Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yüzde dört milyon gol olan golümüzü vermeyen, binde beş milyon penaltı olmayan penaltıyı verip kırmızı kart çıkaran Aydınus'u Allah'a havale ediyorum. Ve de adiliğini taçlandıran Egemen'i!
    Böyle lig kahrolsun!

Yorum

• Glowacki'nin attigi golde hicbirsey yok bencede. Tekrar tekrar izledim. Sadece her iki Futbolcu yerdeyken Glowacki'nin ufak bir temasi var. Ondan sonra Glo kafayi vuruyor Egemen ise havalarda ucuyor. Hakemde yemedim ama yemis gibi yapayim yoksa yazik olacak bjk'ya diyor. Olay budur. Bakalim gayse macina kimi verecekler? Ah keske o macta olabilseydim. Varya öyle öfkeliyim ki...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hey maşallah taraftarımızı rakip takım taraftarının gelmeside kesmemiş formalarınıda giymişler , aynısını BMN yapsa vatan haini ilan edilirdi gerçi ben şaşırmadım...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Glowacki'nin attigi golde hicbirsey yok bencede. Tekrar tekrar izledim. Sadece her iki Futbolcu yerdeyken Glowacki'nin ufak bir temasi var. Ondan sonra Glo kafayi vuruyor Egemen ise havalarda ucuyor. Hakemde yemedim ama yemis gibi yapayim yoksa yazik olacak bjk'ya diyor. Olay budur. Bakalim gayse macina kimi verecekler? Ah keske o macta olabilseydim. Varya öyle öfkeliyim ki...
          Takim ve camia olarak hakkimizi yeterince savunmuyoruz.

Yöneticilerimiz gereginden fazla ilimli,oyuncularimiz hakeme yeterince baski yapamiyorlar bunun cok fazla etkisi var.

Türkiyedeki hakemler hakem degil,fb ve gs aleyhine karar verirken cok zorlaniyorlar nedeni bu camialarin haklarini asiri bir sekilde savunmalaridir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ayrıca görüyorum ki Barcelona taraftarı yine memnun olmamış ee tabi her maçı kazanıyoruz ya , taraftar yönetim herkes görevini yapıyor bir bu çocuklar suçlu öylemi !

Bu takımı eleştireni Allah çarpar yemin ederim ayıptır ayıp azıcık insnalığınızdan utanın...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hey maşallah taraftarımızı rakip takım taraftarının gelmeside kesmemiş formalarınıda giymişler , aynısını BMN yapsa vatan haini ilan edilirdi gerçi ben şaşırmadım...
              Trabzonlu Gencler... Birsey yaptiklarini saniyordular ama Quaresma cakti hareketi zaten. Bu kadar olay varken gidipte böylesine bos bir isle ugrasan tek grup olsalar gerek. Ha bende sasirmadim.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca görüyorum ki Barcelona taraftarı yine memnun olmamış ee tabi her maçı kazanıyoruz ya , taraftar yönetim herkes görevini yapıyor bir bu çocuklar suçlu öylemi !

Bu takımı eleştireni Allah çarpar yemin ederim ayıptır ayıp azıcık insnalığınızdan utanın...
                Kime yaziyorsun,acikca belirtirmisin?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takim ve camia olarak hakkimizi yeterince savunmuyoruz.

Yöneticilerimiz gereginden fazla ilimli,oyuncularimiz hakeme yeterince baski yapamiyorlar bunun cok fazla etkisi var.

Türkiyedeki hakemler hakem degil,fb ve gs aleyhine karar verirken cok zorlaniyorlar nedeni bu camialarin haklarini asiri bir sekilde savunmalaridir.

Futbolcular verilmeyen gole birsey demiyorlar peki ya Taraftar? Onlarda sus pus...Deplasman yasagi...Aglayin beyler.. Cikarin Trabzonspor formalarini bjk formalarini giyiyoruz. Mac boyunca isliklamadigimiz Quaresma ödüllendirecek birazdan bizleri. Gol attiktan sonra bir hareket yapacakmis bizlere..

Cafer abi lütfen söyle bana...Rakip takimi baski altina almak icin sadece Stoperini mi isliklarsin yoksa bütün takimi mi?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolcular verilmeyen gole birsey demiyorlar peki ya Taraftar? Onlarda sus pus...Deplasman yasagi...Aglayin beyler.. Cikarin Trabzonspor formalarini bjk formalarini giyiyoruz. Mac boyunca isliklamadigimiz Quaresma ödüllendirecek birazdan bizleri. Gol attiktan sonra bir hareket yapacakmis bizlere..

Cafer abi lütfen söyle bana...Rakip takimi baski altina almak icin sadece Stoperini mi isliklarsin yoksa bütün takimi mi?
                    Bizde Trabzonspor taraftari yok,taraftar gruplari var organize destek,rakibi baski altina alma bunlar bizim taraftara yabanci terimler.

Gecen sezon takimi bir adim ileri tasisalardi fb nin sikesine ragmen sampiyonduk.

Yorum

• trabzon-ınter maçında saydım tribünde toplam 14 tane grup var herkes ayrı telden çalıyo bu taraftarlık değil trabzonda gerçek anlamda sadece trabzonsporu destekleyen traftar yok bence
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak lazandozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        trabzon-ınter maçında saydım tribünde toplam 14 tane grup var herkes ayrı telden çalıyo bu taraftarlık değil trabzonda gerçek anlamda sadece trabzonsporu destekleyen traftar yok bence
                        Liverpool ile ortak özelliğimiz..

Başarısızlığın en büyük nedenlerinden biri sisteme karşı TARAFTAR gücünün kaybedilmesi.

Tribünlerde ki güç bölündü.

Liverpool hem Manchester ekipleri hemde Londra ekiplerine karşı taraftr gücünü yitirdiği için etkisiz.

Son 20 yıl en büyük başarıları İstanbul'da, TARAFTARI ile.

TARAFTAR bütünleşmedikçe tribünde Liverpool gibi , Trabzonspor gibi takımlar sisteme direnemez.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Trabzonda, Trabzonspor taraftarı falan yok. Kimse masal okumasın. Dönen rantlar, menfaatler, kişisel istek ve çıkarlar var. Trabzonspor sevgisi yok!! Kimse bana masal okumasın. Ciddi ciddi takımın Trabzon'dan İstanbul'a taşınmasını istiyorum. Bjk maçı İstanbul'da oynansaydı bjk camiası kendilerini daha fazla deplasmanda hissederdi. Kendilerini Trabzonspor aşığı olarak tanıtanlar üzerlerine bjk forması geçiriyor bu forma ile poz veriyor. Büyük olmak için büyüklerle sevişmeyeceksin savaşacaksın önce demiş Özkan Sümer. Trabzonspor hep savaştı öyle büyük oldu. Öyle şehir takımı oldu. Öyle deplasman oldu. Şimdi bunlar gibi sevişen menfaatçı güruhlar türedi. Trabzon'da Trabzonspor kayboluyor. Trabzonsporu cidden seven Trabzon'da ki taraftarlarımıza sesleniyorum. Gerekeni yapalım lütfen.
                          En son MuratJ tarafından düzenlendi; 30.11.2011, 03:41.

Yorum

• 8jk'nın açıklamasına bakar mısın? güler misin ağlar mısın

-Beşiktaş Kulübü'nden açıklama:
                            ''Geçmişte talebesi olan bir oyuncu hakkında
                            bir teknik direktörün, yine geçmişte takımına
                            yıllarca hizmet etmiş bir oyuncu hakkında bir
                            yönetim kurulu üyesinin, oyuncunun mesleki
                            kariyeri ile bağdaşmayan sözler sarf etmesinin
                            ayıbını kendilerine bırakırken, aynı takımda
                            yer alan başka bir oyuncunun tüm Türkiye'nin
                            gözü önünde olmayan bir penaltıyı varmış gibi
                            göstermeye çalışarak rol yapması, kanımızca
                            gazete manşetlerine konu olan benzetmeye daha
                            uygun bir davranışı sergilemektedir''

Beşiktaş Kulübü, futbol takımlarının Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftada Trabzonspor ile oynadığı maç ve sonrasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
                            Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''27 Kasım 2011 tarihinde, Trabzonspor ile oynadığımız ve 1-0 takımımızın galibiyeti ile sonuçlanan müsabaka sonrasında, başta oyuncumuz Egemen Korkmaz olmak üzere, birçok oyuncumuza kişiliklerini zedelemeye varan, hakaretamiz sözler ve sıfatların futbol ve spor adamları tarafından kontrolsüz ve fütursuzca ağza alınmış olmasını hayret ve üzüntüyle izlemiş bulunmaktayız'' denildi.
                            Kulüp açıklamasında şu görüşlere yer verildi:
                            ''Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün bugüne kadar olduğu gibi, özellikle Türk futbolunun belki de en stresli ve gergin zamanını yaşadığı şu günlerde sağduyu, soğukkanlılık ve nezaketini koruyarak 'Beşiktaşlılık' duruşunu sergiliyor olması, ne yazık ki bu meziyeti algılamak ve takdir etmekten uzak bazı kesimler tarafından, pasiflik ve yetersizlik olarak değerlendirilmekte ve bu tavır içinde bulunduğumuz durumun vahametini daha da arttırmaktadır.
                            Egemen Korkmaz, yıllarca Trabzonspor'da oynamış, hocası Şenol Güneş tarafından yetiştirilmiş, Beşiktaşımızda yükselerek milli takıma kazandırılmış bir oyuncumuzdur.
                            Geçmişte talebesi olan bir oyuncu hakkında bir teknik direktörün, yine geçmişte takımına yıllarca hizmet etmiş bir oyuncu hakkında bir yönetim kurulu üyesinin, oyuncunun mesleki kariyeri ile bağdaşmayan sözler sarf etmesinin ayıbını kendilerine bırakırken, aynı takımda yer alan başka bir oyuncunun tüm Türkiye'nin gözü önünde olmayan bir penaltıyı varmış gibi göstermeye çalışarak rol yapması, kanımızca gazete manşetlerine konu olan benzetmeye daha uygun bir davranışı sergilemektedir.
                            Bir mağlubiyet arkasından camianın reaksiyonlarını kısmen önlemeye yönelik bu tür yön saptırıcı çıkış ve senaryolardan, içinde bulunduğumuz nazik ve kırılgan ortamda mutlak surette imtina edilmesi konusundaki kanaatimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz.''

Yorum

• jimnastik kulübünden başka ne açıklama beklersinki... hemen resmi siteden ağır cevap verilmeli bu şikecilere...
                              " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Siz adamların formasını giyin; adamlar golden sonra tribüne çomak da çıkarır, maçtan sonra Şenol Güneş'e dil de uzatır..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X