Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten senirliyim sana su anda neler dedigimi Aziz Yildirima falan dememisimdir.
    Isine bak sen tamam mi.Sen umut bulut ve ceyhunu bile begeniyorsun hahahahahahah hadi isini bak.
    Futboldan gram anlamiyormusum sana Futbol nedir Hali Sahada gösteririm.
    Halı saha futbolcusu seni 8 senedir lisanslı oynuyorum ben git koştur çoluk çocukla halı sahada senle çıkmam zaten aynı sahaya

Futboldan en anlamayan insansın şu forumda.

Umut'u beğeniyorum tabiki. Sen de Henrique, Sapara , Adrian'ı falan beğen işte tam olsun.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• burak, balon bir topçu olduğunu son maçlarda fazlasıyla gösterdi teşekkürler burak,en azından senden fazla bişey beklemeyiz.

Yorum

• Yabanci bir adami getir buraya..

Su takimdan jajayi gonderdik adriani aldik hemde daha pahaliya geldi desek adam kiciyla guler bize..

Evet disiplinsizdi, evet belki macta satti fakat o adam gittikten sonra adriani almak attan inip, essege binmekle esdegerdir..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yasa Veto yedi artık fenerin kaçarı yok.
          Simdi onuda gördüm.
          Sayin Abdullah Gül
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            leşciler geldi dikkat edin...
            hay yaşa

bu durumu bekleyip pusu'ya yatanlar var forumda..

adrian'a laflar sokuluyor sanki diğer oynayanlar çok iyi oynuyor giray özellikle rezalet.

adrian'ı oynatacak ona eşlik edecek orta saha oyuncusu mevcut değil şuan sahada bunu nasıl görmezden geliyorsunuz..

sizce sapara yerine colman olsaydı sahada adrian böyle mi oynardı ?

Yorum

• bu fenerli 6ivaslilar neden Trabzona kufur ediyorar...
              yazik yazik....
              https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
              I never forgive, I never forget..

Yorum

• Adrian birdaha hic oynatilmamak uzere oyundan cikarilmali. Volkan ve Henrique'nin de takima hic bir katkisi yok ne yazik ki...

Yorum

• FC-ST-PAULI-61 sen ki Tolga'nın hatasız oynadığı maçlarda bile eleştirdin onu. Kan davası var sanırım aranızda. Yorumlarına kimse değer vermiyor dikkat et, Allah'a havale ediyorum seni.

Yorum

• hocanın direkt değişiklikle başlaması lazım...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burak, balon bir topçu olduğunu son maçlarda fazlasıyla gösterdi teşekkürler burak,en azından senden fazla bişey beklemeyiz.
                      su yazdigini 1000 kere deftere yaz oyle gel..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        leşciler geldi dikkat edin...
                        Onlar yürüye yürüye yas duvarina gitsinler simdiden
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Şenol hocanın takıntıları olmasa gerçekten çok işler yapacak.Gerek oyuncu takıntısı gerekse taktik takıntısı hep aynı.Hiç değişik birşeyler yapmayı denemiyor.
                          4-2-3-1 dizilişine bel bağlamış, Burak savunma arkasın sarkarsa gol atacağız.Bu kadar kısır bir hucum anlayışı yok.Milletin en kazma bekleri bile bindirme yaparken bizim bekler rakip alana dahi inemiyorlar.
                          Değiştir bu manteliteyi hocam DEĞİŞTİR...
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Halı saha futbolcusu seni 8 senedir lisanslı oynuyorum ben git koştur çoluk çocukla halı sahada senle çıkmam zaten aynı sahaya

Futboldan en anlamayan insansın şu forumda.

Umut'u beğeniyorum tabiki. Sen de Henrique, Sapara , Adrian'ı falan beğen işte tam olsun.
                            Ben st paulide 4 Sene oynadim.Sen Almanyada hicbir Takimda oynayamazsin.
                            Internet de bos konusursun sen.Hahahaha yemin ederim sende daha iyi oynarim.
                            batuhan aman nolur deger ver bana.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İnşallah alacağız bu maçı pis şikecilerden!

Yorum

• Herşeye eyvallah ama bu ruhsuz oyun insanı kahrediyor.
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X