rotasyona gidilmeli bence, böylelikle yedekdeki oyuncularda maçlara hazır olmaları sağlanmış olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
aynen katılıyorum kardeşim bizim adımıza SKANDAL , UTANÇ VERİCİYDİİlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistasyon denilen cadde de binlerce fbli vardı. gerçekten sivasspor adına çok üzücüydü.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyedek kadro falan anlamam.Bu sivas'a yenilmeyin kardeşim.Gidin vurun yenin gelin
metriste sike cetesi davasından yatan ve bir baska cete davasından da hukum giymis baskanı olan bir takıma guvenmiyorum. dun paraya mac satan bugun sakatlamak ıcın de satıs yapar. lille ile tarihi bir mac oynamanın arifesinde kilit oyuncularımı boyle saibeli bir takımın karsına cıkarmam senol hocanın yerinde olsam. artık tape mape kayıt kuyut da yok .aynı kogusta kardes kardes yatıyorlar , azizle , cemille, sefil pulo ile. ayarı coktan vermislerdir bile.
Yorum
-
orada yanılıyorsun Evet Bizim İçin SKANDAL ve UTANÇ VERİCİYDİ ama Esnaf Bayağı Para Kazandı..İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleesnaf esnaf dediler ben biliyorum o cadde hafta sonları zaten o kadar kalabalık oluyor. oraya gelen fbliler de öyle para falan bırakmadı benim gözlemlerimce
Yorum
-
maalesef yok..İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasda Grosicki kesin yokmu?????
Yorum
-
Yedek kadro derken yani sahaya kim çıkarsa çıksın maçın önemini bilsin ona göre oynasın anlamında yazdım Abiİlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemetriste sike cetesi davasından yatan ve bir baska cete davasından da hukum giymis baskanı olan bir takıma guvenmiyorum. dun paraya mac satan bugun sakatlamak ıcın de satıs yapar. lille ile tarihi bir mac oynamanın arifesinde kilit oyuncularımı boyle saibeli bir takımın karsına cıkarmam senol hocanın yerinde olsam. artık tape mape kayıt kuyut da yok .aynı kogusta kardes kardes yatıyorlar , azizle , cemille, sefil pulo ile. ayarı coktan vermislerdir bile.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedek kadro derken yani sahaya kim çıkarsa çıksın maçın önemini bilsin ona göre oynasın anlamında yazdım Abi
olay o zaten renkdas. bizim yedek kalitemizde bir takım.bunlara guven olmaz hemserim. dune kadar fenerium urunleriyle ile idmana cikan adamlar bunlar. bu sene de fener sayesinde yine para yapma sansları var. malum onlarda haklı kendi acilarından, en nihayetinde ticaret yapıyorlar. esnaf adamlar.
o yuzden temkinli olmak lazim.
Yorum
-
grosicki sivasın erman la birlikte en önemli oyuncusu.onun olmaması önemli.
bana göre sivas maçını kazanamamak önemli değil.telafi edilir bu ligde.lille maçı önemli.o yüzden ben henruqie yi görmek istiyorum saparayı görmek istiyorumSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
oyuncuları dinlendirmek lazım , ne diyorlarsa desinler , iş sahada bitiyor.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe sercan ve ereni hazirlik Maci mi bu? sixvaslilar hamsileri ezecegiz falan diyorlar yine plaka yapmak lazim.
lille maçı çok daha önemli. bu eren ve sercanı süs eşyası olarak almadık heralde ? tam zamanı şuan .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum