Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben topu kaptırdıktan sonra sadece bakmasına, her zaman topu istemesine kızıyorum. Fazla büyük görüyor gibi kendini takım içinde. O kadar uzaktan şut vurmanın manası nedir?
    O son dönemde hepimizin dikkatini çekiyor. Kendi insiyatifi mi yoksa hoca mı kendini fazla yorma diyor bilemiyoruz. Geçen sene maç boyunca Umut'la birlikte rakip savunmada pres yapan Burak yok artık...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Solda Ozan İpek veya Olcan olsaydı.

Şimdi rahat rahat maç izliyorduk ..
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Volkan ve Adrian girmeli ama kim çıkmalı bilmiyorum. Colman kötü oynuyor ama attığı bir topla maçı kazandırabilir. Alanzinho etkisiz kaldı bugün belki o çıkabilir.

Yorum

• bu taraftarada laf soylenirse artık. 1 dk susmadılar daha ne yapmaları gerekiyo.
          artık bu takıntıyı bırakalım. iyi oynuyoruz ama araya adam kaçırmadan bu defansı zor aşarız.
          hadi Trabzonum çıldırt biziii
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Burak gole olduğu kadar gol pasına da konsantre olabilse bu yıl hem gol hem de asist kralı olabilirdi.

Yorum

• 4-5 tane çok boş pozisyon yakalayabilirdik yanlış tercihlerde bulundu Colman bir kaç kez.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bjk bize karsı hep boyle oynuyor 10 kisi defans arada komutadan atabilirsen bı tane at taktikleri bu

Yorum

• arkadaşlar özelden yardım bekliyorum
                  Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• burakta bi sorun yok adam 3 kişinin arasında ne yapacak.messi bile dünkü getafe defansında eridi gitti.buraka arkadan destek vermemiz lazım.adrian henri volakn gibi değişiklikler canlılık getirebilir takıma.ben Alan taraftarıyım ama bu kadar kapalı defanslara karşı çok başarılı olamıyor değişikliğe gidilmesi lazım gibi

Yorum

• Güzel futbol, serkanı iki maçtır iyi buluyorum daha da iyi olacaktır.
                      Tek beğenmediğim şey burağın önündeki topa dahi koşmak istememesi. Onun dışında takım iyi.

Yorum

• Beşiktaş'ı yeneceğiz Allah'ın izniyle. Daha üstün oynayan taraf biziz, biraz daha fazla gol pozisyonuna girdik mi gol gelir.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Besiktas ikinci yari ofansif oynarsa kimse sasirmasin.
                          Halil veya Serkan cikip Volkan girmesi lazim diyecegim ama Halil gercekten geriye düsüp defansa yardim ediyor. Aslinda ikinci yari böyle girip 10-15 dakika sonra degissek daha iyi olur.
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Ernst bu adamın hastasıyım bir adam hiç mi yaşlanmaz...Keşke bizde olsaydı...
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben topu kaptırdıktan sonra sadece bakmasına, her zaman topu istemesine kızıyorum. Fazla büyük görüyor gibi kendini takım içinde. O kadar uzaktan şut vurmanın manası nedir?
                              Kesinlikle haklısın.
                              Top illa ayağına gelecek...

Yorum

• özelden yardım bekliyorum
                                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X