Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• NE hakeminden bahsediyorsunuz ya, adamların %100 gol pozisyonu kestiler, Cech'in elle müdahalesine penaltı verseler kim ne diyebilir. Burak kırmızının kenarında...Bu maçta bile hakeme mi sallayalım.Pes.

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burak, balon bir topçu olduğunu son maçlarda fazlasıyla gösterdi teşekkürler burak,en azından senden fazla bişey beklemeyiz.
      Balon ol inşallah
      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Duran toplardan bu kadar etkisiz bir takim daha görmedim. Bunlar anternmanda ne yapiyorlar merak ediyorum.
        Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adrian birdaha hic oynatilmamak uzere oyundan cikarilmali. Volkan ve Henrique'nin de takima hic bir katkisi yok ne yazik ki...
          Hoca söyledi devre arasına kadar böyle devam edecek dedi. Sanırım oyuncuların yorgun olduğunu söylemek istedi. Bekliyorum devre arasından sonra oynadığı maçlardaki performansını bekliyorum. Pek değişeceğini sanmıyorum ama bakalım...

Yorum

• Degisiklik yok sanirim. Ikinci yari basliyor.
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Burak'a bile laf edenler var yahu, ne garip izleyicilerimiz var..
              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Duran toplar tam bi kargaşa.
                Gol atalımda ne olursa olsun hesabı.
                7

Yorum

• İkinci yarıya aynı 11 le başlamak çok ama çok komik.
                  Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                  K.ATATÜRK

Yorum

• sivası da yenemiyeceksek bu ligde oynamamızın pek bir anlamı yok.küçük takımlara karşı inanılmaz puanlar veriyoruz onlar mı büyüdü biz mi küçüldük.

Yorum

• Serbest atislari zokora kullanmali..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu fenerli 6ivaslilar neden Trabzona kufur ediyorar...
                        yazik yazik....
                        Cünkü KÜME DÜSECEKLER ve UZUUUUUUUUUUNNNNNNN yillar bizi göremeyecekler, birakin sefiller kendi kendilerine son kez ötsünler.
                        muaaaaaaaahahahahahahahahahahahaha
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kazansak n'olur.. Kazanmasak n'olur..

Ölümlü dünya.. Birgün helimiz gidecegiz

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben st paulide 4 Sene oynadim.Sen Almanyada hicbir Takimda oynayamazsin.
                            Internet de bos konusursun sen.Hahahaha yemin ederim sende daha iyi oynarim.
                            batuhan aman nolur deger ver bana.
                            insanları tanımadan yorum yapmak ne kadar kolay ey yarabbi sanki fotoğrafımı, fiziğimi yeteneğimi görmüşlüğü var yorumlara bak ya beyin.dll not found.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NE hakeminden bahsediyorsunuz ya, adamların %100 gol pozisyonu kestiler, Cech'in elle müdahalesine penaltı verseler kim ne diyebilir. Burak kırmızının kenarında...Bu maçta bile hakeme mi sallayalım.Pes.
                              Aynen hakem bariz pozisyonlarını kesti. Orta sahamız kötü aykut adrianın yerine girerse bence düzelir oyun.

Yorum

• korner vuruşlarını, serbest vuruşları Tolga kullansın,

topu havaya kaldırabilecek başka bir oyuncu yok gibi gözüküyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X