Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk yari allah-allah-allah ikinci yari foss zaten takim yorgun yap bi 4-5-1 sakin oyna nedir yani kendini barselonami sandin senol hoca

volkan henrique sizide bu takima alanin:::

Yorum

• egemen de tam onun bunun cocuguymus. burda ona sahip cikanlar varya, of anam offf...
      ligin icine si.tilar yemin ediyorum.
      bu sene GAYse Sikebahce ve Eziktas hakemlerin yardimiyla besleniyor. yok böyle ülke, yok böyle lig, yok böyle ahlaksizlikkk serefsizlikk
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gol kurtarınca ne diyorsun kardeşim..Biraz sakin ol lütfen..
        O Topu bora bile oraya sektirmezdi.Her Topu sektiriyor ya bukadar da olmaz Kaleye ONUR gecmeli.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Egemen her pozisyonda yere uçtu ve her defasında faul çaldı hakem...............
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• yapacak bır sey yok arkadslar herıf yatırdı takımı defansa kapandı.. ıstedıgı bır puandı 3 puan aldı. Para adamı ne oynatıyormus bee egemen ölümüne oynadı
            Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Hak eden kazandı. Yalnız sonda verilmeyen pozisyon goldü faul filan yoktu. Yani 1-1 bitmesi lazımdı maçın.

Benim kızdığım götü boklu carvalhal her hamlesini doğru yaparken bizim şenol hocanın saha kenarında uyumasıydı. Bu maçı kim verdi dersek 1 numarada şenol hoca vardır. Yürüyen halili çıkarmamak için 85dakika bekledi. Burak ın dokunulmazlığı olduğuna artık inanıyorum artık ona verilen topları bile almak istemiyor. Onun yerinde sahada ben olsam daha fazlasını bile yapardım.

Yorum

• Takım yorgun olmasa idi cok rahat kazanacağımız maçtı.

Ama insan ister istemez sinirleniyor Beşiktaş hak etmedi bence. Helede 3 puanı.
                "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• bu maçta hiçbir varlık gösteremeyen alanzinho yerine ikinci yarıya volkan ile başlasaydı hoca maç 70e kadar 2-0 olurdu. alanzinho yu çıkarıp yerine ondan daha kötü oyuncu olan adrian'ı sokara maçı zora soktu hoca. buna reğmen bu maçı alırdık ama şerefsiz hakem önce penaltı bile olmayan pozisyonda penaltı ve kırmızı verdi sonrada buz gibi golumüzü yedi. yazıklar olsun

Yorum

• Hadi şimdi tribündeki bjkli arkadaşlarla kutlasın centilmen tarftarımız bu galibiyeti..

Egemende ne güzel uçtu öyle oscarlık performans helal olsun...
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• jimnastik klübünü bu yarışta tutmak için her şeyi yapıyorlar sadece jimnastiği değil tüm bizans takımlarını ilk dörte sokacaklar neden ? sokamazlarsa playoffta para kazanamayacaklar ..... yemişim bu ligi her sene avrupa ya gidelim yeter tez zamanda oğlunuz kızınız can versin şikeci köpekler ...
                      En son Ugur Kursad tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 20:58.
                      RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ziya şengül penaltı değil gol buz gibi golllll dedi

Pozisyonlari izleyen herkes ayni yorumu yapacak..Penalti pozisyonunda hakemin yerine bakin..

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          giray denen dangoz'un bu takımda işi yok !
                          Seni Stopere koyalim

Yorum

• Sekistasli Firay Aydinus bunu zaten biliyorduk da Insan bukadar mi belli eder.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tribündeki taraftarlara bakıyorum
                              birde forumdakilere..
                              bi taraf çekirdek çitlerken, diğer taraf bomboş konuşuyor..

Bu ülkenin en rezil taraftar topluluğu bizleriz. Buna inanıyorum..
                              neyi bomboş konuşuyor biraz açar mısın???
                              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Digiturkwebt zaten bozuk sinirimi daha çok bozuttu

E aptal ordusu site çöktümü altarnetif yaratamıyacak kadar şeref yoksunumusuz.İt herifler 100 tl yi sizin lanet olası siteniz çöksün diye mi verdim
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X