Benim için de bu maçın pek bir değeri yok, büyük ihtimalle zaten küme düşürülecek Sivas, böyle bir ligin zaten hiçbir değeri kalmadı gözümde. Önemli olan Şampiyonlar Ligi maçı. Tarihimizin en önemli maçı, bilmem farkındamısınız. Şampiyonlar Liginde tur atlamak tarihi bir olay.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
eyvallah abi sağolasınİlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim yaşın da foton da güzel
nice senelere 
Entropi İyidir.
Yorum
-
Ya kardeşim bırakın şimdi Şenol güneşi, Adrian Sapara gibi ruhsuz ....neler , topçu falan değil. Adamlara şans tanımıyor suçlu, tanıyor alın işte hallerine bak. Ama sizden daha sabırlı oynattı madem iyice görmek istiyor sorun burda. Adrian ve Saparayı ben 20.dk da çıkarırdım ama Şenol Günel bu arkadaşlar boş boş eleştirip kendinizi küçültmeyin bari !Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
kendimizi avutuyoruz, veto etmiş veto etmiş.İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yarin tsi 13.30 da bu macin hic bir önemi kalmiyacak!
şu oynadığımız futbola bak. ben bu takıma yakıştıramıyorum, eğer şenol hoca yakıştırıyorsa onada yazıklar olsun.
Yorum
-
Millet takılmış vetoya , sanki ligden düşürüldüler töbe töbe. Bırakın siz kim düştü kim kaldı işinize bakın.
Adrian kendini ne sanıyor bilmiyorum, 5m€ verildi diye kral mı sanıyor kendini, defolsun gitsin !Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

...
Yorum