oynadığı arab liginde kaç golu var, performansı nasıl? Merak ettim. Bu kadar istediğinize göre harikalar yaratıyordur öyle sıradan bir ligde...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Jaja birkere adam olsa katar'a gitmezdi , Şenol Hoca haklı kardeşim kim ne derse desin , kaliteyi yakalyamasamda disiplinle bu takımı ayakta tutatrım diyor ve başarıyorda , ama bu taraftarı kim memnun edebildiki bu çocuklar etsin ...
                            Dubai abi...
                            7

Yorum

Colman-Celustka...

Henrique Cech Zokora.

Digerleri gidebilir evet...
                              1

Yorum

• Burasi Mersin maci sonrasina donmus.
                                En buyuk arzum carsamba gecesi de Inter maci sonrasina donmesi!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X