Ben Vitteki arıyorum Pawel olmadı Ulan Zayyetteeeeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
İyi peki sezon sonuna kadar bizde inşallah sorun benim bakışımdadır. Duran toplarda Glowacki, Giray cezalanındayken yaptığı ortayı savunma ayakla çıkartıyor bir diğer korneri kalenin 3 metre üstünden diğer tarafa taça gidiyor neredeyse neyse diyelimki adam yoktu ondan orta yapadı. Ben Adrian'la ilgili çok mesaj yazdım artık daha birşey yazmıycam adım Adrian düşmanına çıkacak.İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian kime orta yapacak. Kafayla top indirebilecek adam mı var takımda. Millet artık Burak'ı çözdü. Şenol Hoca'nın artık Pawel'e şans verme zamanı geldi de geçiyor. Pawel en azından kafa toplarına hakim alıyor veriyor, indiriyor. bence tek eksik kondüsyon ve sahada az kalması adam milli takımda takır takır atıyor, bizde birşey yapamıyor bunu bir irdelemek lazım.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
abi neyi tartisiyoruz neyi konusuyoruz neye üzülüyoruz
ben söylim kurgulanan senaryosu hazir ve oyuncularda hazir
seyirciler de biz
hala sikenin serbest oldugu bir lig izliyoruz
ben üzülmüyorum zaten oyuncularda SL'de daha bi baska oynuyor farkindaysaniz
Allah nasip ederde avrupada SL veya avrupa liginde yolumuza devam edersek futbol izlerim
yoksa PISLIG izlemiyorumson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Markus Merk: Trabzonspor'un golünde Glowacki Egemen'e faul yapiyor. Cok net pozisyon, gol degil.
Sansal Büyüka: Markus, saygi duyuyorum ama bence burda faul yok.
Markus Merk: Hayir Sansal, [....] benim icin net bir faul, dogru karar.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Değişiklik de geç kaldı. Bence Burak'ı Halilin yerine çekip Brozek'i en uçta oynatması lazım. Artık millet Burak'ı çözdü.İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Hoca girip kalede toplari cikaracakdi..
Forvete gecip gol atacakdi..
Final paslarini atacakdi...
Hakem olup dogru kararlari verecekdi..
Yorum
-
arkadaş iyi bakın pozisyona burakın gögsüne çarpmış, i.t.nin koluna. koluna çarpmasa burak topu diziyle alacak gol vuruşu yapacakİlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla uzatmayalim arkadaslar.
1-Adamlarin penalti ve kirmizisi yanlis.
2-Burak'in pozisyonu penalti degil.
3-Golumuz buz gibi gol.
4-Ernst'e kirmizi gosteremedi.
Firat, o pislik yuzune degil tukurmek sicmam bile...
Yorum
-
neyse renktaş egemen-selcuk-jaja bu üçlüden birini tutamayan ve vasat oyuncuları transfer eden YÖNETİM ve özellikle sadri baskan utansın!!! COLMAN ıda tutamazsalar daha trabzona gelmesinler.İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte zaten elimizdeki en iyi ofansif ortasaha oyuncusunun Adrian - Alanzinho gibi isimler olması yüzünden gol sıkıntısı çekiyoruz. İlk 11'e alınan isim Adrian olmamalıydı en başından.
giden oyuncular :egemen selçuk engin jaja umut
gelen oyuncular :sapara vittek adrian cech zokora*
zokora dısında bütün transferler fos
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum