Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben yarın akşam en azından kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum, sivas olur da bize karşı aptallık eder ve saldırırsa işte o zaman galibiyet gelir....

Yorum

• yenilgilerden sonra ben taraftar olarak konsantre olamiyorum futbolcular nasil olacak bilemiyorum.

Yorum

• Onur, Henri, Aykut, Ferhat bu adamlar ilk 11 de başlamalı.
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Aklımızın Lille maçında olacağını ve bu maça yeterince konsantere olamayacağımızı düşünüyorum....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Birçok Trabzonsporlu yarın maçımızın olduğunu bugün ve yarın farkedecek. Yazıklar olsun futbolu bu duruma getirenlere...
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Bence artik senol hoca diger futbolculari kazandirmasi lazim takima sercan eren aykut gibilerini..
              Artik biktim ardianin form tutmasini beklemekten veya yogun mac trafigi yüzünden yorgun futbolculari izlemekten.. Kadroda tüm futbolculardan yararlanmamiz lazim..

Yabancilara gösterdigimiz sabiri ve verdigimiz zamani genclere versek senol hocanin elinde yildiz olurlar bence
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aklımızın Lille maçında olacağını ve bu maça yeterince konsantere olamayacağımızı düşünüyorum....
                Konsantre olacak oyuncularla çıkalım,kendimi ıspatlarsam belki ilk 11 de yer bulurum diyeceklerle oynayalım.
                Mesela Reis dinlensin Aykut oynasın,Burak bi kendine gelsin Henrik oynasın,Alan mümkünse hep dinlensin Eren oynasın,Çeh dinlensin Ferhat a son kez dünya gözü ile bir kere daha bakalım ne dir ne değildir,Halil çocuğunu görmeye gitsin Volkan oynasın,Glo soluklansın Musti oynasın,Serkan diyete girsin Sercan oynasın.
                Olmadımı,becerebilsem de bu isimlerden bi ilk 11 kursam da bir baksak.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Pis pis alkol kokan ve maça öyle gelen sivasspor taraftarlarını üzelim,Yiğidolara prim vermeyelim,Kayseriyi ve bizi düşman gören bir topluluğa acımayalım,Zor bir deplasman.
                  Trabzonspor OLEY!!!

Yorum

• volkan, henrique, aykut oynamalı.

halil, serkan, colman tek devre oynamalı.
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Ayrıca bize ve kendilerine ayrılan bilet fiyatları 5 TL. Resmi açıklama yapılmış,Diğer tribünler 10 15 TL. Yönetim ve tarfatarları bizim zorlu sürecimizde tribünleriyle yenmenin peşinde.Sigara parası bile değil,doldururuz ve doldururlar tribünleri.
                      Trabzonspor OLEY!!!

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birçok Trabzonsporlu yarın maçımızın olduğunu bugün ve yarın farkedecek. Yazıklar olsun futbolu bu duruma getirenlere...
                        Dogru soyluyorsun valla. Ben bugun farkettim yarin aksam macimiz oldugunu...

Acikcasi Turkiye Ligini ne takip etmek istiyorum, ne de hakkinda en ufak bir sey okumak. Yurt disinda oldugum icin soyle ucundan Trabzon basinina ve BMNye falan bakip, cok da sinirlenmemeye calisarak Sampiyonlar Ligi maclarini bekliyorum. Umarim Avrupa'da, isterse UEFA olsun, yolumuza devam ederiz.

Sampiyonlugumuz verilmeden, FB amator kumeye gitmeden, bu federasyon yenilenmeden ve tum bunlarin sonucunda Istanbul medyasi da agzinin payini almadan bu ligi insanin ici kaldirmaz.
                        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• 3 gollü bir galibiyet bekliyorum.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Rıza Çalımbay zarf atmıyorsa, yani Grosicki-Eneramo-Rasmussen gerçekten sakat ve oynayamazlarsa galibiyet şansımız ciddi derecede artar. Henrique-Adrian ve Volkan'a ilk 11'de şans vermek lazım artık.. Ve Burak'ın da saha içinde İnter maçında olduğu gibi paylaşımcı olması gerek.
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Beraberlik kokuyor....umarim yanilan olan ben olurum.

Bu arada Senol Hoca bu mac'ta Eren'e, Sercan'a sans vermiyecekte hangi macta verecek Allah askina ???

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• onur
                                serkan giray mustafa piotr

aykut colman

volkan adrian henrique

burak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...