Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bırakın egemeni bende kızgınım ama selçuka olduğum kadar değil.kendi işimize bakalım zaten eminim o da çok pişmandır.bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.bugün selçuk lu gaysenin düştüğü acizliği görmedinizmi.çok uyumlu olmuş yeni takımıyla sanırım bu sezon çirkeflikte şikebahçeyi geçecekler
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ..şehrimiz 16.000 üniversitelinin yaşadığı bi şehir,bjk taraftarı öğrenciler vs karşılamış ne var yani...Bursa ya gidiyoruz,bizi de yığınla Ts li karşılıyor...o zaman Bursalıların da bize kafa atma hakkı mı oluyor yani
      Bir kerede cümlenin tamamını iyi anlayıp öyle yorumlasak nolur,çok mu şey kaybederiz,son cümlede o arkadaşlara hak verdiğimi belirtmek istedim ama galiba siz anlamadınız.

Yorum

• Bilet durumu nedir? Bitti mi tamamen?

Edit: Bitmemiş, baktım şimdi biletix'ten.

Biter heralde maça kadar.
        En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 01:03.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Iyiki`de kruulduk su Engin`den

Zaten Engini ve Ceyhun u kayip olarak gören az Arkadas vardir aramizda
          Nefsin icin sevme

Yorum

..şehrimiz 16.000 üniversitelinin yaşadığı bi şehir,bjk taraftarı öğrenciler vs karşılamış ne var yani...Bursa ya gidiyoruz,bizi de yığınla Ts li karşılıyor...o zaman Bursalıların da bize kafa atma hakkı mı oluyor yani
            bize her yer trabzon...
            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Sabırlı olup, geniş alan bırakmamaya gayret etmemiz gereken bir maç bizleri bekliyor. Geçen hafta Beşiktaş'ın alan buldukları kısa sürede nasıl etkili olduğunu görmüştük. Bunu seven oyuncular ve duran top dışında etkinlik üretemeyecek olmaları onları buna bağımlı bırakıyor.

Simao- Q7 ikilisinden takım oyununa daha uygun olanının oynamayıp, işin savunma kısmında sıfır olan Q7'nin oynayacak olması güzel haber. Bjk'nin maç dinamiklerinde Q7'nin kanadı sallantı. Geniş alan bulamadığı her maç yokları oynuyor, takımını bir kişi eksik bırakıyor. Simao ise farklı, kendisini sık sık İsmail'in yanında adamını kovalarken görebiliyoruz. Hatta bu sezon bununla öne çıktığını söyleyebiliriz. Beklerde tercih edeceğim isimler ise Serkan Balcı ve Celustka olur. Bunun en güzel örneği de Kayserispor maçıdır. Amrabat'ı tek kaldıklarında, özellikle Serkan çok iyi savunmuştu. Az sonra açıklar konusuna da değineceğimden, öncelikle Serkan bu maç bek oynamalı. Cech'in verdiği açıklar düşünülürse, oynaması durumunda iyi bir sınav olmaz onun adına.

Beşiktaş'ın son maçlarda kullandığı orta saha elemanlarından ikisi temposu düşük oyuncular, Necip ve Veli olmadığından bu maçta da ikisinin yeri garanti. Artı olarak bunlar topu kullanma konusunda yeterli isimler değil, yaratıcılıkları yok. Evet, Ernst ve Aurelio'dan bahsediyorum. Bu ikisinin varlığı, Zokora ve Colman ikilisini de çok rahatlatacak. Mesela bu ikiliden birinin yerinde Necip olsa, hareketli bir oyuncu olduğundan sıkıntı yaratırdı. Şimdi bu bölgede üçüncü adam eksiklerden sonra Fernandes olacak. Top kullanımında iyi ama ne zamandır oynamadığından fizik olarak ne durumda bilmiyoruz. Bunun güzel haber olduğunu düşünüyorum. Veli, Beşiktaş adına sezonun iyilerinden biriydi. Şimdi bizim orta sahaya ekleyeceğimiz üçüncü oyuncuya gelirsek, geçen maçlardan farklı olarak Alanzinho yerine tercihim Adrian olur. Bu düşünce pas oyununa daha iyi ayak uydurması ve Alan'ın fiziksel olarak savunma yapmaya yönelik Bjk orta saha- savunma hattında kaybolacağından kaynaklanıyor. Pas yaparak, orta sahayı kontrol etmemiz gereken bir maç. Böyle bir maçta Alanzinho tercihi, sadece orta sahadaki adam sayımızı bir aşağıya çeker.

Bu sene en büyük artıları maalesef Egemen Korkmaz. Savunmada bizde olduğu gibi ipi eline aldı, organizasyon konusunda üst seviye bir görüntü çiziyor. Sivok ile de iyi bir ikili oldular. Stoper konusunda temel sıkıntılarını çözmüş görünüyorlar. Burak Yılmaz'ın Inter maçı benzeri duvar olabilmesi, stoperleri üstüne çekmesi gerekiyor. Bu bağlamda da Adrian'ın varlığı önemli. Hatırlayın, Alanzinho Burak'ı hiç tamamlayamamış ancak kısa süre onun bölgesinde oynayan Adrian net bir pozisyona girmişti. Yarın bu ikili bunun gibi atak gelişimleriyle gol arayacaktır. Hilbert de iyi bir bek. Hücuma çıkışları iyi, savunma konusunu öğrenmeye başladı. Hücuma çıkışlarını düşünerek karşısına koyacağım isim Halil Altıntop olur. Hatırlayın açık performanslarını, bekleri kontrol altına alan müthiş bir savunma performansı. Diğer bekleri İsmail ise savunmalarının zayıf noktası. Tam burada da işte Serkan'ın açık değil, bek oynaması bu yüzden lazım. İsmail'in rahatlatmayacaksın, zorlayacaksın. Geçen hafta derbinin ilk dakikalarında daha iki net adam kaçırması vardı. Sonra oyunun değişen akışı onu rahatlattı. Benim tercihim İsmail karşısında Volkan Şen. MİY maçında sonradan oyuna girdiğinde hareketliydi, eskiden farklıydı. Bir çıkış maçı arıyorsa, o maç bu maçtır. Karşısındaki isim zayıf, maç içeride ve hafta içi dinlenmişsin.

Beşiktaş, Necip ve Veli eksiğine rağmen üçlü orta saha yapısını bozmayacak. Aurelio derinde, Ernst- Fernandes önünde. Savunma dörtlüsü de aynı olacaktır. Farklılık diğer kanadın kim olacağı. Bjk'nin oyun yapısına bir artı katacak düzen Q7-Pektemek-Holosko olurdu ama Carvalhal sanırım Q7-Almeida-Pektemek yapar yabancı sınırını da düşünürsek ve işimize gelir.

Sonuç olarak, bence bu maç son maçlardan farklı olarak:

--------Tolga

Serkan- Giray- X- Celustka

----Zokora----Colman-----

Volkan Şen---Adrian----Halil

--------Burak-------------

Yorum

• umarım guzel maç olur sonunda gulen biz oluruz....
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

ne alakası var. trabzon ile bursayı kıyaslaman abes. ayrıca türkiyede ki tek şehir takımı trabzonspor. trabzonda herhangi bir taraftarın şov yapmasına musade etmemeli sen şimdi şampiyonluk kutlamasıda yapsınlar dersin. ama biz o şehirde kimseye bunu yaptırmadık şimdiki gençlerde acayip bir yumuşaklık var . trabzonda yaşayan öğrenci vs herkimse trabzonda yaşamanın bedelini ödemeli ne işi var havaalanında şov yapıyor. gitsin maçını izlesin. ne güzel aralarınada alacaklar ki bence doğru bir düşünce. ama olayı şova dönüştürmek yanlış. sonra onları çağıranlar sorumlu olur.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne alakası var. trabzon ile bursayı kıyaslaman abes. ayrıca türkiyede ki tek şehir takımı trabzonspor. trabzonda herhangi bir taraftarın şov yapmasına musade etmemeli sen şimdi şampiyonluk kutlamasıda yapsınlar dersin. ama biz o şehirde kimseye bunu yaptırmadık şimdiki gençlerde acayip bir yumuşaklık var . trabzonda yaşayan öğrenci vs herkimse trabzonda yaşamanın bedelini ödemeli ne işi var havaalanında şov yapıyor. gitsin maçını izlesin. ne güzel aralarınada alacaklar ki bence doğru bir düşünce. ama olayı şova dönüştürmek yanlış. sonra onları çağıranlar sorumlu olur.
                    Bazen futbolun zevk ve eğlence aracı olduğunu unutuyoruz galiba ???
                    ama malesef bize burda öyle davranıyorlar her seferinde olay var yani
                    KING M'BİA

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben zamaninda tatile geldigim zamanlarda cilginlara takilirdim sonra bi baktim yenimahalle kendi arasinda grub acmis , onlara sordum neden aldigi paralari esit paylasmiyor dediler falan filan,sonra bi baktim seneler sonra onlarca grub olusmus,hep cekemezlik hep bir paylasamamazlik hep kavga hep ayni hikaye..

Simdi siz gurbetci gencler grubunun uyesi olarak oncelikle Trabzonspora zarar veriyorsunuz gercekten heryerde varsiniz bunu gordum sahit oldum ama boyle bolucu aciklamalar yapmayin

Trabzonlu gencler yeni bir olusum digerlerine oranla ama kardesim ozellikle son bi senedir bakiyorum da surekli destegini esirgemeden istikrarli tek taraftar grubu deplasmana gitmiyor olabilirler ama Avni Akerde herkes susarken bi onlar bagiriyordu gurbetci genclerin sustugu zamanda bile o yuzden brakin bu isleri.

Siyasetcilere yalakalik yapiyor diyorsunuz belki dogrudur ama kendinizde burda siyaset guduyorsunuz.

Trabzonlu Gencler uyesi degilim.

Burdan adminlere Bmn yoneticilerine sesleniyorum lutfen baska taraftar grublarini hedef alan elestiri dozunu asan yorumlara izin vermeyin hakli olsa bile siz bu yorumlara katilsaniz bile bunlara izin vermeyin bu ancak TRABZONSPORA ZARAR VERIR.

Trabzon Tribunlerine bakin sonuc malum gurultu kirliligi onlarca grubun birbirinden habersiz birbirine rakip ,birbirinden fener taraftari kadar nefret eden grublar
                      yeter hepinize yeter artik.

Bugun birbirlerini bicaklayanlar yarin ne yapar?

bugun 3 istanbul takiminda cirkefte olsa sadece "1" tane etkin taraftar grubu var, bjk de carsi ,kedilerde ultraslan , fenevde gencfb.

Trabzonumuzda bu konuda umitli degil cunku Trabzona her gidisimde meydana ciktigimda gordugum tablo su;

herkes ayri bir pasa
                      herkes ayri bir mafya
                      herkes ayri bir kabadayi.

Bmn butun taraftarlarin catisidir bu taraftar grublarinida icerir.

Bmn iste bu yuzden bu forum bu tur yazilara yaklasimlara izin vermelidir diye dusunuyorum

CUNKU gidecek baska yerimiz yok arkadas diyorumki takilayim bi taraftar grubuna hep ayni cirkinlik hep ayni ayrilik .

Bmn de ise genelde orak payda Tranzonspor oldugu icin bir parca huzur buluyoruz bunu da elimizden almayin.
                      kardeş;yaşamım boyunca 200 e yakın deplasman maçlarına gittim.bunla övünmüyorum.takımı senin kadar seviyorum.bu taraftar gruplarının cefakarlığı konusunda bana laf anlatmayın.ben anlamam.ben deplasmana gittiğimde alkol almadan,analara bacılara sövmeden sadece takımını destekleyen taraftar isterim.siyaset yapmayacak,bilet için cadde kapatıp arabalardan harac toplamayacak,siyasilerin götünde pervane olmayacak sadece düzgün şekilde coşkuyla takımını destekleyen taraftar isterim.tabiki gönlümüz isterki tüm gruplar birleşsin organize olalım takımımızı gittiği yerde yalnız bırakmayalım.ama olmuyor!bu işi layıkıyla yapan gurbetçi gençlerdir.ben aralarında bulunuyorum ama onların herhangi bir üyesi değilim.sadece forumlarına organizasyonlarına katılıyorum.Trabzonda tribün kültürü öldü.malesef böyle!hortlaması için gayret yok.maratın tribünü yaş ortalaması 40 olursa takımını ateşleyemezsin.neyse,takımımızı seviyoruz.ayrım yapmıyoruz.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak tusuraban61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazen futbolun zevk ve eğlence aracı olduğunu unutuyoruz galiba ???
                        ama malesef bize burda öyle davranıyorlar her seferinde olay var yani
                        arkadaşım bu istanbul takımlarının başından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin. bunları bu yeni gençler bilmiyor. bunları çağırıyorsan ki tekrar söylüyorum. doğru bir hamle ama her an kontrol edeceksin sonra çekip kafayı eline bir satır alan nerde boş bir kahve varsa girerler. cep telefonuna kaydedip trabzonda kahve bastık derler. hemde böbürlenerek youtupa koyarlar. onlar için trabzonda takımı karşılamak şampiyon olmak gibi bişey. ben daha önce böyle bir şey hatırlamıyorum. inşallah son olur. merhametten maraz doğar yıllardır maça giderim. tecrubem bunu söylüyor.
                        ha protesto amaçlı birlikte maç seyretmek güzel ama sadece seyretmek güzel bilmem anlatabildimmi

Yorum

• Volkan Şen ve Henrique şans bulurlarsa sağlam bir patlama yaparlar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• trt sporda beşiktaşla oynadığımız eski maçları gösteriyorlar.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Volkan Şen ve Henrique şans bulurlarsa sağlam bir patlama yaparlar.
                              hazır patlamış var. bence takımı bozmak doğru olmaz. ha bana kalsa şu 11 ile çıkarım

tolga

serkan giray glo celustka

zokora colman

burak adrian halil

henrige

benim için ideal kadro budur

Yorum

• bu sene ki en isabetli transferimiz Engin Baytar olmuş...
                                .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X