Onur - Barış Ataş - Giray - Mustafa - Ferhat - Aykut - Sapara - Colman - Volkan - Henrique - Pawel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hücum tarafında Volkan ve Adrian'ın ilk onbirde olacağını düşünüyorum.Halil ve Alanzinho dinlendirilecektir.
Savunmada ise Cech ve Glo yerine, Ferhat ve Mustafa forma bulur.Celustka cezalı Serkan sağbeke çekilir muhtemelen.
Orta saha alternatif azlığından aynı kalacak gibi.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Sivasspor taraftarı görünümlü ama aslında İstanbul takımı taraftarlarına kapak yapmak için yenmeliyiz bu maçı.İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahada sıvas ,tribünde sıvasspor formalı ,dışı sıvas, içi fenerli seyirciler...Tek amaçları Trabzonspora çelme takıp mutlu olmak..Fenerliler yine sıvassporun adını kullanacak..Bizim açımızdan ilginç maç..Umarım kazanırız..
Bilet fiyatlarıda bedavaymış bir yerde gördüm.
kale arkası 5, maraton 10
VİP 15.
Aslında deplasmana gidecek taraftarlarımız VİP ten bilet alsa daha iyi
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Tarihimizde oynayacağımız en önemli maçlardan birinden önce oynayacağımız bir lig maçı.. Kazanırsak mutlu olurum.. Aksi bir sonucu ise kafaya takmamak lazım.. evet bu maçta da puan kaybedersek şampiyonluk zora giricek.. ama zaten her sene şampiyon olan bir takım değiliz.. Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak bize çooook şeyler katıcaktır.. Ha sivas ı da yenelim tabii.. Ben Trabzon Spor un sahaya çıktığı tüm maçları -hazırlık maçı, a2 maçı, basket maçı, 1461 in maçları..- kazanmasını isteyen bir bir futbol romantiğiyim.. Her maçımız gibi bu maçı da kazanmamızı çok isitiyorum.. Ama benim bile aklım lille deyken zor bir deplasmandan galibiyetle dönmek pek kolay olmayacaktır.. Gerçi kolay olan nevar ki bizim yaptıklarımızın içinde.. Vurduğun gol olsun Trabzon'um..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Aklımı okumuşsunİlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceluska yok henrique artık ilk 11 de oynasın bu adama 90 dakka şart bi kaç maç,ayrıca bi yere volkanıda sıkıştırsak hiç fena olmaz
Yorum
-
Burak-Zokora-Colman-Serkan. Bu dörtlünün dinlendirilmesi taraftarıyım. Puan kaybetmek çok da umrumda değil açıkçası... Gruptan çıkarsak o gazla yeriz zaten biz bu ligi.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Lig ne kadar önemlidir Şampiyonlar Liginin yanında orasını bilmem ama, bu maç lig için çok önemli bir maç. Puan kaybedersek kopabiliriz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Volkan Şen in 11 de başlayacağını düşünüyorum.Şenol hoca Lille maçını düşünerek Serkan ın yerine sağ bekde Mustafa yı da oynatabilir.Sivas maçını kayıpsız atlatmamız halinde Lille i orda yenmemek için sebep kalmıyor ortada.KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
fena deil bu maçı almamız lazım ne olursa olsun hem lile maçına moral olur.İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem Süleyman Abay.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Çok önemsemiyorum maçı, Lille maçına odaklanmış durumdayım.
Ama aklıma geçen sezonun 34. haftası geldikçe, 61. dakikadaki "ibne trabzon olamazsın şampiyon" tezahüratları geldikçe koyalım şunlara diyorum.
--------------------Onur----------------------
Serkan-------Giray--------Glowacki------Ferhat
-----------------Aykut---Colman--------------
Volkan----------------Adrian--------------Henri
---------------------Burak---------------------
Tolga
Cech
Mustafa
Zokora
Sapara
Alanzinho
Halil
Yorum
-
Bence gayse maci durumumuzu belirleyecek. Gayse'ye puan kaybedersek iste o zaman kopariz.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig ne kadar önemlidir Şampiyonlar Liginin yanında orasını bilmem ama, bu maç lig için çok önemli bir maç. Puan kaybedersek kopabiliriz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum