Barcelona sonuncu takıma mağlup oldu ligde. Olur böyle şeyler pek takmamak lazım ama hakem hataları artmaya başladı aleyhimize hayırlısı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Futbolcuyu eleştirdim ama herşeyden önce bu maçı katleden fanatik beşiktaşlı fırat aydınus'tur. Hata yaptığına inanmıyorum duygularına hakim olamadı. Bu yorumum silinmez inşallah.
Benim için birinci sorumlu fırat aydınus'tur. En son konuşulması gereken futbolcuların hataları veya Şenol Güneş'in yapmadığı değişiklerdir. Çünkü herşeye rağmen maç ortadaydı fırat aydınus katletmeden önce.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
.....yahu ...ALLAH aşkına her şey bi yana ...yeneriz yenilirz...o olur bu olur çok önemli değil...benim aklıma takılan tek şey var ...
..şenol hocanın bu alanzinho sevdasının sebebi nedir ...kafayı yiyecem bunu düşünmekten.....
...bu güne kadar ilk 11 de başlayıpta ne yaptı bu adam ....neden aykut sapara ve adrianın yanında tutarda bu adamı oynatır anlamış değilim....akıl mantık erdiren varsa banada anlatsın bi zahmet...
....maça gelince ...açıkcası berabere kalsak daha çok üzülürdüm...mağlubiyet belki formu düşen oyuncuları kendilerine getirir veya onların yerine başkaları oynar artık 30 kişilik kadro var 15 kişyle top oynuyoruz sürekli....yazık bu adamlara yahu...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Beşiktaşın penaltısının uzaktan yakından penaltı ile alakası yok. Burak'ın pozisyonuda keza değil yani Bjk'nin kinin olmadığı kadar değil. Kırmızı görmemiz de saçma penaltı ile yanlış.
Ama gol buz gibi gol. Egemen fizikte yeni kural çıkardı resmen. İtilince havaya sıçrama. İtilen insan öne düşer.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
macın özeti:ilk yarı müthişş işler yapan takım ikinci yarı belirgin yorgunluk ve gec gelen değişiklerin kurbanı olmuştur,alenzinho değişikliği yapılırken biz 1.oyuncu değil ,2.oyuncumuzu sokmamız gerekirdi,
neyse geçmiş olsun fedarsyonun dediği oldu,besiktaşı yukarı çekti,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
takıma söz söylemesin kimse, özellikle ilk yarı beşiktaş top göremedi, hakem hatalarından kaybettikYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
Siz başka maçmı izlediniz. Penaltı olabilir ama %1000 olan golümüz verilmedi. İlk trafik polisi gördüğünüz yerde bir promil kontrolü yaptırın.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katiliyorum...
penalti dogru
kirmizi dogru
glowacki önceden itti ve egemenin dengesini bozdu...ilk basta bende yanlis gördüm ama az önce pozisyonu tekrar izledim ve karar dogruymus
Yorum
-
adamlar alıyor küme düşürmeyecekler ya onun icin olsa gerk nasıl olsa bu play off tamamen fenevbahce icin yapıldıgı icn nasıl olsa şampiyonlugu onlara vermek icin g.tünü yırtarlar bu senedeİlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arası çürük transferlere hazırlayın kendinizi benden sölemesi.Fener hasan ali kaldırım,alper potuk ve kim ojo ile anlaşmaya varmış,bi kaç isimle daha görüşüyorlarmışBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Yapma Adrian az süre alıyor ondan mı böyle. Maçların çoğunda 11 başladı.İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah aşkına kaç maçta 11 başladı ki adam?- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum