Yüzde dört milyon gol olan golümüzü vermeyen, binde beş milyon penaltı olmayan penaltıyı verip kırmızı kart çıkaran Aydınus'u Allah'a havale ediyorum. Ve de adiliğini taçlandıran Egemen'i!
Böyle lig kahrolsun!
Böyle lig kahrolsun!
gerçi ben şaşırmadım...
ee tabi her maçı kazanıyoruz ya , taraftar yönetim herkes görevini yapıyor bir bu çocuklar suçlu öylemi !
gerçi ben şaşırmadım...
Birsey yaptiklarini saniyordular ama Quaresma cakti hareketi zaten. Bu kadar olay varken gidipte böylesine bos bir isle ugrasan tek grup olsalar gerek. Ha bende sasirmadim.
ee tabi her maçı kazanıyoruz ya , taraftar yönetim herkes görevini yapıyor bir bu çocuklar suçlu öylemi !
Cikarin Trabzonspor formalarini bjk formalarini giyiyoruz. Mac boyunca isliklamadigimiz Quaresma ödüllendirecek birazdan bizleri. Gol attiktan sonra bir hareket yapacakmis bizlere..
Cikarin Trabzonspor formalarini bjk formalarini giyiyoruz. Mac boyunca isliklamadigimiz Quaresma ödüllendirecek birazdan bizleri. Gol attiktan sonra bir hareket yapacakmis bizlere..

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum