Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Söylenecek cok şey var Burak in üzerine cok oyun kuruyoruz Rakipler artık bunu çözdü henrique ve Volkan i takıma adapte etmemiz gerekiyor hafta ici şampiyonlar ligi macida oynadık yorgunlukta var olmadı yapacak bir şey yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Senol Hocamiz ne yazik ki bu maci verdi arkadaslar.Volkan ve Henrique cok gec girdi.Sapara gibi futbolcu hala hazir degil mi?Takimda o kadar futbolcu var hep ayni isimlerle mucadele ediyoruz.Mesela Volkan Sen gibi futbolcuyu macin basinda oynatamaz miydik.Gecen sezon Sivasspor macindan sonra Manisa macinda da ayni hatayi yapti.Simdi yine aynisini yapti.

Yorum

• Mustafa denizlinin bir tarafına sövdüreceğiniz şimdi...

Yorum

• lig tv deki yalamalar da bjk'nin hakkıydı diyor, ulan şerefsizler hakem penaltıyı vermese, bizimkini verse veya golümüzü verse veya son dakika Burakın şutu gol olsa ne olacaktı, tam skora göre yorum...
          Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• yenilmemek için çıkan beşiktaş'a yenildik
            hakem hakkında konuşmak istemiyorum terbiyemi bozarım, ben o şerefsizin bir tane düzgün maçımızı yönettiğini görmedim bunca yıldır.
            ama şenol hocama bir çift sözüm var
            "hocam bazen maçı izliyor musun yoksa hayaller alemine mi dalıyorsun anlamıyorum" göre göre bu kadar geç hamle yapmanın hiç bir izahatı yok, sana yakışmıyor.
            eğer hamle yapacağın adamlardan hiç bir beklentin yoksa "pes" diyorum, bu taraftara yazık...
            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nesi komik abicim,adam doğruyu söylemiş,maçı izlemedin galiba,pozisyonun bile yok
              Eyvallah Senol hoca'nin yanlisi olabilirde en azindan 1 puan hakkimizdi...
              1

Yorum

• Şenol hoca bu gece takımı kötü yönetti bu kabul.Kafası başka yerdeydi galiba.Yazık oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Sinirleniyoruz evet. Sanmayın ki sizden daha az sinirliyim! Lakin bedduanın da sınır var. Abartmayın!
                  "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• tek suçlu halem yoksa süper oynadık. gerizekalı mantığı

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
                      fırat aydınusun ölmüş nenesine dedesine kundaktaki bebeğine taaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                      yavaşşşş.... hocam sakin ol yaa.. bu a.q ligi yüzünden böyle küfürler etmeye böyle günaha girmeye gerek yok.. hakkımızı yediler allaha havale edelim böylelerini
                      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Bizim sayilmayan gol nizami miydi?
                        O sinir aninda bir b.k göremedimde......
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık bu yönetim ya çıkacak konuşacak ya da istifa edecek.Başka yolu yoooook........
                          bu ne demek ?
                          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• senol gunes macın ıcıne sıctı kım ne derse desın adam gelmıs ınter macında ızlemıs senı hala aynı taktık aynı topcular zokara gıdıyo anlatıyo senol gunes e orta gobekden olmaz dıye bır kanat adamı almıyo sonra golu yıyo 2 degısıklık yalandan top cevırmeye 3 puan vermıyolar ayrıca burak yılmaz papaz olmaya baslamıs bu cok tehlıkelı

Yorum

• bu fenerasyonun şerefsizliklerini yüzlerine vurmayan yönetim de kabahat, bu saatten sonra susan yönetim ..

Yorum

• fırat güle güle katletti bizi
                                bjk bu maçı aldı ama
                                bu kafayla ancak iteleyerek playoffa kalırlar
                                sıradan bir anadolu takımı taktiği ile oynadı
                                bizim takımda eleştirecek fazla bir şey yok
                                şenol hoca halili daha önce çıkarmalıydı
                                burak da böyle defans yapan takımlara karşı biraz daha hareketli oynamalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X