Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ------------------onur--------------------
    serkan----aykut------glo--------cech--------
    ----------zokora---sapara--------------------
    volkan----------------------halil---------------
    -------------burak---henrique---------------
    Aykut stoper?
    7

Yorum

• Koyar döneriz.
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Hamidolara atsak 4-5 tane ne kıyak olur ama....
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Üye alımından şikayet ediyordum hep, artık etmeyeceğim. Gittikçe keyifli olmaya başlıyor.

Arşivleyin ama bunları. Sitenin bi bölümünde dursun. En azından yöneticiler görsün. Silinip gitmesin. Canları sıkıldıkça okuyup eğlensinler.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aykut stoper?
            Hem stoper hem ortasaha olarak Ceyhun'un yerine alınmıştır.
            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hem stoper hem ortasaha olarak Ceyhun'un yerine alınmıştır.
              Sadece orta saha diye biliyordum, eyvallah
              7

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üye alımından şikayet ediyordum hep, artık etmeyeceğim. Gittikçe keyifli olmaya başlıyor.

Arşivleyin ama bunları. Sitenin bi bölümünde dursun. En azından yöneticiler görsün. Silinip gitmesin. Canları sıkıldıkça okuyup eğlensinler.

Görüyoruz zaten
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 1. inter maçında da söylemiştim, colman piyasa yapıyor kendine.
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aykut stoper?
                    Niye güldün
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ŞL oyuncular için büyük şanstır.Colman da çok iyi kullanıyor bu şansı.
                      Més Que Un Club

Yorum

• Şikecilerin pilot takımından 3 puan alırsak zor fikstürde nefes alırız

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• zor maç olabilir.
                          En son oğ 61 efsanesi tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 21:46.

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Az önce otele gittim. Halil, Cihan Yılmaz ile oturuyordu. Nevzat baba da lobideydi.Halil'e kendisinin en beğendiğim futbolcu olduğunu söyledim.Göründüğü gibi sempatik biri.
                            aferin sana

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şikecilerin pilot takımından 3 puan alırsak zor fikstürde nefes alırız
                              Pilot takimmi cete yandasi....
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Selamlar.. Sizlere Dostluk Mesajları Vermeye Gelmedim Sadece Maç Sohbeti Yapmaya Geldim.. Sivasspor'umun Muhtemel 11'i ;
                                ---------------Milan Borjan----------------
                                Uğur Kavuk--Navratil--Jacques Faty--Hayrettin
                                -------------Kadir--Mehmet Nas-----------
                                Erman------------Cihan--------------Cerny
                                ---------------Pedriel Suarez--------------
                                Bizim İlk 11'imiz %90 böyle Olacak Yarın Ki Maçta.. İnşallah Deplasman Yenilmezliğinize Son Vereceğiz..
                                En son SivasSpor_58 tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 21:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X