Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sivas'ta muhtemel bir puan kaybı ve peşinden gelecek bir lille mağlubiyeti olursa seyreyleyin cümbüşü.
    aynı şeyi yazıcaktım.

Bahsettiğin kötü senaryo da ligde 6-7 inci sıralarda olan avrupadan tamamen kopmuş bi takımla karşı karşıya kalacağız.

Bu foruma hayatta girilmez o zaman.
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

GolcÜ lazim takima 1 adamin ÜstÜne yÜkledİk bÜtÜn takimi.halİlİn ofansİf oynamasi lazim saĞ kanatta adam yok serkan balcimi gol aticak zokoranin colmanin ofans yÖnÜnÜ gÜÇlendİrmesİ lazim tamam defansİf İyİlerde ofans 0 takimda

Yorum

onur
        serkan
        ferhat
        giray
        mustafa
        aykut
        colman
        adrian
        volkan
        henrique
        burak
        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sivas bize karşı köpek gibi oynar şimdi
          Gibisi fazla.Köpek zaten.fener'in köpeği,azizin köpeği...Ne tesadüf dünyada köpekleriyle meşhur olan sayılı şehirlerden biridir.

aykut'un tabiriyle 'kanırtarak' kazanacağız!

Yorum

Valla t.d ün futbolcuların lille maçı varken sixvası bir yerlerine takacaklarını hiç sanmıyorum.
            Takmasınlar zaten sivas kim bugün zorla puan alır yarın 6 tane yer.
            Lille maçı önemli.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Maçın tek önemli yanı Lille maçından hemen önce olması..Umarım moral olarak iyi döneriz..

Yorum

İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lille maci cok zor bir mac olacak. Adamlar hizli, dinamik ve yipratici.
                Bugün ki gibi olursa isimiz yas. (Serkan ve Halil'in 60'dan sonra pili bitmesi)

Benim kadrom:

-----------------onur------------------(büyük ihtimal tolga oynar ama yine de onur yazalim )
                --serkan----giray---mustafa---cech--
                -----------aykut----colman----------
                --volkan------sapara-------henrique--
                ---------------brozek------------------

sapara/alanzinho/adrian arasinda degisiklik olabilir. burak bence bu maci es gecmesi lazim.
                bence en güzel yorum hatta kadroya eren ve sercan da alınmalı colman yerine sezer serkan yerine diyarbekirli türkücü barış ataşı yazalım tamamen degisik bir kadro ile cıkalım sivasa umrumda degil o mac yeterki lille yi 1 0 olsn bizim olsn seklinde yenelim ve turlayalım nasıl olsa play off a kalırız. 60.dakka degisikligi eren olsn 75-80 arası degişikliği de sercan olsn bi kere sahada görelim sunları ya
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

Yeniliriz isterse sampiyonluk maci olsun lille maci varken ben bile sivasi ciddiye almam..

Yorum

Kesinlikle rotasyon yapmali hoca yoksa bu gidisle elimizdeki yetenekli ama tecrubesiz oUncular curuyemeye baslicak...

Istekli ve arzulu oynadikdan sonra Sivasi yedek agirliklida olsa yenmemiz lazim...

Yorum

alanzinho halil > adrian ve henruqie

değişikliği bekliyorum artık ayrıca celuskta cezalı olduğu için serkan sağ beke çekilip ileri volkan şen alınabilir
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

rotasyon beklemeyin derim.mecburi bir celustka serkan değişikliği olacak.bu durumda adrian alanzinho beraber oynayacak.onurun bile artık kaleye geçebileceğini sanmıyorum.değil eren sercan.öyle bir beklentim kalmadı benim.
                        from BOGAZIÇI

Yorum

volkan şen in %100 ilk 11 de başlayacağı maçtır.

Yorum

zirve yarışından kopmamak için kesin galibiyetle ayrılmamız lazım sahadan.
                            Trabzon İdmanyurdu 1923

Yorum

Tipik bir beraberlik maçı. Bu mevsimde Sivas'da maç oynamak zor iş. Sonrasında Şampiyonlar Ligi maçı var, kafalarda orda olacak. 1 puan iyidir.
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Mersin maçının benzeri olur oyuncuların kendilerini çok fazla zorlayacaklarını düşünmüyorum..

Hem bu maçta hem lille maçında beraberlik olur..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X