Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• T.G.'nin yaptığı hareket beni rahatsız etmiyorda Koray sen de baya laylaşmışsın görmeyeli. Bir zamanlar keser doğrardın havaalanında kurşuna dizerdin ne oldi saa.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Yiyin birbiriniz yiyin. Yeri gelince " Biz kimsenin Gazina gelmeyiz" ama Medya ortaya birsey atiyor veya birsey oluyor ve hepimiz bizim FUTBOL Takimimizin icin önemli olan FUTBOL maclarini unutuyoruz. Sonra puan kaybedince Takim dikkatsizdi. Daha Taraftar maca konsantre olamiyor.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Onu bunu bilmem TG olmasa avni akerden ses çıkar mı ?

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          T.G.'nin yaptığı hareket beni rahatsız etmiyorda Koray sen de baya laylaşmışsın görmeyeli. Bir zamanlar keser doğrardın havaalanında kurşuna dizerdin ne oldi saa.
          Ne kurşunu olum millette gerçek sanacak bunu az rahat dur

Bizim duruşumuz değişmedi aynen devam ama bu başka iş, sadece şuna katılıyorum '' şımartmayın onları '' ki bu tek maç için yapılacak her sene genelenek haline getirecek değiliz herlade.

Bu da dengede tutuluyor zaten.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onu bunu bilmem TG olmasa avni akerden ses çıkar mı ?
            Neden bundan önce TG'mi vardıda ses çıkıyordu geçmişteki ses ile TG'nin çıkardığı ses yine aynı yine değişen birşey yok olmazsa olmaz gibi vurgulamak yanlış.
            Yaşam kimliği: Trabzonspor .
            Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Besiktasta simao sakatligi nedeniyle kadroya alinmamis,bu bizim icin bir avantaj.

Simao,necip ve veli nin olmamasi orta saha üstünlügünü muhtemelen lehimize cevirecektir.

Bunu iyi kullanmali ve coskulu bir oyunla bjk yi devirmeliyiz.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama bjk çarşıda formayla gezen tek takım taraftarı Trabzon spor taraftarıdır...adamlar sempati duyuyorlar bize
                Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Ey gidi nerde o 96'daki taraftarlar..
                  O zaman ki maçlara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız..
                  Bir daha hiçbir zaman öle ölümüne Trabzonspor'un destekleneceğini sanmıyorum...
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Beşiktaş'ı Beşiktaş taraftarı karşılamıştır.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonlu gençler grubumu?

deplasmanı olmayan gruba taraftar denilmez.

helede siyasilere yalakalık yapanlara...

biz heryerdeyiz.
                      gurbetçi gençler
                      ben zamaninda tatile geldigim zamanlarda cilginlara takilirdim sonra bi baktim yenimahalle kendi arasinda grub acmis , onlara sordum neden aldigi paralari esit paylasmiyor dediler falan filan,sonra bi baktim seneler sonra onlarca grub olusmus,hep cekemezlik hep bir paylasamamazlik hep kavga hep ayni hikaye..

Simdi siz gurbetci gencler grubunun uyesi olarak oncelikle Trabzonspora zarar veriyorsunuz gercekten heryerde varsiniz bunu gordum sahit oldum ama boyle bolucu aciklamalar yapmayin

Trabzonlu gencler yeni bir olusum digerlerine oranla ama kardesim ozellikle son bi senedir bakiyorum da surekli destegini esirgemeden istikrarli tek taraftar grubu deplasmana gitmiyor olabilirler ama Avni Akerde herkes susarken bi onlar bagiriyordu gurbetci genclerin sustugu zamanda bile o yuzden brakin bu isleri.

Siyasetcilere yalakalik yapiyor diyorsunuz belki dogrudur ama kendinizde burda siyaset guduyorsunuz.

Trabzonlu Gencler uyesi degilim.

Burdan adminlere Bmn yoneticilerine sesleniyorum lutfen baska taraftar grublarini hedef alan elestiri dozunu asan yorumlara izin vermeyin hakli olsa bile siz bu yorumlara katilsaniz bile bunlara izin vermeyin bu ancak TRABZONSPORA ZARAR VERIR.

Trabzon Tribunlerine bakin sonuc malum gurultu kirliligi onlarca grubun birbirinden habersiz birbirine rakip ,birbirinden fener taraftari kadar nefret eden grublar
                      yeter hepinize yeter artik.

Bugun birbirlerini bicaklayanlar yarin ne yapar?

bugun 3 istanbul takiminda cirkefte olsa sadece "1" tane etkin taraftar grubu var, bjk de carsi ,kedilerde ultraslan , fenevde gencfb.

Trabzonumuzda bu konuda umitli degil cunku Trabzona her gidisimde meydana ciktigimda gordugum tablo su;

herkes ayri bir pasa
                      herkes ayri bir mafya
                      herkes ayri bir kabadayi.

Bmn butun taraftarlarin catisidir bu taraftar grublarinida icerir.

Bmn iste bu yuzden bu forum bu tur yazilara yaklasimlara izin vermelidir diye dusunuyorum

CUNKU gidecek baska yerimiz yok arkadas diyorumki takilayim bi taraftar grubuna hep ayni cirkinlik hep ayni ayrilik .

Bmn de ise genelde orak payda Tranzonspor oldugu icin bir parca huzur buluyoruz bunu da elimizden almayin.
                      sakin olun...

Yorum

• Besiktasi Trabzonspor taraftari karsiladi diyen olmadi heralde ? yada oldu mu ?
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Besiktasi Trabzonspor taraftari karsiladi diyen olmadi heralde ? yada oldu mu ?
                          Oldu oldu intere yapilan karsilamadan sonra bjk ye de aynisi yapildi zannettiler.

Yorum

• Beşiktaşı da geçeceğiz, bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oldu oldu intere yapilan karsilamadan sonra bjk ye de aynisi yapildi zannettiler.
                              Cus Daha neler...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cus Daha neler...
                                Su an lig tv de Trabzonspor taraftari hakkinda güzel görüntüler var,izlemenizi tavsiye ederim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X