Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• egemen tam bir şerefsizsin hemde PROFESYONEL Şerefisz
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Attigimiz golde ne vardi? Itme, gotme, germe, cekme bir sey gorern varsa izah edebilir mi? Bir takimin hakki boyle gule gule yenir mi? Liginin de, federasyonunun da, yalaka istanbul basininin da, oldursen biraraya gelemiyecek ama azizi kurtarmak olunca is geceli gunduzlu calisan iktidari-muhalefiyle siyasilerinin de........................................................
      "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
      http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• $enol Hoca'ya da cok kiziyorum...yahu elinde güclü silahlarin var takim 55'den sonra tempoyu dü$ürmü$ yorulmalar ba$ladi haaala degi$iklik yok!!!! Kac mactir bu hep böyle....Penalti oluyor golü yiyoz haala degi$iklik yok!!!!
        Cildiracam anasini satim yaa....Hakem falan filan onlari gectim en büyük suc hocada bu macta...sen yorulmu$ oyuncularini almazsan böyle olur sonu....
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk penaltıyı verdin tamam haklısın d,yelim yan hakeminin penaltı gösterdiği pozisyonu neden vermiyorsun. 4 dakika uzatmanın 2 dakikası Cenk'te bitti sen nasıl 94 te maçı bitiriyorsun kusura bakma ama bunları yapıyorsan küfürü hakediyorsun.

Yorum

• Allah bin türlü belanı versin Fırat Aydınus.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fırat aydunus iğrenç bir suratın var insan değilsin ama ne olduğunda belli değil
              bensöyliim hocam sokak köpeği ne benziyor

Yorum

• Egemen ortaya üçlü çektir tayfaya (!)

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• hakem golü yedi

Yorum

• Tribündeki taraftarlara bakıyorum
                    birde forumdakilere..
                    bi taraf çekirdek çitlerken, diğer taraf bomboş konuşuyor..

Bu ülkenin en rezil taraftar topluluğu bizleriz. Buna inanıyorum..

Yorum

• Maci öldüren jimnastike bir de firat aydinus dan hediyeler. Yaziklar olsun size be..
                      Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• giray gibi salak bir futbolcu olamaz...penalti hep onunu yüzünden oldu...aptal gibi topu rakipe verde ...aptal aptal top cikariyor...
                        ve burak ..ne oldu ona yahu...nedir bu is simdi..son dakika ve yapdigi is bakkin...tam aptalca is ...topu kaleciye vuruyor olamaz

Yorum

• iyi onamayacaksin iste akilli oynayacaksin.
                          bjk anadolu takimi gibi oynuyor dyenler! oynadi da ne oldu rakibine 6 puan verdin iste
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• 2 penalti - 1 gol - bjkye sayisiz kart verilmedi... Baslarimlan sizin liginize!!!

Yorum

• böyle hakemlerin ak.böyle penaltının ak.böyle iptal edilen golün ak.böyle federasyonun ak.fırat aydınusun taa ak.göz göre göre bi takım bu kadar doğranırmı yaa.
                              Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Evet bu akşam 2 tane hırsız tanıdı dünya; aman ne diyorum ben; onların ki hırsızlık değil ödünç alma, aslansın egemen ne artistmişsin sen, helal pektemek ne güzel atladı dimi bir adamı itersen öyle atlar çekersen değil, Tebrikler aydınus süper dahi carvalhal, Aferin tff geçen hafta yazdımmı bilmiyorum ama fener berabere kalır, bjk kazandırtılır, gs zaten kazanır diye, ZAVALLILAR, Bu bjknin galibiyeti Meclise gönderiyoruzzzz, Bakın tohumlarınız büyüdü AĞAÇ oldu, bu akşamda ODUN oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X