Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar..Maç kaybettik,üzgünüz tamam ama yazarken daha dikkatli davranın..Hiç kimse sizin küfürlerinizi,hakaretlerinizi okumak zorunda değil..Biraz daha sakin..

Yorum

• Ulan bu Quaresma gibi topçular da bütün sene yatıp bizim maçlarda coşar ona üzülüyorum. Eskiden Bobo vardı, Guiza vardı daha çok örneği var ama aklıma gelmedi şimdi..
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• yonetim aman konussursun hakemler hakkinda kulislere devam azizi kurtariiiiiiiiiin
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nerde ele vuruyo kardeşim,benmi yanlış gördüm,hem vursa bile penaltı değil,çarpma,,

o yüzden yaşına veriyorum
          Bende senin beyin yaşına veriyorum. Havada el nasıl çarpma oluyor. Olum ne ayaksın sen ya.

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hakkaten kanatlara indikleri zaman pozisyon bitmiş oluyor ...
            Yahu top kanatlara iniyor mesela Halile. Adam içeri bakıyor ceza sahası bomboş..
            Ondan sonra geriye dönüyor al gülüm ver gülüm..
            Yani kafa vuracak birilerinin olması lazım içeride.
            Hiç kanat organizasyonumuz yok olsa da kafa vurabilecek biri yok.

İşte Vittek burada çok lazım olurdu..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nerde ele vuruyo kardeşim,benmi yanlış gördüm,hem vursa bile penaltı değil,çarpma,,

o yüzden yaşına veriyorum
              Öyle şey olur mu canım. Eline vurmasa tam tersine dönen Burak'ın önüne düşecek top, kaleciyle karşı karşıya...
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Bence Adrian'dan önce daha büyük bir kazık var...Hani şu her maçta 15678413 kez topla buluşup hepsini ezen...

Yorum

• Erman , gökmen , ziya hepsi %100 penaltı ve kırmızı kart dedi yazıklar olsun be !!!!!
                  İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tolga bugun bikac top cikardi ama 3 here top sektirdi ucuncu gol oldu bi kaleci bukadar top sektirmemeli
                    Ücüncü golde sektirmesi normal disi birseymi? O topu hic bir kaleci tutamazdi.
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yenilmemizdeki en büyük etken YORGUNLUK. Bizden sonra en çok maç yapan takım bck. Yanlış hatırlamıyorsam da aramızda da 7 maç fark var. bck de bunu hesaplayarak oynadı. Şu ana kadar bu duruma da tek ses çıkartan Şenol hoca oldu. Başkan ve yöneticiler şu haksız rekabet ortamına karşı çıkıp seslerini yükselteceklerine goygoyculuk yapıyorlar. En çok ta buna sinir oluyorum.
                      mu mactan beraber yorgunluk mazeret olarak kulanilamaz.. baksana senol günes 85de iki oyuncu degistiriyor..demekki sahadakiler onun gözünde hala yüksek performansda oynuyor
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• takımımız iyiye gidyor, kaliteli 2 oyuncu yeter.

Yorum

• Kaybettik ve çok üzgünüm.Ama ne olursa olsun oyuncularımıza hakaret edilmesi çok büyük bir ayıptır.Hele Şenol hocaya...Herkes kendine gelsin lütfen.Lille'i yenerse şampiyonlar liginde gruptan çıkacak bir takım bu.Eleştirirken bunları gözönüne alalım.Son derece defansif bir takımla oynadık.Olmadı ...Penaltı tartışılır.Sayılmayan golümüz var.Oradaki faul tartışılır.En ufak bir olumsuzluk olduğunda ağzımıza geleni söylüyoruz.Hep destek tam destek.
                          En son highlander tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 21:46.
                          Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                          Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                          Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Adrian'dan önce daha büyük bir kazık var...Hani şu her maçta 15678413 kez topla buluşup hepsini ezen...
                            Haydi sor sor

Henrique olabilir mi..

Ya çok heyecan yapıyor ya da bölgesinde oynamıyor.
                            Var bir sorun sakatlığı geçeli çok oldu çünkü.

Yorum

• İ.Toraman maçtan sonra kendisi el olduğunu ama elinin bitişik olduğunu söyledi.
                              O paraşüt gibi el Bitişikmiş.
                              Ama Tvler Penaltı Yok diyecekler.
                              Lig TV 8-1-1 oynayan BJK için Süper diye yorumlar yapıyor.
                              Ziya Doğandan Özür Diliyorum O yine 7-2-1 oynuyordu
                              Şenol Güneş Değişiklik yapmakta Özelle Halili Çıkartmakta geç kaldı VS vs Bende aynı şeyi düşünüyorum ama Bu akşam Kimi alırsan al
                              BJK nın Ziya Doğan sistemindeki Futbolu Yenmemiz Çok zordu.
                              Bu akşam Fenerasyonun Hakem Diye Gönderdiği Bu şerefsiz Hakem müsvettesini geçmek çok zordu
                              1-Bana Göre Bizim penaltı ve Kırmızı kart Haksız.Celutska nın ayağı açık değildiki Mustafaya Müdahale etsin Bence BJK lı Kendisi takıldı Hakem çok basit penaltı çaldı
                              2-Hilbert Burağın Üstüne düdükten sonra Top attı sarı kart görmedi.maçta sarı kart gördü Ondan sonra en az 2 kez sarı kartı es geçildi.
                              3-Penaltımız verilmedi Paraşüt gibi açık el Omuz Hizasının üstünde el her yerde penaltıdır.
                              4-Golümüz nizami goldü verilmedi.
                              Şimdi Bu maçta neyi tartışacağız.
                              Fenerasyonun Uydurduğu Mahkemeye verilecek Bir Şikayet dilekçesi ile iptal edilecek Ligde Biz Şikecileri kurtarmak için uğraşan Başkanımız varken neyi tatışıyoruz.
                              BJK nım Küme Düşecek olması dolayısıyla 3-0 hükmen kazanacağımız bir maçta
                              Biz Adrianı Tartışalım Halen Gol Krallığında 10 maçta 13 gol atan Burakı tartışalım
                              Şenol Güneş Hoca değil bile diyelim.
                              Ondan sonra biz niye böyleyiz.
                              Yapılması gereken Trabzonspor derhal adam gibi Kendi Haklarını Koruyan Şikeden Dolayı hala verilmeyen haklarını alacak Saçma sapan PLAY OFU iptal ettirecek.Sahada Haklarımızı Yiyen Hakemlere karşı Fenerin Teknik direktörü kadar hakkını Koruyacak bir yönetime derhal kavuşturulmalıdır.
                              Gerisi laftan ibarettir.
                              Bu ara Unuttum Hakem denilen şerefsiz İlk devre Biterken ani atağa çıkacakken Maçı Hiç Uzatmadan BİTİRDİ en önemli poizsyonlardan birisi idi
                              En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 21:54.
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Macta nekadar hakem hatası olursa olsun, aynayada bakmak lazım.
                                Tolga bugün neden cok top sektirdi,halil neden oyundan erken alinmadi.kanatlar etkisiz iken volkan neden bukadar gec oyuna girdi.burak neden katan kramponlari degistirmedi.taraftar neden hakemi etki altina alamadi...
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X