Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sahada sıvas ,tribünde sıvasspor formalı ,dışı sıvas, içi fenerli seyirciler...Tek amaçları Trabzonspora çelme takıp mutlu olmak..Fenerliler yine sıvassporun adını kullanacak..Bizim açımızdan ilginç maç..Umarım kazanırız..
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bahanemiz hazır : AKLIMIZ LİLLE MAÇINDAYDI..

Yine keşke bu maçı izlemeseydim diyeceğimiz bir maç daha bizi bekliyor.

Topla oynama sivas %70- %30 Trabzonspor
      Alanzinho ilk 11 başlar , 55 dk etkisiz oynar 5 dk iyi oynar.
      Adrian ilk 11 de başlar ,2 tane ortası isabetli olunca bu adam ilerde çok faydalı olacak denir.
      Colmaz kasmaz. Lille maçı var çünkü.
      Zokora yaşlı olduğu için kasmaz.
      Serkan yırtınır beğendiremez kendini.
      Tolga maçın adamı olur.
      Burak kasmaz ama gol atar.

Neyse bahanemiz hazır AKLIMIZ LİLLE MAÇINDAYDI.
      Kolayı var skor taraftarıysanız izlemeyin madem...
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Yeniliriz Sivas'a...Zaten nefret ettim ligdende bu adaletsiz sistemdende. Gayse macini iple cekiyorum. Gel bakalim Trabzon'a gel. O macin hakemide Firat Aydinus olmali. Hesap var..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Puan kaybedebiliriz bu macta akillar lille macinda olacak.

Muhtemeln rotasyon olacak sans verilen oyuncular sanslarini iyi kullanmali.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Eğer Onur tam olarak iyileştiyse,Tolga dahil Zokora,Colman,Burak,Halil ve Serkan kesin dinlendirilmeli.Hem fiziksel olarak hemde zihinsel olarak çok yoruldular Sivas maçında dinlendirilmeliler.Lille maçı Sivas maçından kat kat daha önemli.
            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

Hala bu maçın Lille maçı kadar önemli olduğunu zannedenler varya size beişey demiyorum ben , size gerçekten bişey demiyorum .

Bana göre bu maçta tamamen yedek kadroyla çıkılmalı , umrumda dahi değil bu maç...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -tolga-------------------------------

Serkan----------------Giray--------------Glowacki--------------cehc

-------------------------colman-------Zokora------------------------

burak--------------------------halil---------------------------adrian

--------------------------------henrique--------------------------------
                burak artık daha fazla ona htiyaç duyduğumuz bölgeye geçme zamanı geldi kanatlarda rakip ceza sahasına girebilecek oyuncumuz sert şutlar atabilir henriq tende artık faydalanma zamanı

Yorum

lille maçının kadrosu
                  tolga
                  celutska giray glowacki cehc

burak zokora colman adrian

halil

henrique

Yorum

Onur - Serkan - Giray - Glowacki - Piotr - Aykut - Volkan - Sercan - Eren - Adrian - Henrique

Çok şey istedim farkındayım..

Yorum

• piotr artık takıma girmeli geçen yıl bu adamı bejeke baçında canlı izledim. aklıyla top oynayan biri çok beğenmiştim.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onur - Serkan - Giray - Glowacki - Piotr - Aykut - Volkan - Sercan - Eren - Adrian - Henrique

Çok şey istedim farkındayım..
                        bence bu maça çıkabilecek ideal kadro ancak burak oynamalı eren yada sercan dan birinin yerine

Yorum

• Onur-Serkan, Giray, M.Yumlu, Ferhat- Aykut,Barış Ataş, Volkan, Sercan, Eren- Pawel

Eğer yedek takım çıkacaksa bu takım çıkmalı.
                          Kalanlarla da maçtan hemen sonra Fransa'ya gitmek lazım.
                          Olası bir elenme durumunda ligin tozunu atarız zaten.

Yorum

• Sivasla oynuyoruz onlara yenilmek bana koyar.Rotasyon diyoruz da Lazsar Abi biraz abarttin
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• yahu ne kadar meraklisiniz yedekleri oynatmaya
                              zaten inisli cikisli bir grafik var birde yedeklerle oyna süper ligi...sizin kafaniza kalsa playofflara bile giremeyiz

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur-Serkan, Giray, M.Yumlu, Ferhat- Aykut,Barış Ataş, Volkan, Sercan, Eren- Pawel

Eğer yedek takım çıkacaksa bu takım çıkmalı.
                                Kalanlarla da maçtan hemen sonra Fransa'ya gitmek lazım.
                                Olası bir elenme durumunda ligin tozunu atarız zaten.
                                bu kadroda sanırım bende yer bulabilirim boşuna sürünüyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X