İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Aynen bende takımı beğenmiştim maçın başlarında ama ikinci yarı tökezlemeye başladık.İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilla pozisyon olması icin kaleci ile karsı karsıyamı kalınması gerekir ayrıca, mesela halılın karambolu halılın kafa ile indirmek yerine kaleye vurmayı tercih etmemesi, son hamle ile kesilen final pasları,, ben takımı begendim,, bu macı alacaktık halem macı katletmese idi...
İleride çok beceriksizdik araya top kaçıramadık hiç bu birazda halilin yaratıcı olmayışı ve gelen topları öldürmesiyle alakalı...HAMİ_41
Yorum
-
Neyse genede sakin olmakta fayda var..
Hem ş.liginde hemde ligde iyi durumdayız şu ana kadar..
Bu maçtada iyi oynadığımızı düşünüyorum atılan net bir gol verilmeyen bir penaltı var skora göre yorum yapmayalım...
Sallayın bu satılmış şikeli ligi olmayan marka değerleriyle pofpofladıkları istanbul takımlarıyla mesut olsunlar..
Onurlu mücadelen için sağol Trabzonspor...
ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
tolga'ya laf atan 2 kere karsı karsıyayı unutmus sanırım biraz hava alsın pencereyi falan acıp kafaya o2 gitsin tolga burak'a laf atıyorsunuz ya adamlar göbekte 7kişi topa benim topum muamelesi yapıyorlar nasıl geçecen orayı jaja diye tutturanlar cıkar simdi o bile bi b.k yapamazdı az sonra jaja'yı arıyoruz yorumlarıda cıkarİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 tane karşı karşıya ?
Inter deplasmanından 3 puan ?
Çok yazık size, çok ayıp. Biri Burak satılsın diyor diğeri Tolga'yı protesto derdinde vay be ne hallere düştük alkış
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Derdiklerine imza atiyorum. Arti daha ne yapsinlar? Burak ilerde yanliz kaliyor, Henrique ile neden oynatilmaz, anlamiyorum.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 tane karşı karşıya ?
Inter deplasmanından 3 puan ?
Çok yazık size, çok ayıp. Biri Burak satılsın diyor diğeri Tolga'yı protesto derdinde vay be ne hallere düştük alkış
Yorum
-
yüzdeyüz doğru yorum...topu alan herkes illa burak a pas atacak...burak bırkasın böyle artizlikleri...Toramanla ikili mücadelede top kendi eline çarpıyor,penaltı diye bağırıyor,tribünleri geriyor...hoca Halil Altıntopu kanata hapsetti,burağın pozisyonunda hedef santrafor oynasa çok daha verimli olur....Alanzinho bu maç için çok kötüydü,hocamız değişikliği çok geç yaptı...yorumları okuyorum,şu forumda objektif adam sayısı ne kadar azmış arkadaş...Egemn kendini artiztik attı ama glowacki buz gibi de Egemeni itti,ayrıca bjk nın penaltısına faul yoktu diyenler,futbol izlemeyi bence bıraksınİlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşut çekilmeyecek yerde şut çekip çekilecek yerde de çekmiyorsan bir sorun vardır.
burak her pozisyonda el kol yapmayı bıraksın artık. Halil sırf bu yüzden olmayacak pozisyonlarda adama pas vermek için saçma sapan pas atıyor......
Yorum
-
geçen yıl umuta yaptığımızı bu yıl buraka yapmayalım, burak bugün de inter maçında da çok iyiydi sadece o bölgede en az 30 metre yakınında başka bir tsli yoktu, verkaça girmeye çalıştı ama halilin kendisinin de gol atmaya çalışması lazım her aldığını buraka vermeye çalışıyo belki hocanın taktiğidir ama bu olmaz halil oraları daha çok zorlamalı...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum