"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Üye alımından şikayet ediyordum hep, artık etmeyeceğim. Gittikçe keyifli olmaya başlıyor.
Arşivleyin ama bunları. Sitenin bi bölümünde dursun. En azından yöneticiler görsün. Silinip gitmesin. Canları sıkıldıkça okuyup eğlensinler.
Görüyoruz zaten
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Az önce otele gittim. Halil, Cihan Yılmaz ile oturuyordu. Nevzat baba da lobideydi.Halil'e kendisinin en beğendiğim futbolcu olduğunu söyledim.Göründüğü gibi sempatik biri.
aferin sana
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Selamlar.. Sizlere Dostluk Mesajları Vermeye Gelmedim Sadece Maç Sohbeti Yapmaya Geldim.. Sivasspor'umun Muhtemel 11'i ;
---------------Milan Borjan----------------
Uğur Kavuk--Navratil--Jacques Faty--Hayrettin
-------------Kadir--Mehmet Nas-----------
Erman------------Cihan--------------Cerny
---------------Pedriel Suarez--------------
Bizim İlk 11'imiz %90 böyle Olacak Yarın Ki Maçta.. İnşallah Deplasman Yenilmezliğinize Son Vereceğiz..
En son SivasSpor_58 tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 21:32.
Yorum