Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynen katiliyorum...
    penalti dogru
    kirmizi dogru
    glowacki önceden itti ve egemenin dengesini bozdu...ilk basta bende yanlis gördüm ama az önce pozisyonu tekrar izledim ve karar dogruymus
    baya incelemişsin, bizim gol nasıl faul! hangi gözle inceledin anlamadım!
    hilberte gösterilemeyen ilk pozisyondan daha ağır ikinci sarıdan kırmızıyı es geçmişsin!
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• barcelona yenildi biz neyi konusuyoruz ki aslanlar gibi oynadk adamlar 9 kişi savunma yapıp ileride 2 kişi ile birşeyler yapmaya calıstılar
      o kadar başka bi numara yok yani ha şu var sivas macı da zor geçer
      ama şu lille'yi bi yenelim bu forumda tolga kahraman burak gol makinesi falan ilan edilir yeterki yenelim o Lille'yi çıkalım gruptan ve 2 3 yeni trasnfer ile işi bitirelim takımda verim alamıyor hoca ve eldekiler kısıtlı bunları aştıktan sonra ligde duman attırırız ama metropol de lilleyi yenelim boşverin bu bjk nin havasıda söner haftaya
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• devre arası çürük transferlere hazırlayın kendinizi benden sölemesi.Fener hasan ali kaldırım,alper potuk ve kim ojo ile anlaşmaya varmış,bi kaç isimle daha görüşüyorlarmış
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• şenol güneş gibi bir teknik direktör dünkü çocuğun tuzağına düşmesi ilginç beraberliğe oynasak biz kazanırdık

Yorum

• bu aksam bence takim iyi oynadi sadece gol yollarinda etkisiz kaliyoruz
            sadece burak'a kalmis is
            ama yinede yeniden yapilanmaya giren bir takimdan bu futbolu görmek beni sevindiriyor
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel kardeşim senin zor gördüğün pozisyona yan hakem penaltı diye bayrak kaldırdı ayrıca maç içinde Egemen ceza sahası içinde Serkan ı reklam panolarına gönderdi.
              O bayrağı burakın eli için kaldırmasın
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Adrian'dan adam geçmesini bekliyorum, ortaları hiç iyi değil doğru düzgün bir kanat akını yapamıyor, göbekten delemiyor, forveti topla buluşturamıyor, şutları da iyi sayılmaz ee ne kaldı geriye ? Bu saydıklarımı nadiren yapıyor olabilir birkaç spesifik örnek çıkar ama öyle olsa ne işe yarar ? Adrian maç çözecek adam değil. Ben bunları Adrian başlığında yazınca daha hangi mevkide oynadığını bilmiyorsunuz diye eleştiri alıyorum.
                allah aşkına kaç maçta 11 başladı ki adam?

Yorum

• hikayeden penaltı verildi. Yoksa Şenol Hoca'lık bir durum yok bence. Halil'in yerine alacağı adamlar da büyük ihtimalle farklı olmayacaktı.
                  Yalnız burada da penaltı diyenler var bence alakası yok. Bizim golde de bence faul yok. İbrahim toramanın elle pozisyonu göremedim. ama oradan penaltı olmayabilir. Bİr de Burak'ın ofsayt diye kesilen pozisyonu var karşı karşıya ofsayt değil. Bence hakem faciası ama her zamanki gibi görmezlikten geliniyor.

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya inanın kafayı yiycem,bjk nın penaltısına nasıl penaltı değil dersiniz ya...yüzde 1 trilyon net penaltı,azıcık objektif olalım
                    20 kere izledim,gayet de objektifim.Neresi penaltı o pozisyonun...Ne müdahele gördün de yüzde 1 trilyon penaltı diyorsun merak ettim...

Yorum

• Tebrikler Aslanlar helal olsun hepinize
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu aksam bence takim iyi oynadi sadece gol yollarinda etkisiz kaliyoruz
                        sadece burak'a kalmis is
                        ama yinede yeniden yapilanmaya giren bir takimdan bu futbolu görmek beni sevindiriyor
                        aynen öyle ben yendiğimiz maçlarda bile bu kadar iyi oynamadık.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alkışlıyorum bu yorumu.

Bügün en az 10 pozisyonda içerde adam yok diye orta yapmadık. Burak kanatlara gelip top istiyor. Ters kanattaki adam nerede belli değil, Alan zaten yok piyasada...

Orta kessek de birşey değişmezdi bence...
                          İşte bunun için Brozek i kazanmak gerek yoksa Burak'ın gözünün içine bakar dururuz. Brozek'e bakıyom adam hiç bir milli maçı boş geçmiyor. Bize geliyor, bizde gol atamıyor mücadele edemiyor. Benim fikrim bu adam takımda daha fazla zaman alarak gerekirse 90 dakika tahammül etmek ve adamı kazanmak gerek. Tek hava hakimiyeti olan adamımız Brozek.

Yorum

• Bjk bizi anca hakemle yenebilirdi, oyle oldu.
                            Biz bu ligin en iyi takimiyiz.

Simdi Sivas maci kadrosunu yaziyorum.

----------------------Onur----------------------

Baris------Aykut------------Mustafa------Ferhat

Volkan-----Sezer------------Sapara--------Piotr
                            -------------------Henrique----------------------
                            ---------------------Pawel------------------------

Yorum

• Yorumlara bakıyorum herkes oyuncuları eleştiriyor bir kere bu maçta o yorgunluğa rağmen çok iyiydi, belki çok iyi değildik ama kötüde değildik ve bu maç bizim hakkımızdı, burda sadece ben iki kişi bu maçı kaybetmmemizin nednenidir diye düşünüyorum 1.si hakem Fırat Aydınus denen katil sen ne biçin hakemsin ya te kelimeyle şerefsizsin olmayan pozisyonda penaltı ve kırmızı kart ve verilmeyen %1000 lik golü kendisine iade ediyorum 2.ci sorumlu da Şenol hoca takım yorgun belli ve 2.yarı değişiklik için çok bekledi serkan halil alan gezindi hocada bizimle beraber seyretti. Volkan şu takımda direk oynayacak bir futbolcu adrian ve volkan değşikliği erken yapılsaydı sonuç daha farklı olabilirdi, bir sözümde Burak'a artık kendini toplasa iyi olacak çok kendine oynamaya başladı
                              En son yılmaz08 tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 22:02.

Yorum

• Ek olarak maalesef bjk nin hocası taktik olarak Şenol hocayı yendi..
                                Bizi oynatmayarak ve hızlı kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Genel olarak zaten Holoskoyla- Pektemek'i tam 70 te oyuna alınca 70 ten sonra oyundan düşeceğimizi tahmin ederek ilk 70 dk kilitledi oyunu.

Penaltı olmasa maç 0-0 biterdi ve bjk zaten beraberliğe de üzülmezdi.
                                Daha çok şutu olan da pozisyonu olan da onlarsa taktiksel olarak ters bir şeyler vardı ama ancak biz oyuncu değişikliklerini maalesef geç yaptık..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X