TG yi cok severdim ama bugunde sonra benim icin bitmistir
Bu cümle bizim taraftarımızın genel yapısını özetliyor..Kendi içimizde bakış açımız hep bu yönde..Yönetim,hoca,futbolcu,taraftar herşeyi yüzde yüz doğru yapacak yoksa bir yanlışta sileriz.Tıpkı daha önce bu forumda övgüler dizilen GG 'nin bir olayla yerden yere vurulduğu gibi şimdi de geçen yılın gözdesi TG ve "jan başkan" tu kaka oldu..
Tg adlı grup neden hep aykırı olmaya çalışıyor senelerdir anlamıyorum...
Mesela en yakın tarihten itibaren örnek vereyim.Geçenki İnter maçı tüm stad top İnter'deyken yuhalıyor Tg de onlara inat daha fazla tezahürat yapıyor ve bu her maç böyle oluyor ben hiç bir zaman tüm stadla aynı anda yuhaladıklarını ya da ıslıkladırklarını görmedim.Madem sen taraftarla aynı şeyi yapmayacaksın o zaman kusura bakma da kimse sen bağırırken senle bağırmıyo diye de isyan edemezsin.Ardından bir başka olaysa tüm şehir takımın şampiyonluğunu kaybettiği bu yıl hüzün içerisindeyken başbakana tepki verecek iken sanki tüm Trabzon'a inat olsun diye gittiler başbakanı karşıladılar ve çeşitli tezahüratlar yaptılar. Enteresan insanlarsınız Mehmet Fındıkçı ve grubu...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Trabzonlu gençleri kınıyorum.Birilerine yaranmak için kendilerini yormasınlar.Siz büyük Trabzonspor takımının taraftarı olamazsınız........
İstanbuldaki maçlarda yıllaaaaaaaaaarca 'Burası leş gibi Hamsi kokuyor' diye bağıran bu bizanslılar değilmiydi.Hiçmi saygınız yok TS taraftarına...
En son hodlu tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 17:27.
Yorum