Adrian güçsüz, top saklayamıyor topa vuracak hali de yok. Bu ne lan ! Sapara şans verilmiş oynasana be adam ! 20.dk da ikisini de alırdım. Adam sanki motor var ..tünde öyle yerlere pas atıyor ki usain bolt olsan yetişemezsin.Sözde duvar pası ! Henrique sağa sola koştu yine bi kaç pas falan attı, Adrian ve Sapara 1 tek olumlu hareket olmazmı. Volkan sahada takım görüntüsü çizmediğimiz için çok dağınık ve kendine oynuyor.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Sapara aptal gibi top oynuyor. Adrian zaten benim gözümde hiçbir zaman futbolcu olmadı. Çok kötü çok kalitesiz bir oyuncu. Bedava verilse alınmaması gereken bir adamı bu büyük para ile almak Trabzonspor'a ihanettir. Arkadaş Jaja gibi adam nasıl gönderilir!!
Sapara yerine Aykut ile başlasaydık top hep bizde kalırdı skoruda rahat bulurduk. Yapılması gereken Sapara-Aykut değişikliğidir. Sonra skor gelir. Gelmesi gerekir. Gelmezse Adrian kadro dışı bırakılsın artık. Volkan ve Henrique'ye ciddi uyarı gerekebilir skor bugün gelmezse.
Bir sözde Sadri Şener'e geçen ligtv de şampiyonlar liginde tur atlarsak belki 1 yada 2 transfer yaparız diyor kadromuz çok kaliteli diyor. Şampiyonlar liginden elenirsek ilk 11e en az 3, elenmezsek en az 4 transfer gerekiyor.
Şikecilerin cariyeleri kırolar stadda bize laf yapıyor birde. Şu ayılar sussun diye çıkın bitirin şu işi. Bu maç alınması gereken bir maç !
Henriqueye faul yapıldı ceza sahası dışında şerefsiz hakem ofsaytı avantaja bırakmıyor Böyle rakibi de böyle hakemi de SApara ve ADrian beni çıldırttınız az toparlanın arkadaş...
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şenol Güneş şampiyolar ligini kazansa bile benim gözümde takım yönetmeyi bilmeyen bir adam.
Ne ilk 11 kurmayı biliyor.
Ne oyuncu değişikliklerini becerebiliyor.
Ne rotasyon denen olayı becerebiliyor.
Ne elindeki gençleri kullanabiliyor.
Ne duran topları organize ewdebiliyor.
Ne sorunlu futbolcuları adam edebiliyor.
He çok güzel antreman yaptırıyor olabilir ona bir lafım yok.
Ama kimse bana Beşiktaş maçında 2 yedek kaleci ile çıkan bi adamı savunmasın.
Önemli olan formda olan takımı değil formda olmayan takımı oynatabilmektir. Şenol Güneş bunu hayatının hiç bir döneminde yapamamış ve yapamayacaktır.
Şimdi birileri çıkıp kim gelsin onun yerine o zaman söyle diyecektir eminim. Gitsin falan demiyorum. Sadece Şenol Güneş'in takımı yönetemediğini söylüyorum.
Onur O Golü hayatta yemezdi.Adriani sebatsporda oynatmam.
Senin futboldan gram anladığını düşünmüyordum, bu mesajınla tasdik edildi bu. Kaleci mi yedi o golü ters ayakta kalmak, kontrpiye biliyor musun bunların ne demek olduğunu en suçsuz adam kaleci orada be sende futbol izliyorsun ya ne diyeyim.
Yorum