Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dakka 89 adrianın burak a attıgı % 100 luk bi gol pası veriyor izle bizde bu pası atıcak baska kimse yok elimizdeki oyuncu kadrosunda en iyi ofansif orta saha oyuncusu alanzinhodan cok daha iyi bence
    İşte zaten elimizdeki en iyi ofansif ortasaha oyuncusunun Adrian - Alanzinho gibi isimler olması yüzünden gol sıkıntısı çekiyoruz. İlk 11'e alınan isim Adrian olmamalıydı en başından.
    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Şu anda Burak'ın penaltı beklediği pozisyona baktım da; eğer bir elle oynayan varsa, bu kişi kesin Burak arkadaşlar.
      En son anth tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 22:10.

Yorum

• futbol olarak çok iyi değildik pozisyonlar bulduk karamboller oldu pozisyonlar verdik keyifli bir maçtı hareketli bir maçtı hücum varyasyonlarımızın odak noktasında burak olunca güclü rakiplerin bizi kitlemesi kolay oluyor . fiziksel yorgunluk değilde zihinsel yorgunluk var bence. salıdan pazara 5 gün var bilimsel veriler karbonhidrat depoları 3 günde tazelenir falan gayeiğine girmicem mental yorgunluk maça konsantrasyonu zorlaştırıyor rakip hocada 5 gün önce canlı izlemiş oyun planın 5 gün öncekiyle aynı onunda işine geldi daha ucağa binerken belliydi taktiği carvarhal ın.
        eleştiri için puslu havayı bekleyen kurtlar gibi davranmanın alemi yok her maçı kazanacağız diye bir kuralda yok ilk defada yenilmediğimize göre hayat devam ediyor...

Yorum

• Trabzonspor`un aklı Şampiyonlar Ligi finalinde.
          Kim takar Süper Ligi.

Yorum

• hedef avrupa olmalı
            bu şerefsiz ligte her sene avrupaya gidecek sonucu alalım benim için yeterli

Yorum

• takım iyi yolda daha ii olacağız ama forvette umut tarzı bi adama ihtiyaç var gecen seneden daha iyiyiz
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O sahaya cikam ilk 11 varya

Onlar ilen Adrian ve Onur disinda hicbir oyuncu Trabzonspor kalitesinde degil!!

Kimle nasil mac kurtaracak?
                birkere bu kadar adamin icinden adriani secmen cok komik.

trabzonspor kalitesindeki oyuncular gönderildi..
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Umutu o kadar arıyoruz kı ne derseniz deyin.ne mıllı takımda ne de bizde Burak böyle oynamamalı.Senol hocanın buna bîr an once çözüm bulması lazım.elindede böyle adamlar var.maceraya gerek yok.Burak buyuk Maclarda ancak bu kadar oynar daha iyisini YAPAMaz.
                  En son nbay tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 22:12.
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Zaten gerginim bir de besiktasli gözlüğünü giyip penaltı penaltıydı, son dk egemene yapılan fauldü diyenleri görünce iyice cıldırıyorum..o hakemi havaalanında yakalamak vardı şimdi..

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son haftalardaki çizgimiz devam ederse beraberliği zor kurtarırız.

köy kılavuz. iyi akşamlar.

Yorum

• yahu onu bunu bırakın bu takım daha gs ve fb ile oynamadı buna rağmen 16 puan kaybetti çok berbat bir sezon bu sene bu takım şampiyonlugun yanından geçemez 26 puanla ilk yarıyı bıtiririz
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şenol güneş gibi bir teknik direktör dünkü çocuğun tuzağına düşmesi ilginç beraberliğe oynasak biz kazanırdık
                          Aynen öyle adam resmen bizi uyuttu, sonra da Holosko ile Pektemek'i bi aldı oyuna biz uyanana kadar golü kalemizde yedik. Yani erken hamle yapan kazandı.

Yorum

• Fazla uzatmayalim arkadaslar.

1-Adamlarin penalti ve kirmizisi yanlis.
                            2-Burak'in pozisyonu penalti degil.
                            3-Golumuz buz gibi gol.
                            4-Ernst'e kirmizi gosteremedi.

Firat, o pislik yuzune degil tukurmek sicmam bile...

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              katılmıyorum zaten bjknin bu şekilde oynayacağı belliydi biz erken gol bulsaydık adamların taktik diye bir şeyi kalmayacaktı burak ve halil ve alanzinho bu gerçeğin farkında olamadılar colman zokora uzaktan şut çekmemeye yeminli
                              bizim için sıradan bir lig mücadelesi ama bjk bayağı kasmış bu maça

penaltı ve gol kararlarıyla ilgili olarak ben biliyorum iki pozisyonu ters çevir kararlar ters çıkardı şaşırmyorum hep aynı türkiye'de.

Tamam da renktaşım rakip savunmayı açmak için de bir taktiğimiz olmalıydı değil mi??

Ben maçı izlerken dakika yanılmıyorsam 70 lere gelince biz bu takıma bu şekilde gol atamayız hatta karambolden yeriz diye düşünüyorsam bunu Hocamızın da değerlendirip bir taktik hamle yapması beklenmez miydi?

Diyeceksin ki Hoca ne yapsın henrique ayakta duramıyor Adrianı çözene aşk olsun..
                              Orası da maalesef öyle Hoca yedeklere bakıp bu oyunu değiştirebileceğine inandığı birini göremiyor demek ki oyuncu değiştirmiyor..

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu anda Burak'ın penaltı beklediği pozisyona baktım da; eğer bir elle oynayan varsa, bu kişi kesin Burak arkadaşlar.
                                bence iyi bak iit.eline çarpmış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X