İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
bir gol yiyecegimizi üstelik daha önce iki kez tolganin tutamayip sekdirdigi topdan nerdeyse belliydi. Gol atabilemeliydik daha önce. Oyuncu degisiklikleri gec ve yanlis oldu.
Hakem konusuna hic girmiyorum. Penalti penalti degildi, bizim gol goldü vermedi ya yapacak bir sey yok. Rahatlamisdir cok dogru mac yönettim diye."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Alanzinho'nun 14'te ve, Burak'in 89'daki pozisyonlari ?İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenesi komik abicim,adam doğruyu söylemiş,maçı izlemedin galiba,pozisyonun bile yok
Yorum
-
..ya hiç sorma arkadaş ya,bu maçın hakemle ne alakası var Allah aşkına...İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAkemle bu macin ne alakasi var. Buz gibi penalti ve kirmizi dogru bence. Son dk da da glo itti egemeni.
Bosverin simdi hakemi bence macta daha onemli seyler var.
senol hoca cl ile turkiye ligini ayni standartta ve ayni oyun sablonuyla oynatiyor.halil cl de tecrubesi ile faydali olabiliyor ama turkiye liginde kagni gibi alip topla gidene kadar 3 kisi yetisip basiyor. Alan bazi maclar parliyor ama bu macta 60 dk gezdi.gezmekle de kalmadi aldigi her topu kaybetti. 4-2-3-1 oynuyoruz ama kanatlarimiz serkan ve halil gibi birebirde adam gecemeyen adamlardan olusuyor. Bu sablonla burak'in onune atilan toplar haricinde gol sansimiz yok.hocanin cl de farkli birseyler denemesi lazim artik.
Bu sablonla oynayacaksak kesinlikle birebirde etkili ve suratli bir sol aciga ihtiyacimiz var. Sag acik konusuna elince turkiye'nin en yetenekli sag aciklarindan biri kadromuzda. Senol hocanin o u kazanmasi sart.
Hernekadar bu hafta lige ikinci girsek de, henuz bjk,gs ve fb ile oynamamistik. İlk derbide puansiziz.
Gelelim zokoro'ya; sana helal olsun. Ben cok uzun yillardir sahaya bu kadar yuregin koyan baska bir adam gormedim. Bravo......
Yorum
-
Ceza sahasına giren yok. En büyük problemimiz bu.
Burak her topu aldığında ya şut çekiyor, ya çalım atamıyor.(Alana verdiği pas harikaydı
) Daha da kötüsü kendisine pas atılmayınca arkadaşlarına kızıyor.
Penaltıdan önce Giray'ın çok kötü bir pas hatası vardı ne yazık ki...
Hocamız çok geç değişiklik yaptı ve ilerde çoğalamama sıkıntımız üzerinde çalışmalıyız ki bence Bu Serkan ve Alan ile olmaz...
Yorum
-
Murat biliyorum sadri beyefendinin de düzenin adamı olduğunu.O zaman istifa edecek.Yok öyle adam satıp kulüp yönetmek.Bu takıma sahip çıkmayacaksa istifa etsin...........İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit O da bu düzenin adamı. Ödleri .ıçına kaçmış gıkları çıkmaz boşuna heveslenme...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
fb 25İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alaka ya Manisa,Samsun,Belediye ye puan birak sonra Rakibine karsi yenil hala bu Macin telafisi var diyorsunuz.
gs 22
manisa 22
ibb 21
bjk 21
Trabzonspor 20
5 puan...
Firat Aydinus sayesinde tabii1
Yorum
-
alanzinho yu çıkarıp volkan ile ikinci devreye başlamalıydı hoca. 65 gibide halil-henrique değişikliği lazımdı. adrian kim ki bu maçta oyuna giriyor. adrian ın girip alanzinho nun çıkmasının hiçbir anlamı yok. alanzinho nun ölüsü adrian dan daha faydalı olur. adrian gibiler bu lig için futbolcu falan değil. tüm şerefsizliklere rağmen hoca gününde olsaydı yine rahat kazanırdık bu maçı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum