lakayt yorumlar oluyorum gerçekten çok üzücü bir durum ciddiyetten uzak umarım futbolcularımızda böyle düşünmüyorlardır işin ciddiyetini elden bırakmazlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
simao da olmiyacağına göre...QUERASMAYI oyuna sokmadan bilinçli gaza gelmeyen bir oyunla bjk savunmasını aşarız diyorum.ama gaza gelmiş queresma önderliğindeki bjk erken bir gol bulursa,morali bozuk bizinkileri ve marak cech i baya zorlar diye düşünüyorum..
UMARIM KAZANAN BİZ OLURUZ.
Yorum
-
bizim taraftar miİlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon havaalaninda bjk'yi 150 taraftar karsiladi.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
çççççççççÇok iyiydiİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim taraftar mi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ama belli olmaz ha rakip takim taraftari da olabilir, Trabzon'un ortasinda fbv taraftarlari gezinir bir kaç yil içinde, o günler yakindirİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçççççççççÇok iyiydi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon havaalaninda bjk'yi 150 taraftar karsiladi.İlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaşı kimse karşılamadı
Abi şimdi hanginiz sallıyorsunuz?-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Böyle imalı protestolar bizim taraftara 2-3 gömlek fazla gelir. Bizim için protesto küfür etmekten ibarettir.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Egemene verilecek en güzel tepki bağırıp çağırmak değil top ayağına geldiği zaman alkışlamaktır,kim nasıl anlamak isterse öyle anlasın.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum