Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur - Piotr - Giray - Mustafa - Ferhat - Volkan - Aykut - Sapara - Sercan(Eren) - Henrique - Pawel

Yorum

• Rotasyonun dibine vuralım.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• twitter #tapetapekullanfener unutmayalim.

Yorum

• maçla ilgili dostça düşüncelerimizi trabzonlu kardeşimizle paylaşmak istedik ama maalesef forum yöneticisi arkadaşlar dostluk mesajlarını çok görmüşler. yinede canları sağolsun.(forumda arkdaşımızın biri aldığı bileti göstermiş. bizim bulunduğumuz tribünden takımını destekleyecek anlaşılan. dostluk mesajının yanlızca sözde olmadığını aramızda izleyen arkadaşımızı rahat ettirerek göstericez.)
          avrupada başarılar. inşallah hayırlısıyla tur atlarsınız.

Yorum

• zokora colman burak serkan glowacki kesinlikle oynamamalı
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• sivas ve Trabzon dost olamaz . Sivasla şikebahçe ,sivasla satılmışşehir vb. iyi dost olur

Yorum

• İlk olarak grigandalf1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sivas ve Trabzon dost olamaz . Sivasla şikebahçe ,sivasla satılmışşehir vb. iyi dost olur

o senin düşüncen güzel abim. nasılki bir kaç kişinin düşünce ve hareketlerini bir topluluğa mal etmek doğru değilse senin de -sivasla satılmışşehir- gibi çirkin benzetmeni ben anadolunun yiğit insanı güzel şehrimiz trabzona ve taraftarına mal etmiyorum. sevgiyle kalın allaha emanet.

Yorum

• Colman Kadroda yok galiba.Gecmis olsun hic sansimiz yok.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Kim oynara oynasın yeneceğiz , Aykut Volkan Henrique Adrian oynamalı Colman,Zokora, dinlendirilmeli Burak atacağı 2 golle maçın yıldızı olur tekrar kaldı yerden devam eder.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• Kafile kadrosu yayınlanmadı ama resimlere bakılırsa büyük rotasyon yalan olmuş en azından as kadro yine yer alıyor. Gerçi resimlerde Colman, Burak, Zokora gibi oyunculara rastlamadım ama üçünün de kadroda yer almadığını zannetmiyorum. Ama Zokora veya Colman'dan biri olmazsa da şaşırılmamalı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• şu anadolu diye tabir edilen yalaka tayfasının maçlarımızdan önce foruma girmeleri, dostluk mostluk gibi aslında olmayan ifadeleri niye kullanır hala anlamam. buraya giren belkide öyledir. ama temsil ettiği camıaların ne kadar şerefsiz olduklarını bir an için unutuyor ancak biz unutmuyoruz. dolayısıyla kendisine belkide hak etmediği muamele yapılıyor. mesela ben sivasspor taraftarı olsam en son gireceğim yer bu bordomavi sitesi olur. insanda biraz yüz olur. başkanları şikeden metriste kendileri hiçbir şey olmamış gibi yapılan bu şikeden muzdarip olan takımın taraftar sitesinde. bu nasıl bir yüz ve psikoloji hali anlamıyorum.

Yorum

• **takım sivas maçına as kadro ile çıkması taraftarıyım.lille maçını düşünerek şenol hoca kadroda değişiklik yaparsa sivas ve lille maçlarından istediğimiz sonucu alamayız diye düşnüyorum.takımda koşan mücadele eden oyuncular net belli bu oyuncularımız maçtan iki sonra maçta yapsalar aynı mücadeleyi gösterirler.bunun yanında örnek verecek olursam burak 15 gün dinlendir koşmaz pres yapmaz onun içindirki iskelet kadroyu bozmayacaksın.
                          inşallah kazanan taraf oluruz.

tolga
                          serkan,glo,giray,cech
                          zokoro,aykut
                          colman,alanzinyo,halil
                          burak

Yorum

• la bunları yener geliriz şenol hoca bilir işini. 3 puana yakın tarafız . ama artık her maç kendi şartlarıyla değerlendirilmesi lazım. geçen hafta aydınusun yaptığı gibi bakalım bu hafta sivastahakemler neler yumurtşlayacak

Вы попали по адресу!

Yorum

• bence erene mutlaka şans vermeliyiz.henruqie yide ilk 11 bekliyorum.

sivas maçının telafisi var.lille maçının yok.

düzeltme: eren kadroya alınmamış.
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Colman haricinde önemli eksik yokmuş...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X