İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Düzelttim. Bir yanlışlık Olmuş.İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFATY PAPY değil JACQUES FATY olmalı.En son SivasSpor_58 tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 21:33.
Yorum
-
iyi etmişsin.İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar.. Sizlere Dostluk Mesajları Vermeye Gelmedim Sadece Maç Sohbeti Yapmaya Geldim.. Sivasspor'umun Muhtemel 11'i ;
---------------Milan Borjan----------------
Uğur Kavuk--Navratil--Jacques Faty--Hayrettin
-------------Kadir--Mehmet Nas-----------
Erman------------Cihan--------------Cerny
---------------Pedriel Suarez--------------
Bizim İlk 11'imiz %90 böyle Olacak Yarın Ki Maçta.. İnşallah Deplasman Yenilmezliğinize Son Vereceğiz.."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar.. Sizlere Dostluk Mesajları Vermeye Gelmedim Sadece Maç Sohbeti Yapmaya Geldim.. Sivasspor'umun Muhtemel 11'i ;
---------------Milan Borjan----------------
Uğur Kavuk--Navratil--Jacques Faty--Hayrettin
-------------Kadir--Mehmet Nas-----------
Erman------------Cihan--------------Cerny
---------------Pedriel Suarez--------------
Bizim İlk 11'imiz %90 böyle Olacak Yarın Ki Maçta.. İnşallah Deplasman Yenilmezliğinize Son Vereceğiz..
Bak plaka yazarız yine
Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bak plaka yazarız yine
çok iyiydi bu
Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Bizde de Behlül yokİlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrosicki,Eneramo,Rasmussen ve Kıvanç Gibi Çok Önemli Eksiklerimiz Var..
Yorum
-
Sezon başı geniş ve alternatifli kadro kurulmasının sebepleri bu tür eksiklikleri yaşamamak içindir.İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrosicki,Eneramo,Rasmussen ve Kıvanç Gibi Çok Önemli Eksiklerimiz Var..
Basıp parayı bol alternatifli kadro kurmanız gerekirmiş madem çok eksiğiniz var.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrosicki,Eneramo,Rasmussen ve Kıvanç Gibi Çok Önemli Eksiklerimiz Var..
en buyuk eksiginiz sevgili baskanınız. Allah kurtarsın.
Yorum
-
Rasmussen'i seviyorum geçen Atatürk cad. gördüm hatırını sordum.İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrosicki,Eneramo,Rasmussen ve Kıvanç Gibi Çok Önemli Eksiklerimiz Var..
Yorum
-
grosicki nin yerini cerny kıvanç'ın yerini mehmet nas rasmussen ve eneramo'nun yerini pedriel doldurcak.. aslında çok kötü bi kadromuz yok.. ama grosicki ve eneramo ikisi birden olmayınca rakip kalede gol pozisyonu üretmekte zorlanıyoruz eneramo iyi top tutuyor grosicki maç kitlendiği anda sahneye çıkabilecek kalitede,yaratıcı,hızlı.. bu nedenle yarın cerny'ye ve erman'a 3. bölgede çok iş düşüyor pedriel'e pozisyon yaratmak için..İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başı geniş ve alternatifli kadro kurulmasının sebepleri bu tür eksiklikleri yaşamamak içindir.
Basıp parayı bol alternatifli kadro kurmanız gerekirmiş madem çok eksiğiniz var.
Yorum
-
kendi kalesineeeİlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesıvassporumuzun goooooooooooooolu 17 numara BURAK YIIIIIIIIIIILLLMAAAAAAAAAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum