Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Egemene verilecek en güzel tepki bağırıp çağırmak değil top ayağına geldiği zaman alkışlamaktır,kim nasıl anlamak isterse öyle anlasın.
    Ya birakin Allah askina...bu takimi satmis her oyuncu en agir sekilde isliklanmalidir...aslinda daha fazlasi var ama icimizdeki Allah korkusuna dua etsin!!!!!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Birsey demek istemiyorum ama Egemen satti denilemez...Haksizlik olur...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birsey demek istemiyorum ama Egemen satti denilemez...Haksizlik olur...
        Dogru satmadi ,aylar öncesinden anlasmisti bjk ile daha ne yapmaliydi?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birsey demek istemiyorum ama Egemen satti denilemez...Haksizlik olur...
          ilk yedek kaldiginda ben gitmek istiyorum diyen kisinin Trabzonspor´u degil, sadece kendini düsündügünü göremiyormusunuz? Ha Egemen sahada herseyini verdi tamam ama Trabzonspor olmasa Egemen olmazdi, sadece Bursa´nin kenar oyuncusu olurdu!
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• ben tribünde yeri almış olsaydım egemen sahaya cıktığında şahsi olarak ıslıklamazdım ama rakibin futbolcusu olduğu için maç içinde ıslıklardım.
            egemen oynadığı süre içerisinde bende hep olumlu izler bırakmış bir futbolcudur ki çoğumuz içinde aynısı olduğunu düşünüyorum.selçuk gibi ayrılmadı bu şehirden.

Yorum

• Besiktasi karsilayanlar ne icti
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Şöyle rakiplerin kendi yerimizde karşılandığını görünce yemin ediyorum duvara kafa atasım geliyor ama düşünüyorum bizim taraftarımızda takımımızı heryerde karşılıyor.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Besiktasi karsilayanlar ne icti

Vol 2131253253125432..

Yorum

Şöyle rakiplerin kendi yerimizde karşılandığını görünce yemin ediyorum duvara kafa atasım geliyor ama düşünüyorum bizim taraftarımızda takımımızı heryerde karşılıyor.
                    Hiç sorma ya, deli oluyorum arkadaş ama karşılayanlar dışarıdan değil KTÜ'deki BJK'liler.

Yorum

• bu trabzonda rakiplerin taraftarlarınca karşılama mevzularına önceden çok gıcık oluyordum sanki gövde gösterisi gibi geliyordu ama sonradan eskisi kadar tepki vermemeye başladım bakıyorsun karşılayanlar üni öğrencisi memur çocugu kendilerince bişiler yapmaya calışıyorlar ki şehirde yapabildikleri tek şey o.

Yorum

• Ama öle demeyin onlara..
                        Kendilerini bile inandırıyolar
                        Faroz'da zamanında kahve bastıklarına(!)..
                        Bırakın karşılasınlar..
                        Biz de karşılıyoruz Trabzon haricinde..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu trabzonda rakiplerin taraftarlarınca karşılama mevzularına önceden çok gıcık oluyordum sanki gövde gösterisi gibi geliyordu ama sonradan eskisi kadar tepki vermemeye başladım bakıyorsun karşılayanlar üni öğrencisi memur çocugu kendilerince bişiler yapmaya calışıyorlar ki şehirde yapabildikleri tek şey o.
                          yani..Ama ne olursa olsun Aykut ve Emre için ordayım atkımla formamla..Organize olalım Fener kafilesi için..

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya birakin Allah askina...bu takimi satmis her oyuncu en agir sekilde isliklanmalidir...aslinda daha fazlasi var ama icimizdeki Allah korkusuna dua etsin!!!!!
                            hakkaten fanatikmişsin...sözleşmesinin son gününe dek sorun çıkartmadan,sonuna dek yüreğiyle oynayan ve sonra başka takıma transfer olan bir futbolcu nasıl takımını satmış oluyor...o zaman bursa dan bize gelirken Bursa yı satmıştı,niçin takımını satan futbolcuyu aldık ???...Egemenin gidişi takım satma felan değildir...yeniden sözleşme yapmayan topçuya takımıı sattı denemez ama elindeki harika bi stoperi becerip te takımda tutamayan,ona karşı minnetsiz davranan asbaşkana ne denir bilemiyorum yani....
                            .....

Yorum

Şöyle rakiplerin kendi yerimizde karşılandığını görünce yemin ediyorum duvara kafa atasım geliyor ama düşünüyorum bizim taraftarımızda takımımızı heryerde karşılıyor.
                              ..şehrimiz 16.000 üniversitelinin yaşadığı bi şehir,bjk taraftarı öğrenciler vs karşılamış ne var yani...Bursa ya gidiyoruz,bizi de yığınla Ts li karşılıyor...o zaman Bursalıların da bize kafa atma hakkı mı oluyor yani
                              .....

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hakkaten fanatikmişsin...sözleşmesinin son gününe dek sorun çıkartmadan,sonuna dek yüreğiyle oynayan ve sonra başka takıma transfer olan bir futbolcu nasıl takımını satmış oluyor...o zaman bursa dan bize gelirken Bursa yı satmıştı,niçin takımını satan futbolcuyu aldık ???...Egemenin gidişi takım satma felan değildir...yeniden sözleşme yapmayan topçuya takımıı sattı denemez ama elindeki harika bi stoperi becerip te takımda tutamayan,ona karşı minnetsiz davranan asbaşkana ne denir bilemiyorum yani....
                                Ilk yedek kaldiginda gitmek istedigini belirten bir futbolcu, sadece kendini düsünüyordur, takimi degil...bunun farkina varirsaniz, ne demek istedigimi anlarsiniz!!!

Iste sirf bu yüzden Giray gibi futbolcular, benim icin vazgecilmezdir, anlayana...
                                En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 00:51.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X