Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur - Barış Ataş - Giray - Mustafa - Ferhat - Aykut - Sapara - Colman - Volkan - Henrique - Pawel
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hücum tarafında Volkan ve Adrian'ın ilk onbirde olacağını düşünüyorum.Halil ve Alanzinho dinlendirilecektir.

Savunmada ise Cech ve Glo yerine, Ferhat ve Mustafa forma bulur.Celustka cezalı Serkan sağbeke çekilir muhtemelen.

Orta saha alternatif azlığından aynı kalacak gibi.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sahada sıvas ,tribünde sıvasspor formalı ,dışı sıvas, içi fenerli seyirciler...Tek amaçları Trabzonspora çelme takıp mutlu olmak..Fenerliler yine sıvassporun adını kullanacak..Bizim açımızdan ilginç maç..Umarım kazanırız..
        Sivasspor taraftarı görünümlü ama aslında İstanbul takımı taraftarlarına kapak yapmak için yenmeliyiz bu maçı.
        Bilet fiyatlarıda bedavaymış bir yerde gördüm.
        kale arkası 5, maraton 10
        VİP 15.
        Aslında deplasmana gidecek taraftarlarımız VİP ten bilet alsa daha iyi
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tarihimizde oynayacağımız en önemli maçlardan birinden önce oynayacağımız bir lig maçı.. Kazanırsak mutlu olurum.. Aksi bir sonucu ise kafaya takmamak lazım.. evet bu maçta da puan kaybedersek şampiyonluk zora giricek.. ama zaten her sene şampiyon olan bir takım değiliz.. Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak bize çooook şeyler katıcaktır.. Ha sivas ı da yenelim tabii.. Ben Trabzon Spor un sahaya çıktığı tüm maçları -hazırlık maçı, a2 maçı, basket maçı, 1461 in maçları..- kazanmasını isteyen bir bir futbol romantiğiyim.. Her maçımız gibi bu maçı da kazanmamızı çok isitiyorum.. Ama benim bile aklım lille deyken zor bir deplasmandan galibiyetle dönmek pek kolay olmayacaktır.. Gerçi kolay olan nevar ki bizim yaptıklarımızın içinde.. Vurduğun gol olsun Trabzon'um..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            celuska yok henrique artık ilk 11 de oynasın bu adama 90 dakka şart bi kaç maç,ayrıca bi yere volkanıda sıkıştırsak hiç fena olmaz
            Aklımı okumuşsun

Yorum

• Burak-Zokora-Colman-Serkan. Bu dörtlünün dinlendirilmesi taraftarıyım. Puan kaybetmek çok da umrumda değil açıkçası... Gruptan çıkarsak o gazla yeriz zaten biz bu ligi.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• akadaşlar bu serkanın içine şeytan falan mı kaçmış adam döktürüyor aynen ljunberg yanlış yazmış olabilirim
                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Volkan ve henrique ilk 11 oynamalıdır artık..Bu adamları sürekli son 10 dakika oyuna sokarak kazanamayız.Burak ileri uçta çok yalnız kalıyor zaten.Çoğalamıyoruz ileride.
                  İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Lig ne kadar önemlidir Şampiyonlar Liginin yanında orasını bilmem ama, bu maç lig için çok önemli bir maç. Puan kaybedersek kopabiliriz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hakem Süleyman Abay.
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Volkan Şen in 11 de başlayacağını düşünüyorum.Şenol hoca Lille maçını düşünerek Serkan ın yerine sağ bekde Mustafa yı da oynatabilir.Sivas maçını kayıpsız atlatmamız halinde Lille i orda yenmemek için sebep kalmıyor ortada.
                        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakem Süleyman Abay.
                          fena deil bu maçı almamız lazım ne olursa olsun hem lile maçına moral olur.
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Süleyman Abay bizi az yakmadi zamaninda.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Çok önemsemiyorum maçı, Lille maçına odaklanmış durumdayım.
                              Ama aklıma geçen sezonun 34. haftası geldikçe, 61. dakikadaki "ibne trabzon olamazsın şampiyon" tezahüratları geldikçe koyalım şunlara diyorum.

--------------------Onur----------------------

Serkan-------Giray--------Glowacki------Ferhat

-----------------Aykut---Colman--------------

Volkan----------------Adrian--------------Henri

---------------------Burak---------------------

Tolga
                              Cech
                              Mustafa
                              Zokora
                              Sapara
                              Alanzinho
                              Halil

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lig ne kadar önemlidir Şampiyonlar Liginin yanında orasını bilmem ama, bu maç lig için çok önemli bir maç. Puan kaybedersek kopabiliriz.
                                Bence gayse maci durumumuzu belirleyecek. Gayse'ye puan kaybedersek iste o zaman kopariz.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X