Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sedat abi sen niye böyle yapıyorsun sürekli anlamıyorum bunları senle konuştuğumuzu zannediyordum, abi ben akpli değilim mesela gruba siyasi laf sokmayı bırakın artık.
    * Yasa için çok çalıştı kendisi onore edilmeli diye düşündüm , yanlışmı düşündüm daha öncede onore edilmedilermi , hayır olmayan şeylerimi söylüyorum
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Egemene sallayan ağalar paşalar el insaf diyorum..evet Trabzonda bedava oynamamıştır fakat aldığı paranın hakkını veren ender topçulardan biridir.Ne takım nede taraftar hakkında en ufak bi kötü söylemi olmamıştır.Ayrıca egemenin gitmesi yönetimin acizliği ve gözden çıkarmasıdır.Şunu da unutmamak gerekir bu adam bursalı bursada yetişti kaptanlık yaptı Trabzona geldi beşiktaşada gitmesi gayet doğaldır.
      Bursada egemene edilen küfürlere tepki gösteren biz Trabzonspor taraftarı neyin peşindeyiz...

Yorum

• İlk olarak memoFli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Egemene sallayan ağalar paşalar el insaf diyorum..evet Trabzonda bedava oynamamıştır fakat aldığı paranın hakkını veren ender topçulardan biridir.Ne takım nede taraftar hakkında en ufak bi kötü söylemi olmamıştır.Ayrıca egemenin gitmesi yönetimin acizliği ve gözden çıkarmasıdır.Şunu da unutmamak gerekir bu adam bursalı bursada yetişti kaptanlık yaptı Trabzona geldi beşiktaşada gitmesi gayet doğaldır.
        Bursada egemene edilen küfürlere tepki gösteren biz Trabzonspor taraftarı neyin peşindeyiz...
        Kusura bakma ben tepki gösterilmesi tarafındayım, hatta gs geldiğinde fatih .... arkasında sürekli sülalesine saydırma, dolarların üzerine selçuk terbiyesizinin resmini basıp sahaya forasını atmayı bile planlıyorum. Neden tepki göstermiyecekmişiz, ben şampiyonluğa giderken bu adamlar 3-5 ay öncesinden diğer takımlarla görüşme yapmış benim hazmedemediğim ve bu terbiyesizlerin cevap vermesi gerekli olan nokta burası, ben bunları taaa sülalelerine kadar protesto ederim, dua etsinler bizim yönetimde benim kafada 3-5 kişi yok
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kusura bakma ben tepki gösterilmesi tarafındayım, hatta gs geldiğinde fatih .... arkasında sürekli sülalesine saydırma, dolarların üzerine selçuk terbiyesizinin resmini basıp sahaya forasını atmayı bile planlıyorum. Neden tepki göstermiyecekmişiz, ben şampiyonluğa giderken bu adamlar 3-5 ay öncesinden diğer takımlarla görüşme yapmış benim hazmedemediğim ve bu terbiyesizlerin cevap vermesi gerekli olan nokta burası, ben bunları taaa sülalelerine kadar protesto ederim, dua etsinler bizim yönetimde benim kafada 3-5 kişi yok
          O senin düşüncen bu benim düşüncem..Ben egemenin ihanet ettiğine inanmıyorum..selçuk konusunda haklısındır her türlü tepki gösterilmeli ama egemene değil

Yorum

• Ya egemene niye tepki gösterilsin ki? Adam oynadı oyununu gitti. Selçuk gibi kalıcam deyip gitmedi ya. SÖzleşmesi bitti istediği yere gidebilir rahat rahat sonuçta trabzonspora bir söz vermedi kalacağına dair. Sonuçta bize bir yanlışı olmadı. Egemenin bu takımdan ayrılması yönetim hatasıdır. Tepki gösterilecekse yönetime gösterilsin.

Yorum

• ne alkışlayalım nede küfredelim yokmuş gibi davranmak en iyi neden ortasını bulamıyoruz hiçbir zaman anlamadım

Yorum

• Trabzonlu Gençler Grubu Deplasman Yasağına Tepki Olarak...

Trabzonspor Tribününe BJK Taraftarlarını Alacaklar...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonlu Gençler Grubu Deplasman Yasağına Tepki Olarak...

Trabzonspor Tribününe BJK Taraftarlarını Alacaklar...
                  Trabzonlu gecnler grubu, yönetimden mide buna kara verebiliyor.

Yorum

• Egemen'e küfredilmesin ama bir tepki olmalı bence. Tepki de sadece Egemen'i maçtan düşürmek için olsun. Sonuçta rakibin en önemli oyuncusu.

Bizi bırakıp gitti, üzüldüm, ama asla küfredecek bir ihanet gibi görmedim. Ama Egemen bu maça korkarak gelecektir, yüreğini rahatlatmayalım, sahada zorlayalım, sonuçta o da profesyonel biz de olalım.
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bari egemenle sevişelim bir de.
                      üçlü çektirmeler, tribüne çağırmalar.
                      Bir kötü hissettim kendimi, Egemeni döve döve beşiktaşa imza attırmış gibi.
                      Ne haysiyetsiz adammışım ben
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Yarına bilet bulabilirim dimi arkadaşlar maratondan

Yorum

• İlk olarak TS_2011_TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonlu gecnler grubu, yönetimden mide buna kara verebiliyor.
                          Yönetim mi karar veriyor buna?
                          30 kadar beşiktaşlı trabzonlu gençlerle birlikte izleyecek, protesto amaçlı.

Yorum

• Beşiktaş’ta zorlu Trabzon deplasmanı öncesinde, Ümraniye karıştı.Q7; “Alacaklarımız sürekli gecikiyor idmanları protesto edelim'' gibisinden ortalığı karıştırmaya çalışıyomuş..
                            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• O Beşiktaşlıları sokmazlar içeri rahat olun.. Ha atkısını formasını saklayıp girer içeride açarlar derseniz güvenlik müdahale eder daha farklı sıkıntılar oluşur..

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maci kazanirsak Egemen'i Üclüye cagiralim en iyi tepki bu olur
                                en çok bu koyar bence de egemene ben pek kızamıyorum adama oyununu oynadı gitti. her gelen futbolcu Trabzon'u sevsin memleketi görsün terketmesin diyoruz ama öyle değil gerçek hayat. eleştiren arkadaşların haklı olduğu yönler var tabiki ama selçuk ve enginle egemeni aynı kefeye koymayalım yine de. ıslık olur protesto olur ama komple tüm tribünlerle üzerine yüklenecek kadar büyük kabahati yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X