bu maç bitti.iyisiyle kötüsüyle artısıyla eksisiyle.ders çıkaracak mutlaka bir şeylerde vardır.yenilmek yenmek hepsi futbolun içinde.ama fırat aydınus maç öncesi ellerini havaya kaldırıp dua edip maçın kritik pozisyonlarına hiç alakasız kararlar vererek ne kadar çelişkili olduğunu gösterdi.evet sahada 1 kere görüp yorum getiriyor olabilir.celustkanın penaltı pozisyonu neye alakadır.herhangi bir temas yok!adrian hilbert tarafından düşürülüyor.neden 2.sarı kart verilmiyor?glowacki egemeni itti diyorsun,sağından solundan arkadan bakıyorum itip yere düşürecek bir pozisyon yok.bunlar maçın kritik pozisyonları!sen yorum getiriyorsun ama 1 değil 2 değil 3 net kritik pozisyonda aleyhimize anlamsız düdük çalıyorsun.mhk tarafından kıyım kıyım doğramak için gönderildiğini iyi biliyorum.sen bir aile babasısın.yaptığın hatamı yoksa kasıtmı bunu sende iyi biliyorsun!.ama vicdan diye bir şey var fırat kardeş!yastığa başını koyup rahat uyuyabiliyorsan ne ala!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Üzülme renkdas ilahi adalete güven biryerden cikar bu tarafin diger tarafida var...İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maç bitti.iyisiyle kötüsüyle artısıyla eksisiyle.ders çıkaracak mutlaka bir şeylerde vardır.yenilmek yenmek hepsi futbolun içinde.ama fırat aydınus maç öncesi ellerini havaya kaldırıp dua edip maçın kritik pozisyonlarına hiç alakasız kararlar vererek ne kadar çelişkili olduğunu gösterdi.evet sahada 1 kere görüp yorum getiriyor olabilir.celustkanın penaltı pozisyonu neye alakadır.herhangi bir temas yok!adrian hilbert tarafından düşürülüyor.neden 2.sarı kart verilmiyor?glowacki egemeni itti diyorsun,sağından solundan arkadan bakıyorum itip yere düşürecek bir pozisyon yok.bunlar maçın kritik pozisyonları!sen yorum getiriyorsun ama 1 değil 2 değil 3 net kritik pozisyonda aleyhimize anlamsız düdük çalıyorsun.mhk tarafından kıyım kıyım doğramak için gönderildiğini iyi biliyorum.sen bir aile babasısın.yaptığın hatamı yoksa kasıtmı bunu sende iyi biliyorsun!.ama vicdan diye bir şey var fırat kardeş!yastığa başını koyup rahat uyuyabiliyorsan ne ala!...imza...
Yorum
-
aynen öyle.sadece ilahi adalet...İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzülme renkdas ilahi adalete güven biryerden cikar bu tarafin diger tarafida var...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
altına sadece imzamı atarımİlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde 36 puan, Şampiyonlar ligi'nde de 15 puan toplasaydık yine vurulacak bir şeyler bulurdu benim renktaşlarım.
Sırf bunun için takımın puan kaybetmesini bekleyenler yoksa aramızda ben bir şey bilmiyorum.
Sırf Tolga elinden top sektirse de ben demiştim diye yazsam diye bekleyenler,
Sırf burak gol atamadığında çok havalandı demiştik bakın haklıymışız demek için bekleyenler,
Alanzinho ve Adrian kötü oynadığında Jaja diye bağırmak için bekleyenler,
ortasaha top yapamayınca Selçuk diye bağırmak için bekleyenler,
Defans hata yapınca Egemen de Egemen demek için bekleyenler,
gün sizin gününüz.
vurun bakalım.
22 Mustafa Yumlu
Yorum
-
Fırat Aydınus maçı Beşiktaşa vermiştir.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Siz sadece var olanları özetlemişsiniz..İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bu cevabim tüm SKOR TARAFTARINA GELSIN:
1. Sen gecen sezon Sampiyon olmussun sampiyonlugunu sikeci eller almis.
2. Sezon bittikten sonra elinden sürekli oynayan 6 Oyuncun gitmis.
3. Sike olayi patlak vermis bizim yöneticileride ifadeye cagirarak bize camur atilmaya baslanmis
4. Bir anda Sampiyonlar Ligine davet edildik
5. Gecen Sezondan sonra elimizde kalan futbolcular + yeni transferlerle takim kurduk
6. Hesapta olmayan sakatliklar
7. Cok önemli mevkilere basarisiz transferler
8. FFF'nin uyguladigi sacma sapan Mac Programi
9. Hakemler
10. Kismen taraftarlarimiz
Senol Hoca saydigim tüm olumsuzluga ragmen takiminla Interi evinde devirmis Avni Akeri Moskowa Lille ve intere dar etmis süper ligde ise 20 Puan toplamis. Sampiyonlar liginde firtinalar estirerek yenilgisi bulunmayan bayern Münich bile 4 mac yenilmis ve 1 beraberlik almis. Besiktasa yenilmisis ne fark eder? 10-0mi yenildik? top oynamadikmi? boyunmu egdik? Hayir mücadele ettik ! Futbolda bazen mücadele edersin yenilirsin bazende mücadele etmezsin yenersin.
Senol hocanin degisiklik olayindaki elestirlerinizi anliyorum bende bazen senol hocaya kiziyorum neden erken davranmiyor diye. Ama bu sefer adriani gec sokuyor diyenler icin bugün erken davrandi ve adriani erken soktu. Peki neden henrique ve volkan gec girdi? Sen zaaten 10 kisi oynuyorsun defansinin en önemli oyuncularindan biri atilmis, degisiklik yaptigin oyuncular ofansif özellikli oyuncular. 70. Dakikada Soksaydi daha cok hücuma yönelik oynayacaktik ve acik verecektik. 0-0 giden bir mac birden 0-1 0-2 olabilirdi Bir hoca 0-0 giden bir mac icin adriani sokarak dogru hamleyi yapti rakibin daha cok üstüne gitmek icin. 3 ofansiv oyuncu sokamazdinya... ilk onbiri farkli kurabilirdi orasi tartisilir.
Am lütfen renkdaslar bu kadar senol hocaya sallamayin destek olun sonucta oda en az bizim kadar trabzonspor sevdalisi bunu cok iyi biliyorsunuz. Adam niye bile bile takimina zarar vermek istesinki???
Gel gelelim sercan ve eren olayina...Sercan 23 yasinda buca disinda deneyimi yok tecrübesi yok oyun pratigi yok ayni sekilde erende cok tecrübesiz. Iddia ediyorum eger senol hocamiz bu degisiklikleri yapip maci kaybetmis olsaydik yine senol hocayi suclardiniz onlari niye oyuna aldi diye. Arkadaslar Tolga zengin o kadar zaman yedek kalecilik yapti...hic oyun pratigi oldumu? hayir sadece yedek kulübesinde oturdu maclari seyretti yedek olarak bekledi. Mac disinda ne yapti? antremanda calisti calisti calisti eksiklerini kapatti. Firsatini buldugu anda kendisini gösterdi ne kadar calistigni ispatladi. Eren ve sercan icinde aynisi gecerli onlarinda cok calismasi gerekiyor. Sizce onlar bunca baskiyi stresi kaldirabilirmi?
Senol hocada gördügüm tek eksik takimi tek bir futbolcuya(tek mevkiye) endeksli futbol oynatmasi. Kanatlari kullanamiyoruz farkli sistemlerele ataklar yapamiyoruz ve en önemlisi kornerler ve serbst vuruslari cok iyi degerlendiremiyoruz. Ama bu eksiklerde kapanacak insallah. Öncelikle sen takimini bir sistemde oturtman gerekiyor o sistem otruduktan sonra variasyonlara gecebilirsin...
Herkez kendi isini elestirsin biz taraftariz taraftarligimizi elestirelim skor taraftarligi yapmayalim takimimiza her zaman her sartlar altinda sahip cikalim.
Kendimizi nasil gelistirebiliriz nasil daha cok destek oluruz onu konusalim tartisalim...
Ben tüm olumsuzluklara ragmen takimimin sergildeigi performanstan dolayi gurur duyuyorum
Yedek oyuncuların maçı kaldıramayacağından bahsettiniz, yok olsaydılar falan
Neden diğer açıdan bakmıyorsunuz
Bu takımın şampiyonlar ligi ön elemesi oynaaycağı kesinken, Aldığımız onca yedek oyunculadan bir tanesinin bile maç 18 ıne girmeye güçleri yoksa bunun suçluları futbolcular mı, yoksa onları verimsizliğini bilmeden alanlar mı..
31 kişilik kadordan bahsediliyor, Bunların ıkısı haricinde sakat oyuncu yok..
o halde bana ŞL maçları ve lig için alternatifli kadromus var palavralarını sıkanlar ne olacak..
Bana alternatifli bir kadro söylermisiniz..
Alanzinyonun alternatifi, Adrian
????
şampiyon olan bir takımın kadrosundan 8 tane oyuncu gidiyor ve yeni jenerasyonda eğer SERKAN orta sahanın beyni oluyorsa( kı 3 senedir sağ bek oynayan adam) o zaman bana alternatiften bahsetmeyiniz..
ben bu akşamkı skora kızmıyorum, Oynana futbolda yeterlidir belki maçtır evet oynarsın kaybedersin v.s ..
Sorun
Trabzonspor'umuzun, Aynı haftada 2 tane derbi maçına ( inter ve beşiktaş) maçlarına aynı kadro ile devam etmek ve 85 dakka boyunca hamle yapmaktan imtina etmek zorunda kalmaktır..
Ya Bu futbolcular 2 maç üst üste oynayabilecek , yada yerine aldıklarımız , onların yokluğunda sorumluluk alacaklar..
yoksa bugun alternatifli kadromuz var diyenler yarın '' trabzons futbol şehridir, hiç kımseyı almasak aslan gibi gençlerimiz var onları oynatırız '' dedikerinde de bunlara sahip çıkarız.. Halkı gaza getirip, Olanı daha yüksekte göstermek kolay olandır ama gerçekler hiç de öyle değil..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Geçen yıldan beri fblilere hatırlatıyor olmamıza rağmen hala aynı şeyi yapmakta ısrar ediyor olmalarını çözemiyorum.
''Biz koltuktayken oturmayın dedik o koltuğa.
Oturursanız kötü izler kalıyor oturduğunuz organda.
Beyniniz de o organınızda olmalı ki ağır tahripler alıyor.
Sonra da garip davranışlar sergilemeye başlıyorsunuz.
İşte az önce gelen eleman da beyni oturma organına kaçanlardan''
Yorum
-
Dogru yere parmak bastin. Peki Senol günes ne yapsin? Sucu yönetime atmakda yanlis olur. Neden biliyormusun?İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz sadece var olanları özetlemişsiniz..
Yedek oyuncuların maçı kaldıramayacağından bahsettiniz, yok olsaydılar falan
Neden diğer açıdan bakmıyorsunuz
Bu takımın şampiyonlar ligi ön elemesi oynaaycağı kesinken, Aldığımız onca yedek oyunculadan bir tanesinin bile maç 18 ıne girmeye güçleri yoksa bunun suçluları futbolcular mı, yoksa onları verimsizliğini bilmeden alanlar mı..
31 kişilik kadordan bahsediliyor, Bunların ıkısı haricinde sakat oyuncu yok..
o halde bana ŞL maçları ve lig için alternatifli kadromus var palavralarını sıkanlar ne olacak..
Bana alternatifli bir kadro söylermisiniz..
Alanzinyonun alternatifi, Adrian
????
şampiyon olan bir takımın kadrosundan 8 tane oyuncu gidiyor ve yeni jenerasyonda eğer SERKAN orta sahanın beyni oluyorsa( kı 3 senedir sağ bek oynayan adam) o zaman bana alternatiften bahsetmeyiniz..
ben bu akşamkı skora kızmıyorum, Oynana futbolda yeterlidir belki maçtır evet oynarsın kaybedersin v.s ..
Sorun
Trabzonspor'umuzun, Aynı haftada 2 tane derbi maçına ( inter ve beşiktaş) maçlarına aynı kadro ile devam etmek ve 85 dakka boyunca hamle yapmaktan imtina etmek zorunda kalmaktır..
Ya Bu futbolcular 2 maç üst üste oynayabilecek , yada yerine aldıklarımız , onların yokluğunda sorumluluk alacaklar..
yoksa bugun alternatifli kadromuz var diyenler yarın '' trabzons futbol şehridir, hiç kımseyı almasak aslan gibi gençlerimiz var onları oynatırız '' dedikerinde de bunlara sahip çıkarız.. Halkı gaza getirip, Olanı daha yüksekte göstermek kolay olandır ama gerçekler hiç de öyle değil..
Sampiyonlar ligine gidecegimiz sonradan belli oldu ve belli olduktan sonra transfer icin cok az süre kaldi. Bu süreyi degerlendiremedik. Kismen yönetimin beceriksizligi diyelim kismende bizim sanssizligimiz diyelim. Yönetim sampiyonlar ligini hesab etmeden transfer yapti ve sampiyonlar ligi davetimiz sonrasi piyasada transfer edilecek sartlara uygun futbolcu kalmadi. Gelen geldi giden gitti. Daha hangi transferi yapacaksin. Var olanlarda parada anlasamazsin, bonservisde anlasamazsin, kenti begenmez vs. Son anda kadroya katilan futbolcular volkan, sapara, vittek ve chech oldu.
Sana hak verdigim olay evet sen trabzonspor olarak sampiyonlar liginde oynuyorsan bol alternatifli kadron olmasi lazim, ama yok, neden olmadiginida yukarida belirttim. Dua edelimde kilit oyuncularimiz sakatlanmasin...yoksa isimiz gercekten vahim...imza...
Yorum
-
Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
Şimdide bu...
Arkadaş anlamıyorum neresi net faul yaa...Penaltıya neysede glowacki orda nerde faul yapmış hemde net faul...
Ulan kanaltürkü olsun trtsi olsun ntvsi ligtvsi hepside aynı şeyi diyo ama aklım almıyo neresi faul yaaaa...
Yine bişeyler dönüyo ortalıkta ama hadi hayırlısı...Herkes destekçi bizim başkanında sesi çıkmadığından halinden memnun belliki...
Yorum
-
Bu Şenol Güneş yüzünden en son ya verem ya kanser olacaz en sonunda o olacak.Ben hayatımda bu kadar takıntılı psikopat ve oyunu okumaktan aciz, sadece kendi doğrusunu doğru sanan bir adam görmedim.Rakip maça 8 tane defansif oyuncuyla çıkmış, 2 pası yapamıyor; 3-0 yapacağın maç aptalca oyuncu tercihleriyle hiç oldu.Senin şu maçta rakibin işini ilk yarıda bitirmen gerekirdi.
Hadi yine Halil, Serkan'la başladın, ikinci yarı 85. dakikaya kadar Allah rızası için ne umdun bu adamlardan.Yorgun işte, adam ayakta duramıyor, bu takımın ikinci yarıda oyundan düşeceğini yatalak dedem bile görüyor ama adam inatla , ısrarla Volkan ve Henrique'yle başlamadı ve adamları kulübeye hapsetti.Maçın başlangıcındaki kadro seçimini geçtim, ikinci yarının başından oyuna Henrique ve Volkan'la başlasaydın şu adamları 3lük yapardın.10 kişi kaldığında bile pozisyon buluyorsun,elinde iki tane patlayıcı dozer gibi dikine yara yara giden adamın var, rakipte en ufak bir beceri kırıntısı yok, 8 tane defansif oyuncuyla çıkmış; Allah aşkına kimden korkuyorsun bu kadar da Serkan'ı her maç denge unsuru olarak sahada tutuyorsun.Adamın yapabildiği tek şey topu alıp sağdan hareketlenir gibi yapıp geri dönmek.Çok yazık oldu.En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 05:13.
Yorum
-
Burak'a rehavete kapılmış diyen arkadaşlara sesleniyorum: Hainsiniz!!! Bu adam bu maçta 1-2 gol atıp maçı kazandırsaydı aslan Burak kral Burak diye ortalıkta pişmiş kelle gibi sırıtacaktınız. Bu adam Ligin 3'te 1'lik kısmında tam 13 gol atmış. Bu adam süperman değil. Hasta olur,formu düşebilir. Kaldı ki adam forvet değil. Tamamen eksik olan bölgemizi kapatmak manasında mecburen orada oynuyor. Takımın hemen hemen tüm gollerini atmış olmanın bize verdiği rehavet var aslında. Bir anda adamı takımın %80'i görünce ister istemez form düşüklüklerinde,hafif sakatlıklarında falan yerden yere vuruyorsunuz bilip bilmeden. Yazık.. Hele ki Şenol Hoca'ya laf atanları hiç anlamıyorum. Bu ilk 11 değilmiydi İnter'i ezen. Oynadığı oyunla tüm dünyaya rezil eden. Bende olsam bu düzeni bozmam. Sürerim gelecek maçta sahaya. İstikrar önemlidir. Bir sistem oluşacaksa bunu istikrar sayesinde yaparsın. Henrique ve Volkan zaten elimizde patlamış oyuna daha erken girselerdi belkide daha farklı mağlubiyet gelebilirdi. Adamların taktikleri belli 8 savunma ani kontra ataklar ile Q7'ye gol attırmaya oynadılar. Nitekim Tolga gününde olmasa Q7 2 tane sallardı kalemize. Futbolu skora göre yorumluyorsunuz. Bugün sahada iyi top oynayan ve gelecek iyi takviyelerle bomba gibi bir takım olacak olan bir takım vardı.
Bizi dış medya,yorumcular,diğer takım taraftarları falan değil biz kendi kendimizi bitiriyoruz. Anca oturun yönetime sallayın. Hoca'ya sallayın. Eee bunlar değildi zaten 82 puan alan takım. Şimdi vurun tabi yerden yere.Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Alanzinho dan vaz geçip iyi bir orta sahamız olursa,ilerde iyi bir santraforumuz olur da Burak asıl yerine geçerse bu takım iyi takım olur.Fazla kafaya takmayın.
Q7 ? adam ? olsa penaltı dan attığı gole bu kadar sevinmez,sallayın gitsin onun çıkardığı dili,biz işimize bakalım,yönetim biraz adam olsun şakayı-şikecilerin cezasını indirme telaşını bıraksın da biraz sesini yükseltip yapılan kepazeliklere dem vursun.
Bizim sorunumuz hakemler-fenerasyon felan değil,iyi yönetilememek te,laf olsun diye söylemiyorum şampiyonluk felan umrumda olmaz oldu benim,hele hele haklı olduğumuz şu ortam da bile çıkıp konuşamıyorsak yemişim şampiyonluğunu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
- Aleyhizimize verilen ve golle sonuçlanan penaltıyı tartışabiliriz... Bence apır bir karardı....
- Egemenin artisliğiyle aparkat yumruk yemiş gibi atlamasıyla sayılmayan golümüzde tartışılabilir....
- Ama maçın geneline baktığımızda ilk yarıda Alanzinyonun , Son dakiklarda Burak'ın kaçırdığı olmak üzere sadece 2 net pozisyonumuz var....Beşiktaşın ise golün haricisnde Tolganın çıkardıkları ve çizgilerden çıkartılanalrolmak üzere tam 6 net pozisyonu var....
- Yani galibiyeti hak etmedik....
- Bunda 4 gün önce oldukça efor sarfetmemize neden olan İnter maçınında etkisi var...
- Şenol Hocada oyuna çok ama çok geç müdahale etti...85 . dakikada alınan iki oyuncunun değil gol atmak ısınmaya bile fırsatları olmadan maç biterki zaten öyle oldu....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Burak'la İbrahim Toroman'ın pozisyonunda Burak'a el vardı diyenler var. Çok komik gerçekten. Arkadan çekilen görüntülerde göğsüne değdiği bariz görünüyor. Kaldı ki İbrahim Toroman maç sonrası elim yapışıktı diyerek, eline değdiğini itiraf etmiş. Ortada bu itiraf varken hala Burak artist diyenlere yazıklar olsun.
Egemen'in pozisyonunu da inceleyin. Eğer arkadan itme varsa vücut içe doğru bükülmez, dışa doğru bükülür. Çok net bir gol.
Ve hala Halil ısrarı beni kanser edecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum