şenol hocam sonuna kadar destekçin olan biri olarak; şu değişiklikleri dünya alem ezberledi artık biraz farklı müdahale şart, serkanın dili dışarı çıktı dk 65lerde ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
kim yazmıstı hatırlamıyorum ama adamlar bizi uyutur m.denizli zamanında ki gibi 80 lerde atar falan gibisinden yazmıstı harbi öyle moralim cok bozuk
1 hafta keyifler düzelmz artık hakemde 2.yarı ne yaptıgını bilmez haldeydi ayrıca bu takıma yeterli diyenlere yazıklar olsn kac mactır burak'ı kitliyorlar ve elimiz kolumuz baglı ofsayt olmadan arkaya kacsada Yılmaz golcümüz gol atsın bekliyoruz ve artık ezberlediler sonuçta sıkıntı of ya of moralim nasıl bozuldu
ayrıca egemen ne annesiz miş ya vay anasınıBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Tolgayi herkes begeniyor degilmi? Sen Real Madridin Tolgayi gercekten istedigine bile inaniyorsundur hahahaİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'yı beğenmeyen tek insansın Türkiye'de arızalı olduğunun farkında mısın ?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
ben Takımı beğendim, Alanzinhonun kaleciyle karşı karsıya pozisyonu gol olsa bugün belkide bi hezimeti konusuyo olurduk, Penaltı bence alakasız,golde de egemen Süpermen oldugunu kanıtladı,resmen uçtu buz gibi golümüzü yedi egemen ve hakemler. Oyun iyiydi. Şans yanımızda değildi.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Kendini yalandan yere yere atmamasını bekliyoruz..İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemenden ne bekliyorsunuz? Son pozisyonda kafa ile kendi kalesine mi atsin? Az gercekci olun.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Kardeşim sonuna kadar haklısın..Kaleci dediğin topu sektirmeyecek.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden düzeltiyim.O Toplari Metin Aktas bile sektirmezdi.
Son Dakikada Quaresmaya müthis bir pas.
Pardon simdi farkettim

Yorum
-
iki hafta oldu hakemler bizi yemeye devam ediyor daha ne kadar surecek daha ne kadar susacagiz orda penalti varmi kirmizi varmi golumuazde faul varmi hilberte kirmizi yokmu????? lan bi gol atmadin Firat!!!!!!Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
valla maçı izlemedim kafam çokkkk ama çokk rahat..eminim ki şenol güneş gene yaptığı ve yapmadığı değişikliklerle takımın içine etmiştir. eminim tek forvet ısrarından vazgeçmemiş eminim alanzinhoya en az 65-70 daika sabretmiştir. ne diyim..allahtan avrupada iyi oynatıyorda sırıtmıyoruz..haydi hayırlısı...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Evet malesef hoca bu gece sınfta kaldı...........İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocam sonuna kadar destekçin olan biri olarak; şu değişiklikleri dünya alem ezberledi artık biraz farklı müdahale şart, serkanın dili dışarı çıktı dk 65lerde ...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum