Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su Kornelreri free kickleri kim kulaniyor?Yayin cok kötü bende göremiyorum.Adam gitsin nasil kulanilacak ögrensin.Bu kadar kötü kulanilamaz.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Aferin Tolga.

(UEFA)

Yorum

• Ilk sevksiz dak bitdi
        Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• Aykut girer maç döner. Gereksiz asabiyete lüzum yok.
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Adrian Adrian

MUkemmel adam gercekten. Asrin transferi (!)
            1

Yorum

• maça yeni yetiştim arkadaşlar Colman neden yok? Yedeklerde var mı?

Yorum

• ben bu adrian kadar duran topa orta yapmayı beceremeyen bir futbolcu görmedim...

Yorum

• .....isteksiz şuursuz adamı bir dk tutmayacaksın takımda kardeşim bu ne ya....

...sen futbolcusun işin bu senin ya....köpek gibi koşup oynayacaksın sana bunun için para veriliyor...
                  deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                  ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                  ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Sapara-Henriqe OUT

Alanzinho-Pawel İn
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• Ne rezil bir futbol ya iki pas yapamıyorlar..

Yorum

• Hakikaten yeter artik. Adrian, Sappara. Bu adamlar sezon basladigindan beri kendine gelecek, oynayacak diye bekliyoruz. Sezonun yarisi geldi neredeyse. Kenarda bekleyen genclere yazik. Onlar da en kotu bu kadar oynayabilir iste. Fark ne? Yeter be.

Yorum

• Tolga'ya küfür ediyorlar arkadaş anasını satayım deli olcam...
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bu maçın ilk yarısı yaklaşık 33-34 dk falan oynandı. Hakem tam bir.... +5 en az verilmeliydi.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Buraka küfür ediyorlar maçın başından beri reziller..
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Adrianin her ortasi kisa kaliyor....ama kabahat onda degil bunu futbolcu diye secip bu takima kazandiranda sucu aramak lazim...

Adamin 2 ay kapisinin önnde yatti kalkti yönetim...simdi izleyip dursunlar
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X