Bjk maçından sonra sivas mı varmış ? Ben gs ile oynayacaz zannediyodum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
* Biraraya gelelim Stadı cehenneme çevirelim yok hiç , ona tepki verelim şunu yanımıza alalım felan filan fuzuli işler...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
hangi taraftar,sebep ne ?İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon havaalaninda bjk'yi 150 taraftar karsiladi.
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Beşiktaş'ın Trabzon kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:
Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Rıcardo Quaresma, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Roberto Hılbert, Mehmet Aurelio, Ekrem Hayyam Dağ, Mehmet Akyüz, Filip Holosko, Alves, Fabian Ernst, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan, Umut Kaya, Atınç Nukan, Cenk Gönen.
Kadroda yok deniliyodu Aurelio için?Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
zor maç bana beraberlik muhtemel gibi geliyor.
Yorum
-
-
allahım bugünleridemi görecektik. biz gelmelerini istedik ama şova dönüştürmelerini değil. trabzonda. trbzonspordan başka bir takım karşılanmazİlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon havaalaninda bjk'yi 150 taraftar karsiladi.
Yorum
-
Carsi grubuyla biraraya gelmek de neyin nesi oluyor?
Trabzonspor icin biraraya gelemeyen taraftar gruplari aradigini carsida mi buldu?
Deplasman yasagi öyle ya da böyle alindi,neden buna saygi gösterilmiyor?
Deplasman yasagina karsi isyan bayragi acilana kadar neden avni akerdeki ruhsuz tablonun son erdirilmesi icin calismalar yapilmiyor?
Carsi ile biraraya gelmek isteyen malum taraftar grubu kendi reklamini mi yapiyor yoksa Trabzonsporun menfaatleri icin mi calisiyor?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Trabzonspor karşılaşması için maçın oynanacağı kente gelen Beşiktaş'ta, futbolcuların havalimanında kendilerini bekleyen otobüse ilerleyişleri sırasında ilginç bir olay yaşandı.
Bir polis memurunun, takım otobüsüne binmek üzere olan Beşiktaşlı futbolcu Holosko'yu taraftar zannederek müdahale etmek istemesi, kısa süreli gerginliğe neden oldu.
Polisler tarafından oluşturulan güvenlik şeridinden Quaresma'nın ilerleyişi sırasında otobüse binmek üzere olan Holosko, bir polis memuru tarafından engellenmek istendi.
Kısa süreli gerginliğin yaşandığı olayda, İbrahim Toraman ile bazı Beşiktaşlı yöneticiler duruma müdahale etti. Polislerin özür dilediği olay sonrası otobüse binen Holosko'nun ise şaşkın olduğu gözlendi.
Beşiktaş kafilesi, daha sonra taraftarlarının yaktığı meşaleler eşliğinde konaklayacağı otele doğru hareket etti.
50 TARAFTAR KARŞILADI
Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla akşam saatlerinde kente gelen kafileyi, yaklaşık 50 kişilik taraftar topluluğu karşıladı.
Teknik direktör Carlos Carvalhal'a çiçek vererek başarı dileklerini ileten taraftarlar, Quaresma'ya ise sevgi gösterilerinde bulundular.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bir Göztepe'ye bir Karşıyaka'ya gıpta ile bakmak zorundamıyım ?
Çarşıyı saymadım bile o biraz daha uç nokta ...
8 sene taraftar gruplarında yer aldın sonuç olarak kendimi kullanılmış hissediyorum , sözde abilerimiz biz renklerin , armanın peşindeyiz derler Büyük Trabzonspor derler ya ilk onlardan korkacaksın , en başta yine paraya satan onlardır.
Para mı yiceksin , Göztepe'deki Karşıya'daki , Çarşı'daki yemiyor mu yiyor ama hakkınıda veriyor ...
Renklerini benimsemiş bütünlük için uğraşıyor emek vermeden olmuyor , profesyonellik istiyor bu gibi durumlar , bunları yapıncada maddiat geliyor deplasmana gidip sıkıntı çekmekle , yada 30-40 dakika avazın çıktığı kadar bağırmakla büyük taraftar olunmuyor malesef ..
Bilinç , zeka ve sistemli çalışarak olunuyor.
İsim vermeden , her kim para yediği halde görevini yapamıyorsa haram olsun o paralar onlara ...
Son olarak , abilerimiz vardır tribünde çok bilen onlarada bir çift lafım var : Biz ne abiler gördük gülmekden öldük (:Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum