İlk olarak mclarens tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Sizin gibi taraftar olduğu sürece daha çok hakem hatalarından çekeriz biz..vur enseye al lokmayı.. Hakemlerin gözünde biz buyuz.. Nasıl olsa mactan sonra medya onlardan yana bunun üstüne Trabzon taraftarida kendi takımına sallamakla meşgul bu yüzden kendi evimizde bile eziyor hakemler bizi..Fener bizim yerimizde olsaydı Fırat aydinusa gorev verilmezdi artık ..
-
Hiç endişe etmiyorum sivas maçını farklı kazanacağızİlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞut ve ileride çoğalma eksiğimiz var . Haftaya Sivas deplasmanında Allah yardımcımız olsun .
Yorum
-
Sakin olmak elde degil ki.İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sakin olalım. Birşey olduğu yok, sadece bir maç kaybettik. Elbette kadro yapımız ve oyun şeklimizle de ilgisi var bunların ama asıp kesmeye gerek yok. Şu uyduruk lig için ne kahrolmaya değer, ne de bu kadar insanları suçlamaya !
Benim tepkimin takim ile alakasi yok. Takimi begendim ve her oyuncumuzu birbirinden cok seviyorum.
Sorun olan sey, fanatik BJK'li olan hakemi böyle önemli bir maca gönderip bizi dogramasina izin verilmesi. BJK bu maci kaybetse yaristan iyice kopacak.
Bu yetmemis gibi de, sanki anlasilmis bir sekilde medyada bizim aleyhimize konusmalar devam ediyor.
Telegol'de Erman, Kaya,...
Maraton'da Mustafa, Markus,...#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
arkadaşım gol tartışılır bir pozisyon değilki. net gol glo egemene dokunmadı bile o piç yalandan uçtu. ahmet çakar gibi bir oryantale kaldıysan acıyorum sanaİlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ermanla,Marcusu hiçbir zaman önemsemedim.Benim için Ahmet Çakarın söyleyecekleri önemlidir.O da penaltı ve faul doğru derse bir daha pozisyonlar üzerine yorum yapmayacağım...
Yorum
-
Maçın özetlerini izledim.
Quaresma yatırıyo kaldırıyo,bir vurur gibi yapıyor hoop bizim adam sigara almaya gidiyor.
Olmaz böyle defans olmaz böyle savunma.
Lanet olsun bu sıkıntıyı bilipte çözümsüz bırakanlara !!!Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
aynen onu söyleyecektimİlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ligde en fazla maç yapan buna rağmen yorgunluk belirtisi göstermeyen bir takımız var.Gurur duymaya yeterGÜMÜŞHANE
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçtan sonra bile Alan'dı Halil'di Hoca'ydı mı diyorsunuz?
Hakem geldi, dalga geçe geçe 3 paunı beşiktaşa verdi gitti.
Hem taraftar uyutuluyor, hem yönetim uyuyor.
Şenol Hoca da garibim fazla efendiliğinden sesini çıkarmıyor.

son cümlenin altini bir kirmizi cizgilen cizen dahada güzel olacakti !!!
zaten bu durumda elestirenler bence kiskanclikdan baska problemleri yok !!!
Yorum
-
Ş.Liginde süreklilik, Ş.Ligi başarısından önemlidir benim için. Bu maçı kaybetmeyi hiç haketmedik. Takıma sallamaya gerek yok ama. Sivas maçında. Halil Alan yerine Henrique Volkan oynamalı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Duyanda sanacakkı her sene avrupada boy gösterıyoruz. İlk defa bu kadar yaklasmısken tabıkı sartları zorlamamız gerekıyor.Bu fırsat uzun yıllar daha elimize gecmeyebilir.Kimin nasıl sampıyon olduğu ortadayken ligi ön planda tutmanın bır mantığı yokİlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya lille maçı lille maçı , ligi salla diyip duruyorsunuz, ya ligi avrupa kupalarına katılacak düzeyde bitiremezsek seneye ne yapacağız ?
tutturmuşsunuz bi ligi sallayın. allahım ya
Yorum
-
Egemen le glowackinin pozisyonunda ben faul göremiyorum yavaş çekimde kaç defa izledim hiçbir şey göremedim. <marcus farazi konuşuyor aynı türk hakemleri gibi. Türk hakemleri de farazi kararlar veriyorlar. Mesela gs-sivas maçında son dakikalarda ayhanın kendini yere atması ve hakemin sivaslı oyuncuya sarı göstermesi. Görmediği ve olmayan bir şeye faul veriyorlar vardır diye. Tabi bu mazeret değil trabzonsporun hakkı yenmiştir. Hakem sonuca etki etmiştir.
Yorum
-
Burak'a o mükemmel pası sen attın herhalde. Ne bekliyorsunuz adamdan ne yapsın.İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu adrianı ve henriqueyi kim aldı çok merak ediyorum ya kaliteleri yerlerde.
Yorum
-
federasyon, mhk satılmış adamlar!!!İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
SESİNİ CIKARTMAYAN YÖNETİM SİZ KİMİN SESİSİNİZ.... SİZ KİMSİNİZ KİMİN ADAMISINIZ
BEŞİKTAŞ MAÇINA BEŞİKTAŞLI HAKEM VERİYORLAR SESİNİZ CIKMIYO ŞAMPİYONLUĞU ELİMİZDEN ALIYOLAR, VERMİYOLAR HALA SUSKUNSUNUZ OYUNCULARI BEDAVADAN VERİYOSUNUZ UMURLARINDA DEĞİL!!!!En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 22:40.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum