Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk hem fb hemde gs maçlarında ilk 20 dk iyi başladı.. sonra ara sıra pozisyona girdi.

bjk oyunun 2. yarılarını oynayamıyor.

gol yemez isek mutlaka 1 gol bulacağız.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar,

Bir konuya gerçekten dikkat çekmek istiyorum..

Avrupa'da başarılı olan bir takımımız var, Şu anda ülkede rüzgar tamamen bizim lehimize işliyor ve toplumdan ciddi bir şekılde taktir toplamaya başladık.. hazır bu rüzgar elimizdeyken

HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA, EGEMEN'E KARŞI VERİLECEK OLUMSUZ BİR TEPKİ İLE MEDYADA FARKLI DEĞERLENDİRMELERE SEBEP OLACAKTIR.

Lütfen, bu tuzağa düşüp, Egemen olayının maçın hatta alacağımız muhtemel bir galibiyetin önune geçmesine fırsat vermeyin..

Ayrıca

Bizim takımdan ilk giden bunlar değil son gidende bunlar olmayacak, Kaldı kı bu futbolcular, Oynadıkları son maça kadar görevlerine layıkıyla yerine getirmiş, her türlü kışkırtmalara karşı medyada bizim alehimize bir laf dahı etmemeiş kişiler

Gelin bir büyüklük yapalım ve bu olayı unutalım,,

Her alanda olduğu gibi, Medya maymunlarını bir kere daha yanıltalım

Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selçuk ve Engin dışındakilere bence de tepki gereksiz.

Maç için Q7 yi tutalım yeter. İnşallah beceririz.
        bende aynı görüşteyim.. egemen bu takıma canla başla mücadele verdi. selçuk ve engin gibi gitmem gitmem diye tutturmadı ki zaten bedava geldi bedava gitti. vicdan meselesi onun..

bursa gibi yapmamalıyız.. selçuk ve engin hak ediyor ama
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bizim taraftar, Oynadığımız her maçtan sonra ÜÇLÜ çektirsin diye trübine çağırdığı ve onunla coştuğu bir futbolcusuna hemde hiç bir suçu yokken küfür eder hakaret ederse çok çok çok ayıp olur

bence de kesinlikle oynadığı süre içerisinde verdiği emeklerden dolayı tebrik edilmeli..

buna yumuşamak v.s ile olarak değerlendirenler bence olayı abartıyorlar..

Bır arkadaşın dediği gibi ..... Bursa'dan bize geldiğinde , ona küfredenlere ne küfürler ettiğimizi unutmayalım..

Egemen bence bu taktiri hak edecek ve onurlandırılacak bir oyuncudur..

HİÇ KIMSE YILLARCA EMEK VERDİĞİ BİR KULUP TARAFTARI HEMDE ÇOK SEVİLDİĞİ BİR YERDE KÜFÜR YEMEK İSTEMEZ..BU INSANLIĞA DA AHLAKA DA UYGUN DEĞİLDİR..
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu konunun yönetim tarafından da camiaya bir mesaj olarak verilmesi gerekmektedir..

her konuda fikirlerini keyfile dinlediğim Şenol Hoca'nın bu konuda taraftara vereceği mesaj bence çok önemli olacaktır..

ben eminim ki, Bu vefayı göstermek kesinlikle bize artı değer katacaktır... İstanbul yalakası medayaların sevinçlerini de kursaklarında bırakacaktır..

Gerçekten ben çok önemsiyorum bu mevzuyu..

Çünkü Egemen, Bizde oynadığı son maça kadar, canla başla görevini layıkıyla yerine getirmiştir..

Onun gidişinde kendisi ne kadar hatalı ise, Ona imza attırmayanların da kabahatı olduğu gerçeğini unutmayalım..

Ayrıca

Bizde oynamıyor diye bir futbolcu bu muameleye maruz kalmayı hak etmez..

Yorum

• maça gelirsem

İnter maçında oynadığımızın yarısını oynayalım. beşikataşı 3 farklı yeneriz..

sadece COLMAN dan maç seçmeden, Bu maçı da ciddiye almasını diliyorum..

Yorum

• yönetim isteseydi egemeni tutardı. bundan emin olun ama egemeni 2. plana attılar egemen oynadığı dönemde alnının teriyle oynadı. ama selçuk öyle değil selçuğun maç bile sattığına inanırım ki kayseri maçından önce hastalanması ve en çok ihtiyacımız olan maçta oynamaması hala şüpheli bir olaydır. o maçta öne geçtikten sonra ortasahada biraz top tutabilseydik yenerdik. selçukta tok tutmaktan başka bişe yapmadı zaten ama egemeni kesinlikle taktir etmişimdir. gitmesi yönetim hatasıdır

Yorum

• egemene bencede tepki vermeye gerek yok adam bize bedava geldi emek verdi sonra bedava gitti. Selcuk gibi en azindan avrupaya gidecem demedi. Keske adi ciktiginda adam gibi söyleseydi Bjk gidecegini. Selcuk avrupaya gidecem diye tepki verilir Ceyhuna da tepki verilmez cünkü gs oynamiyor. 1 sene sonra anadolu takimlarinda görecegiz kendisini
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yenecegiz Bjkyi Allahin Izniyle♥

Yorum

• Egemen bedava geldi, Trabzonda iyi top oynadi kendini gosterdi ve bedeva bjk gitti...
                      Trabzonspor arsivindede normal bir furbolcu olarak kalacak...
                      tepki gostermeye gerek yok... yoksa kendini birsey sanar....

bende tepkiyi sadece "Trabzonlu" Engin hakkediyor...
                      tam bir s*refsizmis... taraftara sirin gorunmek icin azmi trabzonspor formasi optu i*****
                      https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                      I never forgive, I never forget..

Yorum

• bende bjk nin avrupa macı var diye bjk li arkadaşlarla dalga geciyordum...

yorgun olacaklarını düşünüp... gencler birliğinden 4 yediseniz bizden en az 5 yersiniz diyordum ki adamların macı haftayaymış anasını satayım... bizimkilerde cok yordu macda kendini cok zorlanırız macda cokkkkkkk
                        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Carvalhal Cengel Bulmaca bile cözemez
                          ben o adamın tenık dırektor oldgna ınanmıyorum Senol hocamızın tırnagı olamaz
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• bu hakemın bjk lı olması bıseyı degıstıremez arkadaslar saglam karakterlı bırı ve bence en ıyı hakemımız
                            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• "Islıklasalar da canları sağolsun"

Eski takımı Trabzonspor'a karşı mücadele edecek olan Egemen Korkmaz, “Ne kulüple, ne de taraftarla kötü ayrıldım. Şimdi farklı bir formayla Avni Aker'e çıkacağım. Protestolar olabilir, canları sağolsun” diye konuştu.

Beşiktaş’ın sezon başında renklerine bağladığı Egemen Korkmaz, hazırlık kampında kendisini fazla gösterememişti. Yaşadığı sakatlık nedeniyle arkadaşlarının gerisinde kalan yıldız oyuncu hırsı ve örnek profesyonelliğiyle kendisini kanıtladı, Siyah-Beyazlılar’ın en önemli transferi haline geldi. Yetiştiği takım Bursaspor’a karşı oynadığı maçta ağır protestoya maruz kalan Egemen, bu hafta da kendisi için zorlu bir maça çıkacak. Milli futbolcu, geçen sezon formasını giydiği Trabzonspor’un, Avni Aker Stadı’nda rakibi olacak.
                              "Profesyonel futbolcuyum"
                              Profesyonel bir futbolcu olduğunu dile getiren Egemen, “Ne kulüple, ne de taraftarla kötü ayrıldım. Trabzonspor kalbimin bir köşesinde her zaman olacak. Şimdi Beşiktaş formasıyla Avni Aker Stadı’na çıkacağım. Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Protestolar olabilir, taraftarlar Trabzonspor’un kazanmasını isteyecek. Beni ıslıklasalar da canları sağolsun” ifadesini kullandı.

Kaynak: Fanatik

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende bjk nin avrupa macı var diye bjk li arkadaşlarla dalga geciyordum...

yorgun olacaklarını düşünüp... gencler birliğinden 4 yediseniz bizden en az 5 yersiniz diyordum ki adamların macı haftayaymış anasını satayım... bizimkilerde cok yordu macda kendini cok zorlanırız macda cokkkkkkk
                                aynı tuzağa bende düştüm dün
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X