Sacit bence kaldır o pislik fotoyu da insanların canı sıkılmasın ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Geçen sene sözde kişiler şikecilerle yemekte bir araya gelmişti.. sonra ne oldu, kadıköy deki maçta sana etmedikleri küfür kalmadı.. sen ağırlamaya devam et bu çürük kafayla.. 2 hafta sonra gs formasıda giyerler, 4 hafta sonra da fb forması giyerler.. reziller..
Yorum
-
Elif, bu gibi pislik olayı halının altına süpürürsek gerçekleri göremeyenler olur.. Trabzonspor'un gerçek taraftarı görsün bunları..İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSacit bence kaldır o pislik fotoyu da insanların canı sıkılmasın ...
Yorum
-
geçen sezonki burak umut iş birliğini aklına getiren herkes burağın ileri uçta oynanaması gerektiğini görebilir,burağı bu şekilde oynatmak bize ilerleyen haftalarda büyük zararlar verecek,hem burak açısından hemde oyunumuz açısından...İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorta sahaya skorer oyuncu şart burak sağ kanada geçmeli henriq golcü oynmalı halil kenriq arkasında olmalı sola adrian oynamlı burak sağda daha başarılı olur bence
burak anadolu klüplerine karşı oynarken vasat stoperlere karşı etkili olabiliyor,ama gerek avrupa kupası maçları ki buna milli maçları da ekleyebilirz,gerekse derbiler de etkili olamadığını gördük.. burak topla buluşamayınca ya da etkisiz hale getirilince stres olarak bir artış yaşıyor ve bu da oyunda onun hakemlerle ve tribünlerle gereksik diyaloglara girmesine sebep oluyor.burağın zaten yapısında bunlar var ancak oyun olarak da etkisiz olunca bunlar göze daha da batacak,şenol hocanın bu duruma bir an önce el atması gerekiyor///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
dün kü forma konusunda sonuna kadar haklısınız ,haklıya haklı .. Bu konuda Grubumuzun çoğu üyesi sizin gibi düşünüyor YAKIŞMADI! olmayacaktı ama oldu artık bunlardan ders alındı siz merak etmeyin.. sizin ettiğiniz istemleri bizde gereken yerlere ettik merak etmeyin eleştiriye varız haklısınız çünkü ama küfür ve hakarete asla ve asla müsade etmeyiz
Hani derler ya ben eski ben değilim
AMA BİZ ARTIK ESKİ BİZLER OLMAK İSTİYORUZ!
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla medyanın bize özel bir gıcıklığı olduğunu sanmıyorum,iki tartışmalı pozisyondada alehimize olsaydı beşiktaşlılar bu sefer vahlanacaklardı,biz kabul edecekmiydik peki bu pozizyonları penaltıydı ve faul vardı diye,hiç sanmıyorum...
bakıyorum medyadaki yorumlara,bizim dışımızda kimsenin hatalı kararlar diye yorumladığnna da şahit olmadım,ama yine de yüzde yüz doğru olmadığı kanaati var herkesde,her hakem verebilirdi bu kararları, verilmeyebilirdi de,yoruma açık çünkü pozisyonlar net diyemiyoruz malesef...
ne net degildi ya, kormusun gozlerinmi iyi gormuyor,,,, penalti ile alakasi yoktu ,,, golde goldu,,, burakin el poziyonu birtek net degil, oda goruntu tam net olmadigindan toramanin elinin nerde oldugu gorulmediginden... konusmak icin konusyorsunuz kardesim ... hayir benim derdim, hakem olmasa maci alirdik degil ,,, bu poziyona nasil penalti diyor bu afedersin o.c. istanbul medyasi, amaclari nedir,,, ya bu isi bilmiyorlar, ya aydinusu korumaya aldilar, yada trabzonu katletme kampanyasi baslatildi topluca,,, azizimizide yakinda icerden cikartilar...
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElif, bu gibi pislik olayı halının altına süpürürsek gerçekleri göremeyenler olur.. Trabzonspor'un gerçek taraftarı görsün bunları..
bu arkadaslara bmn olarak bır ıyılık yapalım gs ve fb forması hedıye edelım gs ve fb taraftarlarda maca gelınce onlarada aynı muameleyi yaparlar...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
beşiktaş maçını unutmak lazım, hafta içinde oynadığımız inter maçından sonra beşiktaş maçını oynamak kolay iş değil,
bu sürecten takımın en az kayıpla ayrılması için beşiktaş maçını unuturmamız lazım,
avrupa maçlarından sonra ligde her zaman her takım konsantre sorunu yaşamıştır, puan ve puanlar kaybetmiştir,
eleştiriler olabilir olucaktır da futbolun izleyici kuralıdır ama bu saaten sonra sivas maçı sivass maçı sivasss maçı diyorum,
3 gün sonra bu maç unutulur sivas maçı konuşulur, sivastan allah göstermesin alıcağımız bir mağlubiyetle-beraberlikle farklı konuları konuşmamak için, bu yoğun maç trafiğinde takıma en az eleştiriyle gittiği yere kadar gitmesini sağlamalıyız,
güzel ve zor günleri hep beraber yaşıyoruz, trabzon ve türk futbol tarihine geçicek bir maç öncesi bu kadar eleştiri yapmak futbolcuların emeklerine saygısızlıktır diye düşünüyorum,
unutmayın karanlığın sonunda ışık gözüküyor, hele sıkı durup hele sabredelim.Trabzon İdmanyurdu 1923
Yorum
-
Millet sanıyor ki biz bu durumdan çok hoşnutuz, dün burda da yazdım yapılan yanlış ama burda ana avrat dümdüz gidenler vardı.İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün kü forma konusunda sonuna kadar haklısınız ,haklıya haklı .. Bu konuda Grubumuzun çoğu üyesi sizin gibi düşünüyor YAKIŞMADI! olmayacaktı ama oldu artık bunlardan ders alındı siz merak etmeyin.. sizin ettiğiniz istemleri bizde gereken yerlere ettik merak etmeyin eleştiriye varız haklısınız çünkü ama küfür ve hakarete asla ve asla müsade etmeyiz
Hani derler ya ben eski ben değilim
AMA BİZ ARTIK ESKİ BİZLER OLMAK İSTİYORUZ!Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Egemen, Sivok, Toraman , Hilbert, Ekrem, İsmail, Ernst
7 savunma oyuncusu ile çıkmış, tek forvet burak ile oynarsan nasıl alırsın maçı ?
Fırat Aydınus' Beşiktaşlı bir hakem niyeti belli ama
Oyun zafiyetimiz söz konusu.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
özelikle belirttim Koray bizler bu durumdan kesınlıkle memnun değiliz.Gereken yerlere ve kişilere grup içinde ki bu tabloyu maç sonu anlattık herkes mesajı aldı.Ama tekrar belirtiyorum sonuna kadar eleştirin haklsınız ama iş küfüre gelince bu işin boyutları kimsenin kaldıramayacağı boyutlara ulaşır ...İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet sanıyor ki biz bu durumdan çok hoşnutuz, dün burda da yazdım yapılan yanlış ama burda ana avrat dümdüz gidenler vardı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum