Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maça az bir zaman kaldı ama futbol dışında herşey konuşuluyor...

Ne yapıp edip gereksiz olayları gündemimize taşımayı becerebiliyoruz..

Bir yasak konulmuş ve yapmacık davranışlarla göz boyama hareketleri içine giriyor bizim taraftarımız...

Kimse vurun kırında demiyor ama maçlarında burası leş gibi hamsi kokuyor diyerek akılları sıra küçük görmeye çalışan aşşağılık tavırlara girenlerlede can ciğer kuzu sarması olmayın..
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• "Hırsızlara, arsızlara karşı baş kaldıramayan 'taraftar' bula bula federasyonun deplasman yasağına mı baş kaldırmış. Çalınan şampiyonluğumuz var ilk baştan buna birazcık olsun baş kaldırsınlar da sonra ötekilerine sıra gelir. Dümen suyuna girmekle, maşa olmakla, piyon olmakla TARAFTAR değil maskara olunur."
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• ''Bjk taraftari Stada geldi, Trabzonsporlu taraftarlara birlikte maca giriyorlar..''

- Fırat Günayer -

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ''Bjk taraftari Stada geldi, Trabzonsporlu taraftarlara birlikte maca giriyorlar..''

- Fırat Günayer -
          Insallah Federasyon bize en agir Cezayi verir veya Sahamizi kapatir.
          Tff Deplasman Takimin Taraftari alinmayacak diyorsa alinmayacak yahu.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• trabzonlu gençleri akıllı sanırdım,

Yorum

• Cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşelidir...Umarım sıkıntı olmaz..
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Feyste arkadaşıma yazdığım mesajı aynen buraya eklemek istiyorum.

"...Tamamen göz boyama, şov amaçlı, ete süte dokunmadan, erklerin damarına basmadan, kıyı kıyı ve de en önemlisi çok samimiyetsiz bir şov bu.

... Allah aşkına söyle kardeşim senin için rahat mı? Senin de boğazında bir şeyler düğümlenmiş değil mi? Her fırsatta buradan güç odaklarına karşı isyanını, başkaldırını belirtmiyor musun? Peki şu taraftar olarak geçinen yeri geldi mi sırtına ampullu (ben de AKP'ye verdim) formayı geçiren yeri geldi mi takımının misyonuna ihanet edercesine oligarklara karşı sessiz kalan, boyun eğmiş ve bu düzenin dümen suyuna girmiş 'taraftar' ın tüm olanlara karşın şu şovundan rahatsız omuyor musun?"
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

''Bjk taraftari Stada geldi, Trabzonsporlu taraftarlara birlikte maca giriyorlar..''

- Fırat Günayer -
                  inşallah şöyle 4 tane falan atarız burak hattrick falan yaparda görelim o kargaları deve kuşu gibi 22bin kişinin icinde kafalarını kuma gömme misali olurlar inşallah
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

- Fırat Günayer -
                    önce besleyelim sonra fesleyelim

Yorum

• Her şey bir kenara çok merak ediyorum gol atınca ne olacak maç içinde?.. Hadi onu da geçtim TG bağırmayacak mı ayıp olmasın diye misafirlerine destek vermeyecek mi takıma?

Yorum

• Kendi kendimize gol atıyoruz Trabzonda Trabzonsporun formasından başka forma giyilmez efsanesi bitmiştir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Asıl sorun Fener seyircisiyleyse,Organizasyonu yapanların Kadıköyde bu organizasyonu yapması anlamlı olurdu.....Gerisi ucuz kahramanlık..
                          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• http://twitter.com/#!/firatgunayer/s...426624/photo/1 çok itici fotoğraf

Yorum

• Her türlü yanlış ve gereksiz bir hareket yaptı tg.
                              Reklam da reklam...

Yorum

• O fındıkçı denen rezil herif peşine taktığı liselilerlen birlikte kendini Trabzonsporun sahibi zannediyor,bedava kombine almayı,bedava ürün almayı kendince Trabzonsporluluk zanneden bu zihniyeti ve onlara destek veren kişilerin yüce Allahtan bela bulmasını diliyorum ve onları Allaha havale ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X