Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• E yok artık.
    Bari helal olsun sana diye bağıralım egemene.
    Protesto falan olmasın, ama alkışlama da olmasın. Top rakipteyken kulakları sağır edecek bir ıslık yeter.

Yorum

• Eren e bende pek katılamıcam.

Nice oyuncular gördük sadece kulübü sömürmek için gelmiş onun için uğraşmış. ve biz adamlara profesyonel dedik normaldir dedik.

Egemen çıktığı her maçı forması için savaşmıştır.sözleşmenisinin son anına kadar oynamıştır. Ne taraftara ne yönetime hiç bir saygısızlığını görmedim. geldiği gibi de gitmiştir.

Elbette bizim Ts sevgimiz gibi o da sevsin istedik ama öyle değil işte. geldiği gibi de gitti.

kucaklayıp bağrımıza basmak abartı olur elbette ama tepki bence gereksiz.
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hazir Tribünden birini yakalamisken Egemen'e Küfürlü Tezahürat bizim Seviyemize yakismaz. Jan Baskan'a öneride bulunsan kazandigimiz zaman onu Tribüne cagirip Üclü cektirmesini isteseniz.
        Yok artık oldu olacak galibiyet primi de verelim. Öyle bir şey zaten yapmaz Egemen de istemek de ayrı bir mallık olur.. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.

Yorum

• Egemen in Trabzonspora yaptigi tek ayip liglerin bitmesine 1 ay oldugu halde besiktasla görüsüp anlasmasidir.

Egemen bjk ye gitmekle degil bjk ile daha önceden görüserek ayip etti.

Küfür degil ama islik olmalidir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak d.dereli datco tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok kardeşim o kadar da değil bizim tepkimiz sadece deplasman yasağına karşı olacak.
            Aslinda baya komik olurdu ama neyse.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eren e bende pek katılamıcam.

Nice oyuncular gördük sadece kulübü sömürmek için gelmiş onun için uğraşmış. ve biz adamlara profesyonel dedik normaldir dedik.

Egemen çıktığı her maçı forması için savaşmıştır.sözleşmenisinin son anına kadar oynamıştır. Ne taraftara ne yönetime hiç bir saygısızlığını görmedim. geldiği gibi de gitmiştir.

Elbette bizim Ts sevgimiz gibi o da sevsin istedik ama öyle değil işte. geldiği gibi de gitti.

kucaklayıp bağrımıza basmak abartı olur elbette ama tepki bence gereksiz.

Peki, Selçuk'a neden tepkilisiniz madem? Selçuk da en az Egemen kadar oynadı? Geçen sene ligin en iyi orta sahasıydı hatta? Olay imzalayacağım diyip imzalamamak mı Selçuk'un farkındaki? Egemen de dedi onu, sıkıntı yaşamayız Trabzon'la dedi? Ama gitti devre arasında belli ki kulüple görüşmeden Beşiktaş'a imza attı? Nasıl olacak şimdi?

Onu bunu bırakın, bu kadar ılımlı izlenimi vermeyin lütfen be abi.

Bana şunu söyleyin, Egemen kendi kalesine gol attığında içinizin yağları eridi mi erimedi mi?

Aynısından her hafta yapmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz?
              En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 12:37.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Egemen bu takımdan istanbula kaçtı. İhanet etti bu kadar basit. Profosyonel numaralarına kimse yatmasın. Nasıl geldiği de umrumda değil. Sahada yaptıkları karşılığı çatır çatır parasını aldı. Ama şike karşısında bir şehrin kalbi kararırken, o istanbula kaçmaktan geri durmadı. Biz de bunun karşılığını vermeliyiz. Bu kadar basit.
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki, Selçuk'a neden tepkilisiniz madem? Selçuk da en az Egemen kadar oynadı? Geçen sene ligin en iyi orta sahasıydı hatta? Olay imzalayacağım diyip imzalamamak mı Selçuk'un farkındaki? Egemen de dedi onu, sıkıntı yaşamayız Trabzon'la dedi? Ama gitti devre arasında belli ki kulüple görüşmeden Beşiktaş'a imza attı? Nasıl olacak şimdi?

Bana şunu söyleyin, Egemen kendi kalesine gol attığında içinizin yağları eridi mi erimedi mi?

İstiyorum
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Egemen bu takımdan istanbula kaçtı. İhanet etti bu kadar basit. Profosyonel numaralarına kimse yatmasın. Nasıl geldiği de umrumda değil. Sahada yaptıkları karşılığı çatır çatır parasını aldı. Ama şike karşısında bir şehrin kalbi kararırken, o istanbula kaçmaktan geri durmadı. Biz de bunun karşılığını vermeliyiz. Bu kadar basit.
                    Lay la lay lay layy Mustafaa Yüksekk diye bağırasım geldi..

Abi çok yalnız hissettim kendimi.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• * Enerjimizi takıma verelim , daha takım lehine bağıramayan adamlarız Egemen'i tartışıyoruz...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu şehir 27 yıl sonra şampionluğa bu kadar yaklaşmışken, herkes şampiyonluk havasına girmişken, Burak ve Tolga gibi oyuncular sözleşmeyi koşulsuz imzalarım derken ve şike operasyonu çıkmadan biz şike var şampiyonluğumuzu alacaklar diye haykırırken..

Egemen ve Selçuk İstanbul kulüpleriyle görüşme halindeydi. Bunu kimse unutmasın.
                        Yok gelsin üçlü çeksin, alkışlayalım vs..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Enerjimizi takıma verelim , daha takım lehine bağıramayan adamlarız Egemen'i tartışıyoruz...
                          En üzücü nokta da bu olsa gerek
                          Colmandante

Yorum

Lay la lay lay layy Mustafaa Yüksekk diye bağırasım geldi..

Abi çok yalnız hissettim kendimi.
                            Kimse hatırlamıyor sanırım o günleri. Karabükten bir gece yarısı dönüyoruz. Saat 1-2. Biz gene de olsun çocuklar mücadele etti ulan diyoruz.

Selçuk Egemen kalırsa bir daha yaparız diyoruz. Hem delikanlı çocuklar, biz bu acıyı yaşarken bırakıp gitmezler diyoruz. Bu haksızlıkları gördükten sonra gitmezler istanbula diyoruz.

Çok geçmiyor, paşalarımız şehirden kaçıyor. Sahada mücadele edebilirsin, o senin aldığın paranın karşılığıdır. Ama saha dışındayaptıkların adamlığını gösterir.

Takım çökerken resmen kaçtılar. Pişman olmalılar, olacaklar da. Her türlü protestoyı kabul ederim.
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Sedat abi sen niye böyle yapıyorsun sürekli anlamıyorum bunları senle konuştuğumuzu zannediyordum, abi ben akpli değilim mesela gruba siyasi laf sokmayı bırakın artık.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Selçuğun oynadığına katılmıyorum ben.
                                Açın bakın geçen seneki mesajlarıma. Ben geçen sene de Colman diyordum.
                                Colmansız selçuk bir işe yaramaz diyordum ama bir sürü selçukcu vardı burda.
                                kaldı ki hala Colman'a laf edenler var.
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X