Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yine mi basladin sen, takim yenilmeye dursun cenen durmuyor. Sen Burak'in forvet olmasinin 100'de biri kadar taraftar ol once...
    siz burda çekirdek çitleyip kola içerken ben maçta bağırıyordum,

boş boş konuşun sadece,

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adrian maalesef 5 küsür milyon euroluk futbolvcu değil.
      Bunu zaten herkes biliyor.

Jaja jaja jaja...
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• burak her hafta gol atarken süperdi c.ronaldoyala messi ile karşılaştıranlarınız vardı inter ve lille maçlarında iyi oynayıp puan aldığımızda şenol hoca büyük hocaydı bi maçta ne değişti.Trabzonun futbol kültürü değişime uğruyor son senelerde taraftarımızı anlamıyorum.Bu maçın tek açıklaması fırat aydunuz bu maçı katletmiştir o kadar!!!

Yorum

• Elimizde tek kanat oyuncusu 85'de giriyor oyuna..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu macta tek bir suclu var isim vermiyorum herkes biliyor

Yorum

• Çalım yeme konusunda birinciyiz herhalde ligde. Bu kadar kolay yenmez ya. Adamlar kabak gibi bomboş geliyor geçiyor ve vuruyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Evet Adrian, girdikten sonra niye 11 besiktasliyi calimlayip topu havaya kaldirip rövesata gol atmadin??!?! 5 Milyonluk adam en azindan bunu yapar beeee... Kala kala simdi Adrian'i elesiriyoruz. En azindan Burak'i 100% pozisyona soktu.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Takımı eleştirmenin gereği yok, iyi oynadık defansımız kötü kabul ama bu nasıl bir hakemdir anlamak güç. Sezon sonuna kadar dinlendirilsin art niyetli maç yönetmiştir.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• buraka niye saldiriyonuzki adami 3 kisi tutuyo bosta olan digerlerinesaldirin
                    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• girey yine bir hatasi pahaliya patladi geri verirken kaptiran oydu ama ne yazik bu oyuncunun alternatifi yok. forvetin de alternativi yok henrique nasil golcu 2 jun olma yolunda adriana 5 milyon zaten menajere tebrik etmek gerekir
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

boş boş konuşun sadece,
                        ne yiyip ne ictigimi ne biliyorsun bacaksiz... Senden daha bos konusani da yok bu forumda.

Yorum

• Haftanın FutbolcusU : Fırat aydınus

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

boş boş konuşun sadece,
                            Bizim futbolculara bağırıyorsundur .Senden o beklenir .Burak'ı ıslıklayanlardansındır.Şenol Güneş'e küfür edenlerdensindir .Git git maçlara değişiklik olur.Stres atarsın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Celustka cezaliysa sivas macinda serkan sag bekte oynamali.
                              Ozaman da Volkan Sen oynamazsa Maci izlemem.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Takımı eleştirilecek gün değil, bence gayet güzel oynadık...Bugün konuşulması gereken hakemdir ama tvye bakıyorumda acaip bir sekilde bjkyi yalıyorlar, henüz ağızlarına birkez hakem kelimesini almadılar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X