İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
neden burak topu önüne almaya çalışıyor ama toroman'ın kolu tyopun yönünü değiştiriyor yan hakem ısrarla bayrak kaldırıyor ama fırat kendi borusunu öttürüyor[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
-
Yine mi basladin sen, takim yenilmeye dursun cenen durmuyor. Sen Burak'in forvet olmasinin 100'de biri kadar taraftar ol once...İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakeme kızıyoruz , tamam kötüydü hakkımızı yedi ama,
eğer karşı karşıya hemde 2 pozisyon kaçırıyosan, bizdede sorun var demektir.
hele o burağın kaçırdığı . sen nasıl forvetsin ya ?
Yorum
-
Quaresmayı öldürmeleri gerek o zaman.Ya futbol bu .Attığı zaman sevinmesini biliyorsun o pozisyonlara .İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle89 da tekmi kaldı ? ya o nasıl kaçar
forması garanti diye, ukala ukala oynuyor , siz tek kalıyor diye kandırın kendinizi.
He futboldan anlamadığını öğrenmiş oldum .Böyle devam !
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Takımın en dirisi, takımın en yaşlısı olan Zokora'ydı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
5 Milyon Euroyu birak Adriani Transfer etmek mi istersin Lahmacun falan mi istersin diye sorsaniz tercihim belli.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian maalesef 5 küsür milyon euroluk futbolvcu değil.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Halil ve Serkan ile kanatlardan atak yapamıyoruz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Hala patlama yapacak olan değil mi oİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian maalesef 5 küsür milyon euroluk futbolvcu değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum