Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    işi başka yerlere çekmeyin bize yıllarca etmediği küfür kalmayan Rizeyle de izledik ve izleyeceğiz ,evet izleyeceğiz itirazın mı var laf değil icraat üretiyoruz#deplasmanımadokunma ortalığı galeyana getirmeye gerek yok amacımız belli deplasman..

Ne icraat yaptınız ki? bedava bilet almaktan başka( sana demiyorum sen almamış olabilrsin) Suat Kılıç'a Bayraktar'a ''yaklaşmaktan'' başka
    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 17:21.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Egemen bu takımdan istanbula kaçtı. İhanet etti bu kadar basit. Profosyonel numaralarına kimse yatmasın. Nasıl geldiği de umrumda değil. Sahada yaptıkları karşılığı çatır çatır parasını aldı. Ama şike karşısında bir şehrin kalbi kararırken, o istanbula kaçmaktan geri durmadı. Biz de bunun karşılığını vermeliyiz. Bu kadar basit.
      katilmamak elde degil

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne icraat yaptınız ki? bedava bilet almaktan başka( sana demiyorum sen almamış olabilrsin) Suat Kılıç'a Bayraktar'a ''yaklaşmaktan'' başka
        benim şu anda bahsettiğim deplasman yasağına karşın yapılan ve yapılmaya çalışılan icraatler..

Yorum

• maç öncesi tartışılan şeylere bakın;
          -egemene tepki olacak mı
          -tribünlere beşiktaş taraftarı alınacak
          yazık ya biz bu halde mi rakibe baskı kuracağız.tabi ki de her bjk oyuncusu gibi egemene de tepki olacak.ve bjk taraftarı kesinlikle aramıza alınmamalı.az önce lig tv de eski maçları izledim de ne gergin atmosferler var.bir de şimdiki durumumuza bakın...
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

benim şu anda bahsettiğim deplasman yasağına karşın yapılan ve yapılmaya çalışılan icraatler..
            Valla ne diyim yolunuz acık olsun. Bence saçma bi icraat bjk'lilerle yanyana maç izlemek

Yorum

• Bu ne ya Egemen Egemen Egemen Egemen.
              0 Gol atan Dünya Yildizi Quaresma zaten sahada yürüyor,Aurelio ve Ernst cok yavas,
              Cenk inanilmaz hatalar yapiyor ( Insallah O oynar ama bence Rüstü oynar).
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Mustafa kardeşim ne olur yanlış anlama da Manisa'ya gelmedin, Eskişehir'e gelmedin, Bursa'ya gelmedin, Antep'e gelmedin, Mersin'e gelmedin yasaktan sanane (: Ha diyorsan ki bu genel için eyvallah (:

Ayrıca, Trabzon tribün yapısı bunu kaldır(a)maz. Üstesinden de gelebileceği konusunda şüphelerim var. Sonuçta orada tribün birtek sizden oluşmuyor. 89. dakika da 0-0 devam eden bir maçta gol yediğimiz takdirde ordaki Beşiktaşlıların masum bir şekilde sevinmek için yumruk sıkması bile senin haricindeki bütün topluluğa küfür niteliği taşır. Ha ne olur davet ettin diye kendi insanlarına karşı onları korursun, işin içinden hiç çıkılmaz o zaatten sonra.

Hayırlısı diyelim, izleyip göreceğiz (:
                Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Ordaki bjk'lilere bişey oldugunda hesabını kim verecek? Kaldı ki formalarla filan izletmezler en azından polis izletmez

Yorum

• Araniza Bjklileri nasil alacaksiniz hem? Oralar Kombine olarak satilmadi mi? Yoksa maci Stata izlemeyecekmisiniz?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben de merak ettim. Oralara satış yok. Nerden bulacaklar (kargalar) bilet !!!
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mustafa kardeşim ne olur yanlış anlama da Manisa'ya gelmedin, Eskişehir'e gelmedin, Bursa'ya gelmedin, Antep'e gelmedin, Mersin'e gelmedin yasaktan sanane (: Ha diyorsan ki bu genel için eyvallah (:

Ayrıca, Trabzon tribün yapısı bunu kaldır(a)maz. Üstesinden de gelebileceği konusunda şüphelerim var. Sonuçta orada tribün birtek sizden oluşmuyor. 89. dakika da 0-0 devam eden bir maçta gol yediğimiz takdirde ordaki Beşiktaşlıların masum bir şekilde sevinmek için yumruk sıkması bile senin haricindeki bütün topluluğa küfür niteliği taşır. Ha ne olur davet ettin diye kendi insanlarına karşı onları korursun, işin içinden hiç çıkılmaz o zaatten sonra.

Hayırlısı diyelim, izleyip göreceğiz (:
                        Hüseyin herhalde genel için biz ayrım yapmıyoruz! Gg de bizim 1461 meydanda bizim virada faroz da biz gitmiyoruz siz gidiyorsunuz siz gitmiyorsunuz biz gidiyoruz veya diğerleri.. Bu sene 3 maça gidemeyeceksin bu senin canını sıkmıyor mu ayrıca o belirttiğin iller zaten yasak dışı ve temsilciliklerimizden arkadaşlarımız oradaydı..

ordaki tribün bizlerden oluşuyor Hüseyin kendi tribünümüzde sayısal olarakta ağırlık olarakta bizlerden oluşuyor bunu sende biliyorsun.. Allah ın izniyle bu işi başaracağımıza inanıyoruz ..
                        En son Mustafa K. Demirbaş tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 18:03.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de merak ettim. Oralara satış yok. Nerden bulacaklar (kargalar) bilet !!!
                          onlar bulur merak etmeyin.

Yorum

• Vallah ben Statda olsam Bjklileri görünce kafayi yerdim. Benim gibi düsünenler mutlaka olacaktir Tribünlerde. Umarim geregini yaparlar.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallah ben Statda olsam Bjklileri görünce kafayi yerdim. Benim gibi düsünenler mutlaka olacaktir Tribünlerde. Umarim geregini yaparlar.
                              Stadda değilsin ,olsan eminim yapardın o tribünde..

Yorum

Stadda değilsin ,olsan eminim yapardın o tribünde..
                                Asla yanliz yürümem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X