Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şikebahçe nin de önü açılmış oldu böylece. gs haftaya tökezler eksik hali ile, bjk zaten bildiğiniz gibi iki ileri bir geri, bizim de kolumuzu kanadımızı tetikçi aydınus ile kopardılar. şimdiden kutlu olsun.
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Mücadelenin 77. dakikasında Trabzonspor aleyhinde çalınan penaltı düdüğü tam 84 hafta sonra (936 gün) geldi. Trabzsonspor aleyhinde son penaltı düdüğü 2008-2009 sezonunda 4-0 sona eren Kayserispor maçında çalınmıştı.

Bu da ilginçmiş..
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi peki sezon sonuna kadar bizde inşallah sorun benim bakışımdadır. Duran toplarda Glowacki, Giray cezalanındayken yaptığı ortayı savunma ayakla çıkartıyor bir diğer korneri kalenin 3 metre üstünden diğer tarafa taça gidiyor neredeyse neyse diyelimki adam yoktu ondan orta yapadı. Ben Adrian'la ilgili çok mesaj yazdım artık daha birşey yazmıycam adım Adrian düşmanına çıkacak.
        Bence Adrian ın tek yapması gereken biraz daha kondüsyon, yoksa pozitif futbol oynuyor, şu an da orta saha da topu ileriye en iyi taşıyacak adamımız, Jaja olmadıktan sonra Adrian ı kaybetmemek gerek. Bizim en büyük zaafımız Halil iyi mücadele ediyor ama adam çok ağır, dönene kadar millet gelip topu alıp gidiyor.

Yorum

• Yaa ne yapsak artık? sıkıldım arkadaş, göz göre göre pozisyonları tvde bile yalan yorumluyorlar...allahım bize yardım et, en az uefaya kalalım...

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam da renktaşım rakip savunmayı açmak için de bir taktiğimiz olmalıydı değil mi??

Ben maçı izlerken dakika yanılmıyorsam 70 lere gelince biz bu takıma bu şekilde gol atamayız hatta karambolden yeriz diye düşünüyorsam bunu Hocamızın da değerlendirip bir taktik hamle yapması beklenmez miydi?

Diyeceksin ki Hoca ne yapsın henrique ayakta duramıyor Adrianı çözene aşk olsun..
            Orası da maalesef öyle Hoca yedeklere bakıp bu oyunu değiştirebileceğine inandığı birini göremiyor demek ki oyuncu değiştirmiyor..
            taktiğimiz belli rakiplerin ortasahasını dikine geçip araya adam kaçırmak ve ilk yarıda yaptık alan ve halil biraz güçlü olsalar atardık
            10 kişi kaldığımızda bile oyuna hakimdik burak tekde vurmasa cenki avlardı.
            sorunlar belli bitirici bir forvet ve zıpkın gibi iki tane stoper giray ve glo ileri çıkarken çok bariz şekilde ağırlar onlara güvenip tam olarak baskı kıramıyor şenol güneş.

şenol güneşe kimse laf söylemesin adam bayramda ağzımı bozmak istemiyorum 18 tane hazır adamım gitti diyor kime diyor yönetime diyor ama sayın başkan takım kötü olunca hocaya sorun demeyi biliyorken buna cevap vermiyor.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kes lan gerizekalı,bikere benimle oğluımlu moğlumlu konuşamassın,o oğlum dedğin ağzı bozardım ama neyse,,lan gerizekalı harbi 5 yaşındaki çocuksun lan,

MY...YAŞIINA SAYGIM SONSUZ,AMA LÜTFEN ŞU AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKAR,15 numaralı gözlük tavsiye ederim,
              soruyorum size ulan adamların bal gibi penaltısına ,nasıl penaltı verirsin diye formu bi yakmadığınız kaldı,adamın eline çarpan topa , ben bile tv den zor gördüğüm halde,nasıl penaltı vermessiniz diye ayağa kaldırıyorsunuz,

ve şu nu diyorum,takımları ters çevirin,eminimki hakemi burda kral yaparsınız,son dk gol hariç
              Zafer belli ki birilerine kızmışsın, sinirlisin vs.. Ben de buna istinaden yorumuna saygı duyuyorum. O yüzden de o at gözlüğünü çıkarıp sana takmıyor o 15 numara gözlükleri de eline vermeyip gerisini de getirmiyorum Sinirlenmişsin, birilerine kızmışsın diye de benim söylemediğim şeyleri de söylemişim gibi yazamamanı da tavsiye eder, gözlerinden öper, selam ederim
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• markudas faul dedi anında ligtv üyeliğimi sonlandırdım. tekrar tekrar izledim kesinlikle faul yok. benim gibi bu akşam 10 bin tabe iptal olsa bu hatalar olmaz. boş boş konuşup başlık açmakla olmaz. bizans formasını giyip bedava kombinelerle hiç olmaz

Yorum

• Egemene yapılan ıslıklamaya anlam veremiyorum. Adamı motive diyoruz resmen. Yuhalanacak biri varsa oda egemenin gitmesine sebep olan yönetimdir.
                  GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadar adam??

Evet.. Burak'a o son dakikalarda pasi Adrian verdi..

Ayagi top yapan tek adam Adrian...

Adrian takima isininca kimin nereye kostugunu ögrendigine bakin birde...

Ben göndermedim..

Hocada göndermedi!!!

Gönderenler susupda federasyona sahip cikanlar!!?!
                    renktaş %100 katılıyorum kumaşı belli adamın kaliteli topçu daha takıma oturmadı.

devre arasında yıldız oyuncu transferi bekliyoruz ama bu yönetimle zor pek zannetmiyorum bu lafı kullanınca özkan sümerin lafı geliyo aklıma (trabzonda yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın)

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu onu bunu bırakın bu takım daha gs ve fb ile oynamadı buna rağmen 16 puan kaybetti çok berbat bir sezon bu sene bu takım şampiyonlugun yanından geçemez 26 puanla ilk yarıyı bıtiririz
                      Gs fb de bizimle oynamadı daha

Yorum

• Markusa kadar icimizdeki istanbulluları susturalım.. Verilen iki kararda bariz hatalıydı.. Buragin penaltı beklentisi yanlıştı bi tek..besiktaslilarla mac izleyenler bu skorada he der gecer artık..ya da yonetime oyunculara sallarlar.. 10 kisi defans yapan eziklerin haklıydı dımı mac o haksız penaltı olmasaydı zor gol atarlardi.. Bu lig ztn olmuş olacağı gibi Biz Avrupa'da çıkalım üst tura da gerisi beni ilgilendirmiyor..

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Değişiklik de geç kaldı. Bence Burak'ı Halilin yerine çekip Brozek'i en uçta oynatması lazım. Artık millet Burak'ı çözdü.
                          Burakin cözümü 4 stoper 4 ön libero ise helal olsun...

Burakin tek hatasi o bir organi cok kalkmaya basladi...

Brozek soru isareti...

Yorum

• Penaltı pozisyununa net diyen denizli glonun pozisyonuna yorum yapmıyor hayret
                            GÜMÜŞHANE

Yorum

• sikebahceden bir sey olmaz bu saatten sonra. golculeri yok, 7-8 kisi 2. ve 3. bolgede surekli pas yapip duruyorlar. ligi galatasaraya yazmislar bu sezon gorunen o. yazmasalar dahi bence fena oynamiyorlar. bir yenilgiyle takima demedigini birakmayanlara birazcik insafa davet ediyorum.
                              İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şikebahçe nin de önü açılmış oldu böylece. gs haftaya tökezler eksik hali ile, bjk zaten bildiğiniz gibi iki ileri bir geri, bizim de kolumuzu kanadımızı tetikçi aydınus ile kopardılar. şimdiden kutlu olsun.

Yorum

• Ne kadar da ağlamaya meraklı insanlarsınız. Eleştirecekseniz kendi takımını eleştireceksin önce.
                                Avrupa da başarı bekliyoruz ama daha bir beşiktaşa karşı oyunu değiştiremiyoruz.
                                ŞENOL HOCa burak'a birazda havadan gelen topu yere vurmayı öğretsin diğerleri çalışmasına gerek yok.Eğer gerçekten Şenol hoca da burak'a bakıyorsa gelecek kötü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X